• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۲۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
خوزستان » اقتصادی

اجرای طرح‌های تحقیقاتی برای برون رفت از مشکلات خوزستان

جمعی از نخبگان و محققان خوزستانی با حضور در استانداری با بیان مشکلات منطقه راهکار‌های برون رفت از مشکلات استان را مطرح کردند.

اجرای طرح‌های تحقیقاتی برای برون رفت از مشکلات خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان، مشاور علمی و دانشگاهی استاندار خوزستان در نشست با نخبگان خوزستان با تاکید بر بهره گیری از توانمندی نخبگان برای حل مشکلات استان گفت: طبق تجارب کسب شده در زمان استفاده از ظرفیت این قشر از جامعه برای اداره امور، پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده و در صورت استفاده نشدن از نظرات آنها، عقب ماندگی حاصل شده است.

اکبر حیدری بر ضرورت استفاده مسئولان از ظرفیت نخبگان تاکید کرد و گفت: در جنگ‌ها و رخداد‌های بین‌المللی با وجود جهاد و ایثارگری‌ای فراوان مردم کشور به علت ضعف در تکنولوژی شکست‌های زیادی حاصل شد.

وی اظهارکرد: جمهوری اسلامی برای پیشرفت کشور تکنولوژی را توسط نخبگان بومی کرد؛ اکنون در حوزه تکنولوژی هسته‌ای و نظامی، پیشرفت‌های بسیار خوبی حاصل شده، اما در برخی بخش‌ها از جمله اقتصاد و صنایع بزرگ و بروزرسانی آن‌ها نیازمند تفکر دانشگاهی و بارش افکار نخبگانی هستیم.

حیدری ابراز امیدواری کرد: ضعف‌ها با وجود نخبگان برطرف و با ارایه راهکار‌ها خلا‌های موجود رفع شود.

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای شرکت‌های دانش بنیان خوزستان

در بخش دیگری از این نشست مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری خوزستان توضیح داد: ۵۰۰ میلیارد ریال برای شرکت‌های دانش بنیان اختصاص یافت که ۳۰۰ میلیارد ریال آن جذب شد.

جواد کوتی با بیان اینکه قانون جهش تولید دانش بنیان سال گذشته تصویب و ابلاغ شده گفت: تمام شرکت‌های دارای طرح‌های دانش بنیان، باید در این سامانه ثبت کنند.

استاندار خوزستان نیز در این نشست بر ضرورت ورود نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات منطقه تاکید کرد و افزود: برای حل مشکلات استان از راهکار‌های نخبگان و افراد متخصص استقبال می‌شود.

حل مشکلات خوزستان نیازمند مدل مدیریت جدید است

علی اکبر حسینی محراب با اشاره به اینکه ریشه همه مسائل استان خوزستان ضعف مدیریت است بیان کرد: مسائل باید با مدل‌های جدید مدیریت شود، چون حل مشکلات با الگو‌های فعلی امکان پذیر نیست.

وی با تاکید بر اجرای طرحی نو برای مدیریت خوزستان گفت: برخی مشکلات نخبگان جزیی است که با هماهنگی با سایر دستگاه‌ها قابل حل است.
استاندار خوزستان تاکید کرد: مسایل مربوط به اقتصاد، مالکیت اراضی کشاورزی و تعاونی‌ها نیازمند مدل مدیریت جدیدی است که جامعه تشنه را به مقصد برساند، البته یکسری طرح‌های پراکنده باید تکمیل شوند.

حسینی محراب اظهارکرد: باید در حوزه کشاورزی، خدمات و صنعت تحول ایجاد شود تا سکویی برای جهش صادرات محصولات ایجاد و تحولی در اقتصاد بین الملل به وجود آید.

وی با اعلام اینکه کشور‌های خلیج فارس، روسیه و کشور‌های شمالی می‌توانند میزبان محصولات تولید خوزستان باشند گفت: با مدیریت و هماهنگی لازم می‌توان بازار این کشور‌ها را در اختیار گرفت.

استاندار خوزستان اظهار کرد: برای مهندسی، عمران شهری و زیباسازی شهری می‌توان از مدل‌های نو و ساده استفاده کرد، زیرا خوزستان به علت جنگ تحمیلی، ۱۶ سال از استان‌های دیگر عقب است که جبران آن بسیار دشوار و زمان بر است.

وی ادامه داد: سامانه‌های اطلاعاتی به گونه‌ای فعال و به روز شوند که به ذهن و سوابق افراد نیاز نباشد، اطلاعات احصا شده به صورت جداگانه، تجمیع و بروز رسانی شوند تا هنگام نیاز بهتر بتوانیم به آن‌ها دسترسی داشته باشیم.

حسینی محراب زنده کردن امید دربین دانشجویان را یکی از مهمترین نیاز‌های جامعه دانست و با اشاره به مهاجرت نخبگان از خوزستان گفت: بیش از ۹۰ درصد مهاجران از رفتن پشیمان هستند، اما با تصور مورد تمسخر واقع شدن بعد از بازگشت، به استان باز نمی‌گردند.

وی بر ضرورت ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت تاکید کرد و افزود: نقشه راه و برنامه ریزی‌ها بر مبنای ارتباط دانشگاه با صنعت طراحی و رشته‌های موردنیاز صنایع در دانشگاه‌ها تدریس شوند.
استاندار خوزستان بهره وری مناسب از نخبگان را یکی دیگر از ضروریات جامعه عنوان کرد و گفت: جذب سرمایه گذار باید در دستور کار قرار گیرد که با جذب نیروی واقعی می‌توان مشکلات را به فرصت‌های اشتغال تبدیل کرد.

وی به بحران بی آبی در برخی استان‌های کشور نیز اشاره کرد و افزود: معضل بی آبی به یکی از دغدغه‌های برخی استان‌های کشور تبدیل شده این در حالی است که منابع آبی در خوزستان به وفور وجود دارد و در برخی موارد به هدر می‌رود.

حسینی محراب از خوزستان به عنوان منبع ظرفیت‌ها یاد کرد و افزود: توانایی جوانان استان در حوزه‌های مختلف بسیار زیاد است با این وجود کار تحقیقاتی میدانی کمی انجام شده که باید در این حوزه ورود کرد.

وی تاکید کرد: پیشنهادات مطلوب و راهکار‌های عملی ارایه شده توسط نخبگان بررسی و در صورت تایید در دستور کار استانداری خوزستان قرار خواهند گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی نفرات برتر مسابقات تناسب اندام در پارسیان
تجلیل از محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
نکات طلایی برای رانندگی ایمن در زمستان
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از امروز تا صبح سه‌شنبه
انتصاب سرمربی تیم ملی کبدی ساحلی
اجرای طرح شهر من ،شهر نماز در خرم‌آباد
ریشه کنی بی‌سوادی درآذربایجان غربی نیازمند مشارکت همگانی است
بیانیه حماس به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس این جنبش
صنعت مس ۲۰ درصد ارز کشور را تأمین می‌کند
طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذر در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود
افتخار آفرینی دانش آموز ارومیه‌ای در مسابقات آسیایی
دستگیری ۲۳۳ مصرف کننده و توزیع کننده موادمخدر
ارومیه–مهاباد پرحادثه‌ترین محور جاده‌ای آذربایجان‌غربی
شاخص کل بورس همچنان در مسیر افزایشی
پنجره هوشمند دولت؛ اولویت پارک فاوا با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در حوزه کشاورزی
پیگیری تامین مسکن و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سمنان
ارائه خدمات رایگان پزشکی به اهالی مناطق کم برخوردار
بقائی: آمریکا باید به تمام کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران روادید صادر کند
«نسل فردا»؛ صدای واقعی خانواده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)