• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۲۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
بین الملل » اروپا

انقلاب اسلامی ایران از نگاه شخصیت‌های روسی

انقلاب ملت ایران در حالی وارد چهل و ششمین سال خود شد که بسیاری از شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و مذهبی، اندیشمندان، مورخین و شرق‌شناسان روسی، استقلال‌طلبی، خودباوری و تسلیم نشدن در برابر قدرت‌های زورگو را از مهمترین دستاورد‌های ایران پس از انقلاب می‌دانند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، روز ملی جمهوری اسلامی ایران در مسکو، فرصتی برای گفتگو با مقامات روسی درباره دیدگاه آنها درباره انقلاب اسلامی و دستاورد‌های چهل و پنج ساله‌اش بود.

برخی شرکت کنندگان در این مراسم، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما، استقلال واقعی، خودباوری و ایستادگی در برابر قدرت‌های زورگو را از مهمترین درس‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی، نه تنها برای ملت ایران، بلکه برای ملت‌های تحت ستم جهان، برشمردند.

الکساندر میخیئف، تحلیلگر ارشد آکادمی علوم روسیه گفت: در دنیایی که قدرت‌های زورگو، خواسته‌های خود را بر دیگر کشور‌ها تحمیل می‌کنند، ایران نشان داده که تسلیم زور و تهدید و تحریم نمی‌شود.

این تحلیلگر روسی با بیان اینکه امروزه نمی‌توان نمونه دیگری را پیدا کرد که همچون ایران، شجاع و نترس باشد افزود: این شجاعت را انقلاب اسلامی به ایرانیان یاد داد و باید به چنین انقلابی ادای احترام کرد.

روشن آبیاسوف، معاون اداره روحانیت مسلمانان روسیه نیز گفت: در این ۴۵ سال ملت ایران باوجود همه تحریم‌ها و تهدید‌ها، به جهانیان نشان دادند، اگر ملتی روی پای خود بایستد، فشار‌های بین‌المللی نمی‌تواند آنها را از پای درآورد.

الکساندر گروموف، نویسنده و مورخ روسی نیز که به تازگی کتابی درباره ایران منتشر کرده است گفت: در این کتاب، شکل‌گیری یک قدرت بزرگ و مستقل بنام جمهوری اسلامی ایران برای مخاطبان روس‌زبان تشریح شده است.

این مورخ روسی افزود: با استناد به اطلاعات دقیق تاریخی، توضیح داده‌ام که چگونه ایران، از یک نظام وابسته و مطیع فرمان غرب، می‌تواند به کشوری تبدیل شود که در زمان استیلای دو ابرقدرت شرق و غرب بر جهان، استقلال خود را بدست آورد.

مقامات سیاسی و اقتصادی روسی نیز از توسعه و تعمیق همکاری‌های ایران و روسیه در همه عرصه‌ها گفتند.

سرگئی پائولوف، مدیرعامل راه‌آهن سراسری روسیه با اشاره به اینکه همکاری بین راه آهن ایران و روسیه مدام در حال افزایش و گسترش است تاکید کرد: در هر سه حوزه حمل و نقل ریلی، جاده‌ای و دریایی، فعالیت‌های بزرگی در دست اجراست.

وی افزود: ما همچنین در حال توسعه کریدور شمال به جنوب هستیم، که با تکمیل آن حجم حمل و نقل ریلی و ترانزیت را افزایش می‌دهد و چشم‌انداز روشنی برای همکاری داریم که به سود اقتصاد دو کشور است.

خانم اولگا بیلووا، مستندساز شبکه زوزدا، که فیلم مستند وی بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در روز‌های اخیر پخش شد، گفت: با سفر به ایران، تمام کلیشه‌ها و گذاره‌های منفی که درباره ایران شنیده بودم پاک شد، باید رفت و از نزدیک پیشرفت و توسعه و مهمان‌نوازی ایرانیان را دید. وی گفت: متاسفانه بسیاری از ما ایران را از نگاه و دوربین‌های غرب تماشا کرده‌ایم و آنها ایران را کشوری عقب‌مانده نشان داده‌اند.

این مستندساز روسی به محتوای فیلم اشاره کرد و گفت: در این مستند من تلاش کردم حقایق را نشان دهم و به مخاطبان روسی بگویم که غربی‌ها واقعیات ایران را وارونه نشان می‌دهند.

اولگا بیلووا تاکید کرد: ما باید همدیگر را بشناسیم، باید ارتباط برقرار کنیم، زیرا ایران کشوری منحصربفرد با تاریخ غنی و تجربیاتی گسترده در زمینه استقلال و خودباوری است که می‌تواند برای ما بسیار جالب باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)