• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۲۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
خوزستان » اجتماعی

ارائه بیش از ۸۹ هزار خدمت مراقبتی به گروه سنی جوان و نوجوان در اهواز

سرپرست واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: بیش از ۸۹ هزار خدمت مراقبتی به گروه سنی جوان و نوجوان توسط مراقبان سلامت این مرکز بهداشت ارائه شد.

ارائه بیش از ۸۹ هزار خدمت مراقبتی به گروه سنی جوان و نوجوان در اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حدیث غلام پور با اشاره به اینکه عوامل تأثیر گذار بر سلامت بسیار متعدد و متنوع هستند، گفت: ناآگاهی، فقر، ناهمگونی و بی عدالتی از عوامل بسیار مهم و تأثیر گذار بر سلامت به شمار می‌روند.

 

وی با بیان اینکه محیط‌های ارائه خدمات بهداشتی درمانی، محیط‌های آموزشی، محیط‌های کار و محیط‌های عمومی، ۴ محیط اصلی هستند که به نوعی دسترسی به همه گروه‌های جامعه را فراهم می‌کنند و در این میان، محیط‌های آموزشی که غالباً گروه هدف نوجوانان و جوانان را در خود جای داده است، افزود: مهم‌ترین محل اجرای مداخله‌های ارتقای سلامت است و از طرفی مدارس محل مناسبی برای سنجیدن اثربخشی برنامه‌های آموزش سلامت محسوب می‌شوند.

 

غلام پور ادامه داد: نوجوانان و جوانان آینده سازان کشور هستند، به همین علت سبب سلامت جسمی، روانی و اجتماعی آنان تضمین کننده سلامت حال و آینده آن‌ها است.

 

سرپرست واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت غرب اهواز با بیان اینکه در حوزه غرب، ۲۷۷ هزار و ۹۸۵ نفر جوان و نوجوان وجود دارد، اضافه کرد: بیش از ۲۰۱ مراقب سلامت و ۸۷ نفر بهورز در شهر و روستا برنامه‌های ارتقا سلامت جوانان و نوجوانان را در واحد‌های بهداشتی و مدرسه اجرا می‌کنند.

 

وی می‌گوید: گروه سنی نوجوانان شامل ۶ تا ۱۷ سال می‌شود که در واحد‌های بهداشتی خدماتی از قبیل؛ غربالگری و پایش رشد نوجوان، مراقبت وضعیت واکسیناسیون، ارزیابی سلامت روان، مراقبت از نظر بینایی و شنوایی، مراقبت پوست وم و از نظر پدیکلوزو گال، ارزیابی سلامت اجتماعی و رفتار‌های پر خطر و... به این گروه سنی ارائه می‌شود.

 

غلام پور افزود: همچنین گروه سنی جوان شامل ۱۷ تا ۳۹ سال تمام را شامل می‌شود که همکاران ما علاوه بر ارائه خدماتی از قبیل؛ ارزیابی و شناسایی افراد مشکوک به آسم، ارزیابی نمای توده بدن، سلامت روان، ارزیابی از نظر ابتلا به فشارخون بالا، واکسیناسیون، مراقبت دهان و دندان، ارزیابی بیماری سل و... در محل واحد‌های بهداشتی، به دلیل اینکه این گروه سنی در بعضی مکان‌ها همچون ادارات، کارخانه ها و... در دسترس هستند، همه تلاش خود را برای حضور در این اماکن، شناسایی گروه هدف و ارائه خدمات مراقبتی انجام می‌دهند.


وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون در حوزه غرب اهواز بیش از ۸۹ هزار و ۷۶۹ مراقبت به گروه سنی جوان و نوجوان توسط مراقبان سلامت و بهورزان در شهر و روستا ارائه شده است، ادامه داد: بهترین مکان جهت ارائه خدمات مراقبتی در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت است که در هر محله یک واحد بهداشتی مستقر است.

 

حدیث غلام پور با اشاره به دوره ۳ ساله ارزیابی سلامت جوانان، گفت: با توجه به اینکه ۴ بیماری غیر واگیر قلبی عروقی، سرطان، بیماری انسداد مزمن ریوی و دیابت مستقیماً به عوامل خطر تغذیه ای، (مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه وفعالیت بدنی)، یعنی عواملی که به راحتی قابل پیشگیری و اصلاح هستند، وابسته است، ارزیابی سلامت جوانان توسط مراقبان سلامت و بهورزان طبق برنامه ۳ ساله اهمیت بسیاری دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)