• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۶۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

۶۰۰ مدیر فرهنگی در ۱۷ پایگاه مجازی قرآن، عترت و نماز راهبری می‌کنند

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از فعالیت جهادی ۶۰۰ مدیر فرهنگی در پایگاه‌های مجازی خبر داد.

۶۰۰ مدیر فرهنگی در ۱۷ پایگاه مجازی قرآن، عترت و نماز راهبری می‌کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش؛  دوره آموزشی فعالان پایگاه‌های فضای مجازی قرآن، عترت و نماز  به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در اردوگاه شهید‌منتظری شهریار برگزار شد. میکائیل باقری در این نشست گفت: قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز از اوایل شیوع ویروس کرونا توسط اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش راه‌اندازی شد. در این قرارگاه حدود ۶۰۰ نفر از فرهنگیان سراسر کشور به‌صورت کاملا داوطلبانه و جهادی در ۱۷ پایگاه از جمله پایگاه‌های محافل انس با قرآن کریم، حفظ قرآن کریم، عطر انتظار و مهدویت، مناسبت‌های ولایی، هیات‌های مذهبی دانش‌آموزان، آشنایی با تقلید و مرجعیت، جشن تکلیف و... فعال هستند که به اندیشه‌ورزی، کنشگری، تولید محتوا و انتشار آن در کانال‌های مختلف می‌پردازند.

وی افزود: هدف این قرارگاه در زمان کرونا و وقتی که مدارس تعطیل بود، برقراری ارتباط مجازی با دانش‌آموزان بود تا آنان را در مسیر فعالیت‌های این حوزه کمک کند و پس از کرونا و حضور دانش‌آموزان در مدارس با تغییر رویکرد سعی کردیم مخاطب‌مان را معلمان، مدیران و اولیای دانش‌آموزان قرار دهیم و دست آن‌ها را از نظر محتوا و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآن، عترت و نماز در جهت انتقال این تولیدات به دانش‌آموزان پُر کنیم.

باقری ادامه داد: به عبارت دیگر در رویکرد جدید که امروز با مدیران اجرایی پایگاه‌ها میثاق بستیم، این است که قرارگاه مجازی را مانند یک تابلوی اعلانات می‌دانیم که دانش‌آموزان را با فعالیت‌ها آشنا کنیم، اما اصل این فرآیند بر این است که دانش‌آموزان را به فعالیت حضوری سوق دهیم، زیرا معتقدیم تربیت به‌صورت حضوری و به‌صورت چهره‌به‌چهره میسر خواهد بود.

وی تصریح کرد: همه ما معتقدیم که نباید دانش‌آموزان را در عرصه جنگ نرم و در دنیای بی‌نهایت فضای مجازی رها کرد و همه مربیان تربیتی باید به سلاح‌های رسانه‌ای فضای مجازی مسلح باشند تا بتوانند نیاز‌های دانش‌آموزان در این عرصه را رفع کنند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کار تربیتی در عرصه بی‌نهایت فضای مجازی بسیار دشوار است و قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز با تربیت افسران جنگ نرم در فضای مجازی می‌تواند توطئه‌های فرهنگی دشمنان را خنثی کند.

وی یادآور شد: ما باید با تولید محتوای جذاب و مناسب با ذائقه تمامی دانش‌آموزان، آن‌ها را از باتلاق فرهنگی دشمن نجات دهیم و این ماموریت خطیری است که مقام معظم رهبری و همه مسئولان فرهنگی کشور بر آن تاکید دارند.

باقری اضافه کرد: دانش‌آموزان ما اکنون تشنه معارف ناب دینی و تربیتی هستند و باید با استفاده از سرچشمه ناب معارف الهی یعنی قرآن، عترت و نماز محتوای تربیتی مناسب تولید کنیم البته در این عرصه همه وظایف بر عهده مربی تربیتی و آموزش و پرورش نیست و نباید از نقش والدین، جامعه و رسانه ملی در این حوزه غفلت کرد.

وی در پایان گفت: امیدواریم با تقویت بیش از پیش قرارگاه فضای مجازی قرآن، عترت و نماز در فضای مجازی بتوانیم افق روشنی را در تربیت نسل آینده و تراز جمهوری اسلامی ایران ترسیم کنیم.

در ادامه جلسه نیز سعید مدرسی (استاد دانشگاه در زمینه تربیت رسانه‌ای و هوش دیجیتالی) با شرکت‌کننگان به گفتگو پرداخت.

همچنین مجید اسماعیلی (استاد دانشگاه، فیلمنامه‌نویس، انیمیشن‌ساز، تهیه‌کننده و منتقد) نیز مطالبی درباره مخاطب‌شناسی در عرصه جامعه و فضای مجازی مطرح کرد.

اعضای حاضر در دوره نیز به بیان سؤالات و نظرات خود در این جلسه پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشت موفق گیاه کینوا در زارچ
برگزاری آزمون پذیرش وکالت در گیلان
کتابخانه‌ای با ۵ هزار جلد کتاب کودک
دستگیری باند حفاران غیرمجاز در میانه
صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان جنوبی
اسامی مسافران حادثه واژگومی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار مدیریت بحران در پی تداوم بارش‌ها در قزوین
دوگانه سوز شدن ۱۱ هزار و ۵۰۰ خودرو در جنوب آذربایجان غربی
انهدام باند ۴ نفره کلاهبرداری سایبری در لرستان
آغازطرح کپه کاری و احیای مراتع دهگلان
دستگیری دو شکارچی و یک صیاد غیرمجاز در شاهین‌دژ
بازداشت طراح ترور وزیر امور مهاجرین سابق افغانستان
برگزاری شب شعر
صعود استقلال جویبار به فینال لیگ برتر کشتی آزاد کشور
ادامه بارش و افت دما در قزوین تا سه روز آینده  
سرعت غیر مجاز عامل واژگونی اتوبوس
قرارداد خرید ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده است
پرچم داری خراسان جنوبی در مسابقه منطقه‌ای طعم امید ۵
افزوده شدن ۹ کلاس به ظرفیت مدارس تفرش
اجرای مصوبه دولت در خصوص بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)