• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۶۰۷۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تدارک ویژه رادیو ورزش برای بازی‌های پاراآسیایی

دست اندرکاران شبکه رادیویی ورزش تدارک گسترده‌ای را برای پخش بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین برای مخاطبان خود در نظر گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد رضا خاکپور مدیرگروه فرهنگ و علوم ورزشی شبکه رادیویی ورزش در گفتگو با شبکه خبر در خصوص چگونگی اجرایی شدن پیشنهادهای مخاطبان و حضور در واحد ارتباطات مردمی سازمان صدا و سیما، سامانه ۱۶۲، که پاسخگوی مخاطبان بودندگفت: مشارکت بیشتر شنوندگان در برنامه های این رادیو و استفاده از گزارشگران جوان از جمله پیشنهاد های مخاطبان این رادیو بود.حیات رسانه به حضور مخاطب است و علایق و سلایق مخاطبان است که خط مشی در رسانه را تعیین می کند ، ما روشهای متفاوتی برای دریافت نظرهای مخاطبان داریم ، از جمله پیامک هایی که مخاطبان به برنامه زنده ما ارسال می کنند وهمین طور ارتباط با واحد ارتباطات مردمی برنامه های ما که با ما تماس می گیرند ، ما با حس و حال مخاطبان از این طریق می توانیم ارتباط برقرار کنیم و می توانیم متوجه نیازهای مخاطب شویم و بدانیم که چه چیزهایی می خواهند که در برنامه ها پخش شود ؛ اما سامانه 162 راهی است که مدیران و مسئولان شبکه ورزش به طور زنده و مستقیم با نظرهای مخاطبان آشنا می شوند و قطعا نظرات این عزیزان در دستور کار برنامه ریزی این شبکه رادیویی قرار می گیرد.
آقای خاکپور در خصوص استفاده از گزارشگران جوان گفت:این یک سیاستی است که شبکه دنبال میکند ، ما از مدت ها قبل یک پیش بینی هایی در این زمینه کرده بودیم ، استفاده از توان مردمی ، تولیدات مردمی و افراد علاقمند ، ما از سال گذشته پویشی را راه اندازی کردیم تحت عنوان ، « گزارشگرشو» در برنامه رادیویی نیمکت این پویش دنبال می شود ، دوستان علاقمند نمونه کارهای خودشان را برای ما ارسال می کنند ، فایل هایی را برای ما می فرستند ، که توسط کارشناسان و نظرات مردمی مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرد، و به نوعی اینها وارد این مقوله می شوند و می توانند استعدادهای خود را نمایش دهند، در کنارش ما بحث آموزش هم داریم ، ما باشگاهی داریم تحت عنوان باشگاه ورزش یاران که در فضای مجازی این باشگاه شکل گرفته ، افراد عضو این باشگاه می شوند و از بخش های آموزشی و آموزش هایی که در زمینه تخصصی گزارشگری ورزشی در آن باشگاه وجود دارد ، استفاده می کنند.
خاکپور در خصوص مشارکت بیشتر شنوندگان در برنامه ها گفت: این موضوع به دو صورت می تواند انجام شود ؛ یکی در استفاده از تولیدات مردمی هست‏ دوستانی که علاقمند هستند می توانند برای ما ، برنامه تولید کنند، برای ما برنامه های کوتاه ، پادکست و در قالب های دیگر نیز برنامه تولید و ارسال کنند و با نام خود این دوستان عزیز شنونده پخش می شود ، در برنامه هایی ما این افراد را خواهیم داشت که در تعیین موضوع و در قوام بخشی از موضوع این دوستان مشارکت می کنند، بخشی از برنامه های ما کارشناسی محور هست ،بخش دیگر برنامه های گفتار محور هستند ، دوستان عزیز مخاطب شرکت می کنند و در آنجا نظرات خود را اعلام می کنند و در مباحثی که در برنامه های گفتار محور شکل می گیرد ، این دوستان مشارکت می کنند.
وی در خصوص ورزش بانوان هم گفت: راه اندازی ورزش بانوان ، اقدام نویی بود ، با توجه به این که این مزیت رادیو هست که بتواند به ورزش بانوان بپردازد، و برخی از رشته ها در تلویزیون شاید این امکان را نداشته باشد ، اما رادیو خیلی خوب می تواند به مسابقات ورزشی بانوان بپردازد و به نیاز علاقمندان به ورزش بانوان از این طریق پاسخ دهد.
وی در خصوص این که رادیو ورزش چه برنامه هایی را پیش رو دارد گفت: رادیو ورزش همواره با توجه به فصول مختلف برنامه ریزی های اقتضایی دارد ، ما در حال حاضر مسابقات پارا آسیایی را داریم که در حقیقت بخشی از جامعه ما که توان یابان هستند ، آنها در این مسابقات شرکت می کنند و نیازمند این هست که رسانه ملی و یک شبکه تخصصی به نام رادیو ورزش بتواند با این عزیزان همراهی کند و این مسابقات را پوشش دهد ، ما امروزعصر پخش زنده مسابقات افتتاحیه این بازیهای آسیایی پارا آسیایی را داریم و همین طور فردا و پس فردا از ساعت 5 صبح ( با توجه به اختلاف زمانی با کشور چین ) پخش زنده این مسابقات آغاز می شود ، فردا تا ساعت 13 و پس فردا تا ساعت 14 ما این مسابقات را پوشش می دهیم ( البته ورزشکاران ایرانی هم بانوان و هم آقایان در اولویت پخش قرار دارند)،بنابراین پرداخت مناسب به رویدادهایی که وجود دارد می تواند در جهت همبستگی ملی و
حس غرور ملی در جامعه مهم باشد، ما این برنامه ها را خواهیم داشت و به صورت ویژه به آن می پردازیم.
خاکپور در خصوص کسب تجربه رادیو ورزش از پوشش مسابقات آسیایی که قبل از این که مسابقات پارا آسیایی برگزار شود ، هم گفت: این مسابقات به صورت گسترده برگزار شد ، کاروان ایران که در این مسابقات حضور پیدا کرد تیمی که اعزام کرده بودیم ، جلسه ای به صورت مشترک با افرادی که قرار بود برای مسابقات پارا آسیایی اعزام شوند ، برگزار کردیم ، این انتقال تجربیات انجام شده که در پوشش رسانه ای نقاط قوت و ضعف کجا بوده بررسی شده که در مسابقات پارا آسیایی بتوانیم از آن بهره بگیریم.
اقای خاکپور در خصوص نقد و بررسی عملکردها هم گفت: رادیو ورزش رسانه ای مردمی است و در حقیقت مطالبات مردمی را هم پیگیری می کند، ما برنامه هایی داریم که برنامه های موفقی هم هست ، برنامه ای داریم به نام همیشه با ورزش که همه روزه از ساعت 17 الی 18 و روزهای پنجشنبه از ساعت 18 و 30 الی 20 این برنامه پخش می شودو برنامه پر مخاطبی هم هست که جزء برنامه هایی است که در صدر اقبال مخاطب قرار دارد ، میزان
مشارکت مردم در مباحث بسیار جدی هست ، برنامه دیگری هم داریم که کارشناس محور است ، برنامه « به اضافه ورزش» که اون هم همه روزه از ساعت 12 الی 13 از رادیو ورزش پخش می شود ، این برنامه ها ، برنامه هایی تخصصی است ، برنامه هایی است که مطالبه گری می کند و در حقیقت اهدافی که در اسناد بالادستی برنامه ریزی ورزش کشور وجود دارد ، توسط این برنامه ها دنبال می شود و ما از مسئولین خواهیم خواست که به مطالبات مردمی پاسخ دهند.
خاکپور در پایان در خصوص این که تا چه اندازه سعی می شود که نگاه علمی به ورزش داشته باشیم هم گفت: امروزه بدون استفاده از علم کارها ابتر خواهد بود حتی در بحث مدیریت هم باید نگاه تخصصی و علمی داشته باشیم مسائل فنی و ورزشی هم جای خود را دارد.

                                                                   

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)