• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۹۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
اردبیل » اجتماعی

کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل برگزار شد

کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل و هم‌جوار در شهر خلخال با حضور بیش از ۵۰ نفر برگزار شد.

کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ودود محمدی نیاری، شهردار خلخال از برگزاری اولین کارگاه آموزشی شهرداران، اعضای شورای اسلامی، کمیسیون‌های شهرداری و کارکنان ستادی و خدماتی در جنوب استان و شهردار‌های هم‌جوار خبر داده و اظهار کرد: این دوره آموزشی پنج روزه با حضور شهرداران شهر‌های خلخال، کوثر، هشجین، کلور، هیر و آراللوی اردبیل برگزار شد.
وی افزود: اصلی‌ترین هدف برگزاری این دوره‌ها ارتقا سطح کارکنان شهرداری در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی به مردم در شهرداری‌ها است.
محمدی نیاری گفت: این دوره آموزشی باهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال با شرکت بیش از ۵۰ نفر در سطوح مختلف و تفکیک موضوعات با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم در شهرداری‌ها برگزار شد.


توسعه هر منطقه‌ای در گرو آموزش صحیح است
عبدالرضا عباس‌زاده، مشاور ومدرس شهرداری و شورا‌های کشور نیز گفت: آموزش حلقه مفقوده کشور بوده که برای هرکاری و برای رفع ابهام، قانون در هر کشوری راهکار‌های مناسب و متناسب وضع کرده است.
وی توسعه سیاسی، اقتصادی واجتماعی را مرهون آموزش عنوان کرده و گفت: سطح آموزش در هر میزان افزایش یابد موجب رفاه شهروندان خواهد شد.
عباس‌زاده بیان کرد: در خصوص شهرداری‌های کشور بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ قانون و آیین نامه، بخش‌نامه و دستورالعمل مصوب هیات وزیران وجود دارد و طبیعی است که تمام همکاران جدید الاستخدام و همکاران قدیمی در شهرداری به این قوانین مسلط نباشد.
وی تشریح کرد: برگزاری چنین دوره‌های ضمن خدمت علاوه بر افزایش آگاهی‌های شهرداران، شورا‌های اسلامی، اعضای کمیسیون‌های تخصصی شهرداری‌ها و کارکنان ستادی و خدماتی می‌تواند در پاسخگویی کارکنان شهرداری‌ها به مردم تاثیرگذار باشد.
مدرس شهرداری‌های کشور گفت: سومین کارگاه آموزشی بعد از شهر اردبیل و سرعین در شهرستان خلخال و در محل دانشگاه آزاد اسلامی در پنج محور برگزار شد که یکی از اصلی‌ترین محور‌های این کارگاه آموزشی با توجه به کمبود منابع، تحریم‌های ظالمانه دشمنان، رفع ابهامات درحوزه درآمدی شهرداری‌ها و ارائه راهکار‌های جدید کسب درآمد و وصول درآمد بود.

کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل برگزار شد
عباس‌زاده ادامه داد: در این دوره آموزشی در خصوص مسائل درآمد، عوارض، بهای خدمات، نوسازی، آلایندگی عوارض کسب و پیشه و خصوص کمیسیون‌های شهرداری شامل بدوی (ماده صد)، ماده ۷۷، بند ۲۰ ماده ۵۵، قطع درختان و مسائل مالی، مناقصه، مزایده، قرارداد‌ها و اموال و مسائل شهرسازی، طرح‌های توسعه شهری، تغییر کارگری و تفکیک، خدمات شهری، رفت و روب، پسماند و آتش نشانی به تمام ابهامات کارشناسان و کارکنان ستادی و خدماتی پاسخگویی شد.
مشاور شهرداری‌های کشور گفت: در شهرداری‌های کشور بیش از ۳۱ کمیسیون به تفکیک وظایف وجود داشته که آگاهی کارشناسان به مسائل و دستورالعمل‌ها در کاهش زمان پاسخگویی در مراجعات مردم به شهرداری‌ها تاثیرگذار بوده و هر چه قدر زمان پاسخگویی سرعت داشته باشد هم در زمان و هزینه مردم تاثیر خواهد گذاشت و رضایت‌مندی را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: برگزاری بیش از ۸۰۰ دوره و بیش از ۳۰۰ سمینار تخصصی در سراسر کشور نشان از این است که رضایت‌مندی از خدمات شهرداری‌ها، رضایت از خدمات دولت است و در این راستا مهم‌ترین وظایف اصلی شهرداری کاهش ماندگاری شهروندان در شهرداری‌ها است که یعنی پاسخ سریع به مطالبات شهروندان در راه‌اندازی امورات آن‌ها است.
مدرس و مشاور شهرداری‌ها وشورا‌های کشور از برنامه ریزی شهرداری خلخال برای برگزاری این دوره آموزشی برای کارکنان شهرداری‌های خلخال، کوثر، هیر، آراللو، هشجین و کلور قدردانی و گفت:خدمات شهری اولویت شهرداری‌های کشور و استان اردبیل است و آبادانی شهر‌ها در گروه فعالیت شایسته واحد‌های خدمات شهری در شهرداری هاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری در المپیاد مهارت خیاطی
آتش‌سوزی خودرو در خیابان شهدای کرمان مربوط به فیلمبرداری بود
ایران جان، گلستان؛ هفت آبشار شیرآباد
«درخت بی‌برادر»؛ روایتی از رقابت در راه جبهه
 پروژه‌های اشتغال‌زا و زودبازده در اولویت توسعه استان قزوین قرار دارند
۴۱ شهر میزبان آثار جشنواره سینماحقیقت
تأکیدبر ضرورت نوسازی ماشین‌آلات، تجهیز راهدارخانه‌هاو تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل
آغاز هفته ۱۴ فوتبال بوندسلیگای آلمان / لایپزیش غافلگیر شد
«مجلس در گذر زمان»، از رادیو فرهنگ
هشدار به هم‌استانی‌ها
آغاز به کار نمایشگاه تجسمی «در قاب بهشت»
آغاز آبرسانی به نهضت ملی مسکن تایباد
۹۰ ارومیه باز هم در خارج از خانه باخت
درخشش ورزشکاران کردستانی در رقابت‌های جودو ID کشور
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
همایش سرمشق فاطمی با حضور معاون اول قوه قضائیه در تهران
قزوین برای رسیدن به استاندارد مطلوب به ۱۲۰ کتابخانه جدید نیاز دارد
تأکید دادستان بم بر پیشگیری از قاچاق و تقویت ساختار‌های گمرک
رژ لب‌های بی کیفیت سلامت خانم‌ها را به خطر می‌اندازد
دستورالعمل ایجاد انبار اختصاصی در واحدهای تولیدی ابلاغ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)