• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

افزایش جمعیت مهاجران در ژاپن به دنبال کاهش جمعیت این کشور

شمار مهاجران خارجی در ژاپن به دنبال کاهش جمعیت این کشور روندی صعودی داشته است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی سی جی تی ان،  ژاپن در حال تجربه افزایش ورود مهاجران خارجی به این کشور است. در حالی که جمعیت بومی این کشور با سریعترین سرعت در حال پیر شدن و کاهش است، جمعیت خارجی آن در سال گذشته نزدیک به ۱۱ درصد افزایش یافته است. اما حتی این هم کافی نیست پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که ژاپن تا سال ۲۰۴۰ به ۴ میلیون ساکن غیرژاپنی دیگر نیاز دارد تا شکاف‌های موجود در بازار کار خود را پر کند و کارشناسان اکنون هشدار می‌دهند که این کشور باید فرهنگ کاری خود را تغییر دهد تا استعداد‌های خارجی بیشتری را جذب کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اقامت در ژاپن می‌تواند یک تجربه گیج کننده و دشوار باشد. اما طبق آمار، خارجی‌ها بیش از هر زمان دیگری این کار را انجام می‌دهند و اثرات ناشی از روند کاهش جمعیت ژاپن را کاهش می‌دهند. در حالی که هر استانی در این کشور شاهد کاهش جمعیت در سال ۲۰۲۲ بود، همه آن‌ها شاهد افزایش جمعیت ساکنان خارجی بودند. یکی از آن‌ها ادو الیور است که سردبیر یک مجله است. او مقیم توکیو است. او هفت سال است که ژاپن را وطن خود نامیده است و جامعه آن را پذیرا و امن می‌یابد. با این حال، او می‌گوید همه تازه‌واردانی که وارد ژاپن می‌شوند فرصت‌های محدودی را در صورت نداشتن مهارت‌های قوی مورد نیاز و قوانین این کشور خواهند یافت.

ادو الیور سردبیر مجله: صادقانه بگویم، فکر می‌کنم بازار کوچک است، زیرا اگر مانند یک فرد کاملاً دوزبانه نباشید، واقعاً به شرکت‌های بین‌المللی محدود می‌شوید که علاقه‌مند به استخدام شخصی هستند که فقط به یک زبان صحبت می‌کند. من در یک مجله کار می‌کنم که در آن زندگی روزمره من بیشتر به زبان ژاپنی است و باید به روش ژاپنی‌ها کار کنم؛ بنابراین فکر می‌کنم موفقیت به سطح مهارت شما نیز بستگی دارد.

یکی دیگر از کارشناسان، دونالد آرنولد، مدیر تولید است که دو برابر بیشتر در اینجا در آموزش، بازاریابی و مدیریت محصول کار کرده است. اما او با چالش‌های مشابهی مواجه شده است و می‌گوید شرکت‌های ژاپنی می‌توانند کار‌های بیشتری را برای حفظ استعداد‌هایی که در حال حاضر وجود دارند، انجام دهند.

دونالد آرنولد مدیر تولید: اگر واقعاً کارگران را می‌خواهید و تنوع و همچنین تجربه آن‌ها را هم می‌خواهید باید بتوانید به نوعی چارچوب حمایتی برای آن‌ها ایجاد کنید. وقتی اولین بار به اینجا وارد می‌شوید، البته اکثر شرکت‌ها با افراد قرارداد یک ساله می‌بندند، اما در مدت یک سال قرارداد شما روی آن می‌توانید سرمایه‌گذاری کنید و نتیجه سرمایه‌گذاری خود را ببینند و به عنوان کارگر احساس می‌کنید که آن‌ها از شما استقبال می‌کنند تا بخواهید بمانید.

ناظران می‌گویند که این مانعی است که ممکن است ژاپن را از استفاده کامل از ظرفیت سه میلیون ساکن خارجی خود باز دارد.

مهاجران با مهارت‌های کم ژاپنی به طور سنتی در محیط‌های انگلیسی به عنوان معلم، مشاور استخدام و متخصص فناوری اطلاعات کار پیدا کرده اند. اما پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که در ۱۵ سال آینده، ژاپن باید بیش از دو برابر جمعیت مهاجر فعلی خود را افزایش دهد تا کمبود مشاغل و خدمات ژاپنی زبان، گردشگری و نیروی کار را جبران کند. کارشناسان می‌گویند ژاپن می‌تواند با استفاده کارگران بسیار ماهر ژاپنی‌زبان، در حالی که محیط‌های کاری را برای خارجی‌ها دوست‌دارتر کند و تسهیل قوانین، به این هدف دست یابد.

استاد دانشگاه تمپل ژاپن: ما باید محیط کاری خود را به محیطی تبدیل کنیم که انگلیسی پسندتر باشد. می‌دانید، فردی که می‌تواند مردم را از خارج بیاورد باید به آن‌ها کمک کند تا در جامعه جذب شوند، با فرهنگ سازگار شوند و فرهنگ دسترسی به خدماتی که اغلب انجام آن‌ها دشوار است و در حال حاضر کشور لزوماً برای انجام این کار‌ها مجهز نیست، داشته باشد.

دولت می‌گوید که رسیدگی به کاهش جمعیت اولویت اصلی آن است. امسال ۲۵ میلیارد دلار دیگر در بخش مراقبت از کودکان برای تشویق خانواده‌ها به فرزند آوری اختصاص داده شده است. اما در زمانی که کشور‌های سراسر جهان در تلاش برای جذب استعداد‌های جوان هستند، کارشناسان می‌گویند ژاپن هم باید برای تشویق جذب ساکنان جدید و اقامت بلندمدت آن‌ها که می‌توانند به این کشور کمک کنند، اقدامات بیشتری انجام دهد تا کشور را از مشکلات اقتصادی کنونی خارج کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)