• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۴۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱
سیاسی » دولت

تأکید رئیس جمهور بر عمل به معارف انسان‌ساز قرآن

رئیس جمهور گفت: در دولت، خود را موظف می‌دانیم که توجه به قرآن در همه سطوح، عملی شود و همکاران ما در سراسر کشور، توجه و عمل به معارف انسان‌ساز قرآن را فراموش نکنند.

تأکید رئیس جمهور بر عمل به معارف انسان‌ساز قرآن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی در آیین تکریم از خادمان قرآن کریم در مصلی امام خمینی تهران، اظهار داشت: باید از همه خادمان قرآنی، تکریم کرد. جمهوری اسلامی ایران به برکت رهبری‌های امام و حضور مردم تشکیل شد. جمهوریت و اسلامیت، دو رکن اساسی کشور ما است و مردم خواستند که قرآن در متن زندگی آنان باشد و حکومتی بر اساس قرآن و آموزه‌های آن تأسیس شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما سعادت بشر را در پرتو عمل به آیات قرآن می‌دانیم و معتقدیم قرآن می‌تواند پناه مردم باشد و آن‌چه سعادت بشر را در این عالم و آن عالم تضمین می‌کند، توجه به قرآن کریم است.
 
آقای رئیسی گفت: آن‌چه می‌تواند مدار زندگی یک انسان باشد، کتاب و انسان کامل است؛ این دو یک حقیقت را در خود دارد و جامع بین این دو، هدایت انسان است. 
 
رئیس جمهور اظهار داشت: همه چیز می‌تواند در پرتو قرآن شکل گیرد و قرآن کریم برای همه پرسش‌ها در زندگی انسان پاسخ به موقع دارد و باید با حرکت اجتهادی و تمدن‌ساز در پرتو آیات قرآنی، پاسخ همه سوالات امروز بشر را بیابیم؛ در این‌باره، کار بسیار شده است و باید بیشتر نیز کار شود.
 
آقای رئیسی تصریح کرد: بزرگان ما عنوان کرده‌اند که نسبت به آیات قرآن، باید تلاش بیشتری داشته باشیم. رهبر انقلاب نیز همواره به قرآن و حفظ و فهم آن تأکید کرده‌اند و نتیجه، آن شده است که بسیاری از کودکان و نوجوانان را داریم که برای ما حجت هستند و خداوند، دل و جان آنان را با قرآن، هدایت کرده است.
 
رئیس جمهور، همچنین گفت:‌ باید از همه عوامل برنامه خوب و قابل استفاده محفل در رسانه ملی، تشکر کنیم. کار بسیار خوبی است. همچنین حرکت بزرگی که در ورزشگاه آزادی برای توجه به قرآن و توجه به امام حسن مجتبی علیه‌السلام برگزار کردند، قابل قدردانی است. ظرفیت بسیاری وجود دارد و باید بیشتر کار شود.
 
آقای رئیسی اظهار داشت: توجه به قرآن، وحدت و انسجام مسلمین را تضمین می‌کند و امروز رمز وحدت در جامعه مسلمین، توجه به آیات قرآن است. رمز ایستادگی در برابر دشمنان نیز توجه به قرآن و پشتوانه مردم در غزه، قرآن است؛ در خرابه‌های غزه، کودکان آیات قرآن را می‌خوانند. این از عظمت‌ و جلوه‌های آیات قرآنی است. 
 
رئیس جمهور درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار داشت: عمق جنایات صهیونیست‌ها و غربی‌های مدعی حقوق انسان را در فلسطین اشغالی و غزه، مشاهده می‌کنیم. بزرگترین ناقضان حقوق بشر، همان مدعیان آن هستند. 
 
آقای رئیسی تصریح کرد: اینکه در برخی کشور‌ها با حمایت دولت‌ها قرآن‌سوزی راه انداخته‌اند، برای آن است که می‌دانند قرآن، چه عظمتی دارد؛ مستکبران، امروز به فکر قرآن‌ستیزی هستند، اما توجه به قرآن، بسیار بالا است و دشمنان، کاری از پیش نخواهند برد.
 
رئیس جمهور گفت:‌ امروز در میان جوانان مغرب زمین، توجه به قرآن و فرهنگ اهل بیت علیهم‌السلام، رو به افزایش است و قابل مهار نیست. این توجه برای ما مسئولیت‌آور است و باید برای افزایش ظرفیت آن، کار کنیم.
 
آقای رئیسی در پایان، تأکید کرد:‌ در دولت، خود را موظف می‌دانیم که توجه به قرآن در همه سطوح، عملی شود و همکاران ما در سراسر کشور، توجه و عمل به معارف انسان‌ساز قرآن را فراموش نکنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
تأمین و توزیع بیش از ۷۵ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان غربی
بررسی راهکار‌های مدیریت شهری در لاهیجان
توانمندسازی ۱۰۰ کنشگر اجتماعی مازندران
توقیف موتورسیکلت قاچاق در آستارا
برگزاری یادواره شهدای دانشجو معلم در بروجرد
واژگونی اتوبوس مسافربری با ۱۰ فوتی
افتخار آفرینی ورزشکاران کرمانی در رقابت‌های پارآسیایی نوجوانان و جوانان
نقش مهم شوراها در توسعه پایدار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آذر در یک نگاه
ورود ۱۵ اتوبوس برقی به شهر اصفهان همزمان با آغاز رویداد «آدم‌وهوا»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
بی قانونی و گنگ
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)