• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۲۵۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

نگاهی به مجموعه پویانمایی مهارتهای زندگی

در مجموعه مهارت‌های زندگی که از شبکه دو سیما پخش می‌شود، مخاطبان ۷ تا ۱۴ سال با روش ها و راهکارهای عملی با این مهارتها آشنا می شوند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مهراب ناصری تهرانی کارگردان و سرپرست نویسندگان مجموعه مهارت‌های زندگی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره مهارت‌های زندگی گفت: مهارت‌های زندگی یعنی بخشی از رفتار‌هایی به ظاهر پیش پا افتاده است. ما در این مجموعه با روش و راهکار‌های عملی، این مهارت‌ها را آموزش می‌دهیم، مهارت‌هایی مثل خوب حرف زدن، خوب گوش کردن، احترام به خود و دیگران و نقدپذیری و نقد سازنده.

وی درباره انتخاب موضوعات افزود: موارد آموزشی مخصوصا برای آموزش در سنین کودک و نوجوان که بیشترین تاثیر پذیری را دارند مواردی زیادی است این نکات و موضوعات را با استفاده از مشاوران تربیتی و مذهبی انتخاب می کنیم و تبدیل می کنیم به فیلم نامه با توجه به شخصیت‌های که در داستانمان پیش بینی کرده بودیم برای این کار.

وی گفت: خیلی از مهارت‌ها در گروه هم سالان متفاوت است، بعضی موارد این آموزش‌ها و مهارت‌ها را در کنار بچه‌ها به بزرگتر‌ها و والدین هم آموزش می دهیم یعنی خطایی که از طرف یک بزرگتر اتفاق می‌افتد و بچه‌ها شاهد آن هستند و به اشتباه آن را انجام می‌دهند ما در داستان هم رفتار آن بزرگتر را اصلاح می‌کنیم و هر رفتار بچه‌ها را.

وی در پاسخ به این سوال که ممکن است دچار تکرار شوید هم به لحاظ محتوا و تکرار افزود: در مجموعه مهارت‌های زندگی یکی از دلایلی که ما وارد تکرار نشدیم گستردگی کار است، ما ۵۴۰ شخصیت داریم،  فضا‌های مختلفی داریم و برای هر کدام از این مهارت‌هایی که قرار است آموزش بدهیم به بچه‌ها شخصیت مناسب خودش را قرار می‌دهیم و هیچ وقت دچار تکرار نمی شویم.

وی درباره روند کار گفت: بعد از نوشتن فیلم نامه، وارد بخش تولید می‌شویم، براساس داستان و موضوع، شخصیت ها یا ساخته می‌شوند یا اگر شخصیت اصلی باشد آنها را آماده می‌کنیم و در اختیار تیم تولید قرار داده می‌شود. بعد از تولید کار برای تدوین و صداگذاری و دوبلاژ آماده می شود و نظارت نهایی.

وی گفت: برای هر قسمت تقریبا سی روز زمان صرف می‌کنیم. از نظر زمانی، ده دقیقه کار تولید می‌شود. در قمست تولید حدود ۵۰ نفر از بچه‌های تولید درگیر مجموعه هستند.

وی درباره طراحی شخصیت‌ها گفت: شخصیت‌های اصلی وجود دارند ولی شخصیت‌های فرعی به مرور به داستان اضافه می شوند.

وی درباره فصل جدید گفت: سری جدید شامل ۵۲ قسمت است که در حال نوشتن است و تنها تفاوتی که با بخش های قبلی دارد بیشتر به مسایل و آموزه های قرآنی می پردازیم. به محض اینکه ما بخش فیلم نامه را تمام کنیم وارد بخش تولید می شویم و قسمت های جدید برای سال ۱۴۰۴ است.

وی در پاسخ به این سوال که این کار در جایی دیگر هم پخش شده است گفت: از طریق روابط عمومی سازمان صداوسیما بازخورد‌هایی که گرفتیم متوجه شدیم که در بعضی از مدارس سیستم آموزشی مدرسه برای اینکه بعضی از مهارت‌ها را برای بچه‌ها آموزش بدهند و آن‌ها را آشنا کند با بعضی از این مهارت‌ها از این مجموعه استفاده کردند و روز‌های بعد بچه‌ها خلاصه‌ای از داستان را با توجه به برداشت خودشان به عنوان تکلیف ارایه کردند.

وی درباره دشواری تولید این نوع مجموعه ها هم گفت: در تولید کار‌هایی با این تعداد قسمت بیشترین معضلی که داریم بحث نیروی انسانی است و حفظ کردن این نیرو‌ها و تداوم شان و کارهای شان، برای اینکه تجربه پیدا می‌کنند و این تجربه خیلی گرانقدر است اگر فاصله بیفتد بین تولید فصل‌های مختلف، حفظ کردن نیرو‌ها مشکل می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باید از خالق این مجموعه و کسی که ۱۰ سال سرپرست کارگردانان و نویسندگان این مجموعه بود یعنی استاد فرخ یکدانه یاد کرد و دستمریزاد گفت.
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)