• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۳۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۵
بین الملل » مقاومت

کشتار کودکان و زنان در مقابل پیروزی مقاومت در میدان رزم

احمد سهمود خبرنگار صدا و سیما: ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته است تا کنون هیچ گونه از اهداف خودش را محقق کند. نه اسراء خود را آزاد کند و نتوانسته است که مقاومت را نابود کند.

کشتار کودکان و زنان در مقابل پیروزی مقاومت در میدان رزم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر در بخش خبری ساعت ۲۱ در ارتباط زنده با آقای احمد سهمود خبرنگار صدا و سیما – چهارده کیلومتری نوار غزه (بیمارستان شهدای الاقصی، دیر البلح) درباره آخرین تحولات غزه گفتگو کرد.
سوال:گزارش تان را از آخرین تحولات غزه بفرمایید؟
آقای احمد سهمود:
من از بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه، در شصت و سومین روز جنگ صحبت می‌کنم که جنگ علیه شهروندان غیر نظامی نوار غزه همچنان ادامه دارد.

از هفت اکتبر تا این لحظه هر از چند گاهی صدای حملات بمباران شدید جنگنده‌های اف شانزده و اف سی و پنج آمریکا را می‌شنویم.

در مناطق مختلف نوار غزه، خان یونس در اردگاه نصیرات، مغازی، البریج و مناطق دیگری در جنوب نوار غزه که ساعتی پیش یک منزل در رفح هدف قرار گرفت و حملات توپخانه‌ای شدید به منطقه الشجاعیه و همچنین منطقه ضرغام، منطقه النصر و شیخ رضوان در شهر غزه مورد هدف قرار گرفت.
اردگاه جبالیه در شمال نوار غزه هم هدف قرار گرفت و این حملات باعث افزایش شمار شهدا شد که بسیار افزایش پیدا کرد و شمار دیگری از شهروندان فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی شهید شدند.
در خصوص درگیری‌های شدید بین نیرو‌های مقاومت فلسطین و اشغالگران اسرائیلی باید بگوییم درگیری‌های شدید در اردوگاه جبالیا همچنان در جریان است بین گردان‌های قسام و ارتش رژیم اسرائیل که تلاش می‌کند در محور‌های مختلف در نوار غزه پیشروی کند.
قسام امروز اعلام کرد که یکی از یگان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی که تلاش می‌کرد یک اسیر اسرائیلی را آزاد کند با مقابله شدید نیرو‌های قسام مواجه شد و در این درگیری‌ها شماری از نظامیان رژیم صهیونیستی کشته و زخمی شدند و براثر حملات صهیونیستی این اسرائیلی هم کشته شد.
در واقع این‌ها نتوانستند کاری انجام بدهند در امروز در تلاش‌هایی در جریان بود برای این که بتوانند به اسیر اسرائیلی برسند، اما نقشه آن‌ها فاش شد و همه کسانی که در آن جا بودند کشته و زخمی شدند و برخی هم فرار کردند و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به منازل شهروندان به این منطقه ادامه یافت که بیست و پنج نفر از شهروندان شهید شدند.
از جمله مناطقی که اهداف قرار گرفت یکی از مراکز آوارگان بود که هدف حملات صهیونیست‌ها قرار گرفت و شماری از افراد خانواده ابوالعطا شهید و زخمی شدند.

ارتش اسرائیل تلاش می‌کند که در واقع از منطقه الشجاعیه عقب نشینی کند، چون که در آن جا باز هم شمار کشته و زخمی او بیشتر شده است.
گردان‌های قدس، گردان‌های قسام به شدت با آن‌ها مبارزه می‌کنند و تانک‌ها و خودرو‌های آن‌ها را که در مناطق مختلف پیشروی می‌کنند هدف قرار می‌دهند در حالی که هیچ گونه نیاز‌های اساسی زندگی در نوار غزه و در خان یونس وجود ندارد
شهر خان یونس و ساکنان آن تاکید می‌کنند که پایدار هستند و مقاومت می‌کنند تا نفس آخر تا آخرین قطره خون با گروه‌های مختلف نظامی که در اختیار دارند و در میدان حضور دارند و با صهیونیست‌ها مبارزه می‌کنند و الان هم در آن جا هم درگیری‌های شدیدی در جریان است و در واقع تلاش می‌کنند که جلوی پیشروی‌های ارتش رژیم صهیونیستی را بگیرند.
ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که شماری از نظامیان آن کشته و زخمی شدند از جمله پسر مشاور جنگی و یکی از اعضای شورای جنگی رژیم وقت صهیونیستی که قبلا رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی بود و این نشان می‌دهد که مقاومت فلسطین در میدان حضور دارد .

مقاومت ورودی‌های برخی از تونل‌ها را  علیه نظامیان رژیم صهیونیستی منفجر می‌کند و ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته است تا کنون هیچ گونه از اهداف خودش را محقق کند. نه اسراء آزاد کند و نتوانسته است که مقاومت را نابود کند و جلوی ماموریت اور را بگیرد براساس بسیاری از نظر کارشناسان.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم شدن کارگاه غیر مجاز در اصفهان
پاسداشت آیین کهن شب یلدا یا شب چله در گیلان
پلمپ ۲ واحد صنفی متخلف در هشترود
درگذشت مادر شهید خدامراد شرافتی لار
سرایان، گنجینه سنگهای قیمتی
سردار معروفی: نسخه شفابخش امروز کشور «اتحاد مقدس» است
خاتون بم وگل گهر سیرجان درصدر جدول لیگ برتر فوتبال بانوان
کشف برنج بی‌کیفیت دربسته بندی برندهای معروف
پژوهش زیربنای توسعه علمی دانشگاه است
جشنواره رب ارگیل در روستای کوته کومه آستارا
اسکان ۱۰ راننده در راه‌مانده در مراکز اقامتی باخرز
بررسی مشکلات هیات های ورزشی شهرستان میامی
مرحله نهایی داوری هشتمین دوسالانه خوشنویسی ایران در قزوین
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان
آغاز به کار ادارات، مدارس و دانشگاه‌های شهرستان کرمان با ۲ ساعت تاخیر
هشدار؛ با عبور مصرف از ۶۰۰ میلیون متر مکعب، صرفه‌جویی در اولویت است
انجام نخستین عمل جراحی پیشرفته آپاندیس در سنندج
پهپاد روسی در شمال غرب ترکیه سقوط کرد
برگزاری شب نشینی فرهنگی در شهرستان دزپارت
توافق ۵۰۰ میلیاردی برای تجهیز مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اشکذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)