• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
مصطفی زمانیان:

باید در دانشگاه‌ها شبکه دانشجویی خیرین راه‌اندازی شود

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم گفت: باید در دانشگاه‌ها شبکه دانشجویی خیرین راه‌اندازی شود تا از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشجویان فارع‌التحصیل در دانشگاه‌ها بهره ببریم و برای جریان‌ها و مشکلات جامعه دانشگاهی راه‌حل بیابیم.

باید در دانشگاه‌ها شبکه دانشجویی خیرین راه‌اندازی شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی زمانیان در نشست شورای هماهنگی خیرین منطقه ۶ کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان با اشاره به فلسفه تشکیل نشست‌های منطقه‌ای در حوزه خیرین گفت: دانشگاه کارخانه انسان سازی است و بغیر از فضای کالبدی که شامل آزمایشگاه و کتابخانه است، نیازمند روح انسان سازی است. متاسفانه به علت عدم توانایی دانشجویان در تامین مخارج تحصیلی، گرایش به دانشجو شدن کاهش پیدا کرده است. وی افزود: باید در دانشگاه‌ها شبکه دانشجویی خیرین راه‌اندازی شود. باید انجمن فارغ‌التحصیلان در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شود تا از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشجویان فارع‌التحصیل در دانشگاه‌ها بهره ببریم و برای جریان‌ها و مشکلات جامعه دانشگاهی راه‌حل بیابیم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی استراتژیک ریاست جمهوری با بیان ضرورت حضور اعضای هیئت علمی در شبکه خیرین تصریح کرد: در نظر گرفتن اصول طراحی بنیاد حامیان، تنوع بخشیدن به ساز و کار‌های جذب خیرین، بهره‌وری از روش‌های نوآورانه در فعالیت‌های عمرانی دانشگاه‌ها از جمله ویژگی‌های یک بنیاد حامیان حرفه ایست. به پروژه‌ها رنگ و بوی نوآوری بدهیم.زمانیان در پایان افزود: یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم جذب ظرفیت‌ها و مشارکت‌های مردمی است. به همین واسطه خیرینی که در پروژه‌های نیمه تمام دولتی که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها ساخته شده باشد کمک کنند؛ تا سقف ۵۰ درصد، معادل مالیات آن‌ها محسوب خواهد شد.

زمانیان در پایان اذعان داشت: یکی از دستاورد‌های دولت سیزدهم جذب ظرفیت‌ها و مشارکت‌های مردمی است. به همین واسطه خیرینی که در پروژه‌های نیمه تمام دولتی که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها ساخته شده باشد کمک کنند؛ تا سقف ۵۰ درصد، معادل مالیات آن‌ها محسوب خواهد شد.

صباحی عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان، هدف از تشکیل شورای خیرین مناطق ۹ گانه آموزش عالی کشور در حوزه خیرین را هم‌افزایی و انتقال تجارب بوسیله مشورت و ساماندهی فعالیت‌های بنیاد حامیان دانشگاه‌ها دانست و افزود: امید است با برگزاری این نشست‌ها، بنیاد‌های حامیان تشکیل شده در دانشگاه‌ها بتوانند با یکدیگر ارتباط سازنده برقرار کنند. هدف از تشکیل بنیاد حامیان بسترسازی برای حضور خیرین در دانشگاه‌ها و تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه بوده است.

همچنین حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان این نشست را موجب تعامل و بصیرت افزایی مدیر عامل بنیاد‌های حامیان دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناوری ایران عنوان کرد و گفت: امید است این‌گونه جلسات تداوم داشته باشد چرا که موجب همگرایی و هماهنگی بین بنیاد‌های حامیان و خیرین و دانشگاه، شناسایی مشکلات و معضلات و انتقال تجارب بوسیله مشورت می‌شود. انتظار ما از مسئولان، کمک به رشد و تداوم فعالیت‌های خیرین گرامی است.

در ادامه نشست روسای دانشگاه‌ها، خیرین و مدیر عامل بنیاد‌های حامیان منطقه ۶ کشور به بیان تاریخچه شکل گیری بنیاد حامیان در دانشگاه‌ها و همچنین ذکر دستاورد‌ها و فعالیت‌ها و البته اشاره به مشکلات و معضلات پیش روی خیرین پرداختند.

گفتنی است؛ در پایان جلسه انتخابات شورای خیرین منطقه ۶ کشور برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)