• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۷۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
خوزستان » اجتماعی

تصویب ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای احداث مدرسه در شوش

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای احداث مدرسه در شوش تعیین و با ابلاغ بودجه امسال به شهرستان تخصیص داده می‌شود .

تصویب ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار ملی برای احداث مدرسه در شوش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد کعب عمیر در نشست هم اندیشی بررسی مسایل و مشکلات آموزش و پرورش شوش گفت: ایجاد شورای راهبردی برای پیگیری حل مسایل شهرستان شوش و کرخه با استفاده از ظرفیت نخبگان این شهرستان‌ها ضروری است.

وی با بیان اینکه گره گشایی از مسایل شهرستان در گرو کار منسجم و پیگیری شبانه روزی در سطح استانی و ملی است، ادامه داد: احداث اردوگاه برای آموزش و پرورش شوش نیازمند تخصیص زمین در این شهرستان است که در صورت تحقق این مهم، پیگیری برای جذب اعتبار لازم برای احداث این اردوگاه دنبال می‌شود.

نماینده و منتخب مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح رتبه بندی معلمان به همت دولت سیزدهم و پیگیری مجلس یازدهم اجرایی شد ولی نواقصی دارد که اصلاح این قانون به عنوان اولویت در دستور کار مجلس آینده خواهد بود.

وی افزود: طرح اجرای شده رتبه بندی نتوانست معیشت معلمان را ارتقا دهد که باید اصلاح شود؛ این مهم در مجلس دوازدهم به عنوان اولویت پیگیری می‌شود.

کعب عمیر نهضت ملی مسکن را طرح مورد تاکید دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: تخصیص زمین و تسهیلات بانکی ۲ چالش مهم موضوع مسکن در شوش است که انتظار از مدیرت شهرستان، پیگیری جدی این مسایل است.

وی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در نهضت ملی مسکن افزود: متاسفانه بانک‌ها کمترین همکاری را با مردم در قالب طرح نهضت ملی مسکن ندارند که این مشکل به صورت ملی دنبال می‌شود.

کعب عمیر با بیان اینکه زمین و تسهیلات بانکی ۲ چالش طرح نهضت ملی مسکن در شوش است، گفت: مشکل مسکن فرهنگیان شوش باید به طور جدی توسط فرمانداری شوش پیگیری شود.

وی با تاکید بر پرهیز مسوولان از دادن وعده‌های غیرعملی به مردم افزود: مسوولان باید به هر قولی که به مردم می‌دهند پایبند باشند چرا که دادن قول‌های غیرعملی جز ایجاد بی اعتمادی میان مردم هیچ دستاوردی نخواهد داشت.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: هیچ یک از طرح‌های شوش و کرخه تا چند سال پیش ردیف اعتبار ملی و استانی نداشتند که با پیگیری‌های انجام شده برخی طرح‌های اولویت دار شوش و کرخه دارای ردیف اعتبار شدند.

وی با بیان اینکه نشست‌های اداری در شوش باید مساله محور باشد، افزود: نشست‌های طولانی بدون هیچگونه دستاوردی جز هدر دادن فرصت، گرهی از مردم باز نخواهد کرد.
فرماندار شوش نیز گفت: کمبود نیروی انسانی، مسایل زیرساختی و تجهیزاتی آموزش و پرورش شوش اولویت بندی شده و در حال پیگیری است.

حویزه افزود: احداث ۶ مدرسه در بخش شرقی شهر شوش برنامه ریزی شده است که اداره کل راه وشهرسازی احداث سه مدرسه و استانداری خوزستان نیز سه مدرسه را متعهد شدند.

فرماندار شوش با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش شوش به عنوان یکی از شورای‌های نمونه استان مورد تجلیل قرار گرفت، گفت: اقدام‌های گسترده‌ای برای گره گشایی از مسایل آموزش و پرورش شوش انجام شده است و امیدواریم با تحقق این پیگیری‌ها بخشی از مسایل این بخش برطرف شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)