• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۵۰۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
سیاسی » انتخابات

سخنگوی دولت: نتیجه مسئولیت پذیری، در میدان بودن است

سخنگوی دولت در دومین دوره مراسم شهید جمهور گفت: رئیس جمهور شهید امانت دار واقعی برای مسئولیتی بود که به او واگذار شده بود، بنابراین بارز‌ترین ویژگی با این نگاه، مسئولیت پذیری دقیق ایشان بود.

سخنگوی دولت: نتیجه مسئولیت پذیری، در میدان بودن است

 

به گزارش خبرگزاری صداسیما، سخنگوی دولت در جمع ۷۰۰ نفری معلمان در دومین دوره مراسم شهید جمهور، درباره آیت الله رئیسی گفت: ایشان به مثابه آیه، *اِن اللَّهَ یَاْمرکُمْ اَن تُؤَدوا الْأَماناتِ اِلَى أَهْلها و اِذا حَکمْتُمْ بیْنَ الناسِ اَنْ تَحْکموا بِالعدل*، امانت دار واقعی برای مسئولیتی بود که به او واگذار شده بود، بنابراین بارز‌ترین ویژگی با این نگاه، مسئولیت پذیری دقیق ایشان بود.
آقای بهادری جهرمی افزود: از آقای رئیسی کلماتی چون نمی‌شود، نمی‌توانیم و نمی‌گذارند، نشنیدیم، از ظرفیتی که در اختیارشان قرار می‌گرفت برای خدمت به مردم، استفاده کامل می‌کردند و اصطلاحی بود که به کار می‌بردند و می‌گفتند: در هر شرایط باید پر استفاده کرد!
وی ناظر به حمایت شهید جمهور از عملیات وعده صادق گفت: او اصلی‌ترین مدافع و پشتیبان نیرو‌های نظامی بود، به عنوان شخص دوم مملکت، مسؤلیت کامل وعده‌ی صادق را پذیرفت و این پذیرش، پیش زمینه‌ی قدم‌های بزرگ رو به جلو شد.
بهادری جهرمی گفت: رئیس جمهور شهید در بحران، در میانه خود بحران حاضر می شود و حتی در مورد واکسن خودشان به میدان آمده بودند.

سخنگوی دولت همچنین گفت: وقتی شهید رئیسی به شهادت می‌رسد، بیش از ۱۰ کشور جهان عزای عمومی اعلام کردند، از ۱۳۰ کشور و ۳۰ نهاد رسمی دنیا بیش از ۳۵۰ پیام از مقامات مختلف برای تسلیت صادر شد، این یعنی دولت مسئولیت پذیر و جهان مسئولیت پذیری را احساس می‌کند.
سخنگوی دولت سیزدهم که در جمع معلمان سخن می گفت، افزود: نتیجه‌ی مسئولیت پذیری، درمیدان بودن است، آقای رئیسی گفته بود چون دانشگاه شلوغ شده است دولت باید وسط میدان باشد. اگر بنده نمی‌رفتم خودش می‌رفت، چرا؟ چون هر زمان کسی مسئولیت خود را در حوزه‌های مختلف انجام نمی‌داد، خود ایشان پیگیری می‌کرد.
آقای بهادری جهرمی گفت: ما زمانی توان فروش نفت نداشتیم، تورم بود، بانک مرکزی تحریم بود، بخش خصوصی هم نمی‌توانست تبادل ارزی داشته باشد، آن زمان با دیپلماسی و رفت و آمد‌های شخصی، رکورد تجارت خصوصی خارجی کشور در سال ۱۴۰۲ شکست، دیپلماسی التماسی کجا و دیپلماسی مقتدرانه‌ی مبتنی بر حکمت کجا! 
وی افزود: در حوزه سیاست داخلی، هیچ کدام از ارگان‌ها احساس جدا بودن نمی‌کردند؛ همه هم دل و هم صدا بودند، او مشکل قانون‌های روی زمین مانده را حل میکرد، مانند رتبه بندی معلمان، کسری بودجه و تعرفه‌ی پرستاری.
سخنگوی دولت همچنین گفت: شهید رئیسی تلاش می‌کرد تخلف و فسادی رخ ندهد و به جای حزب محوری، مردم محور و در تعامل با مردم بود و به جای نظارت گریزی، نظارت پذیر و خود، مخالف هرگونه فساد بود.
بهادری جهرمی گفت: نگاه مسئولیت محورِ خستگی ناپذیرِ ولیِ مردم محور، مرهون انتخاب درست مردم در صحنه بود، در انتخابات پیش رو نیز به امید خدا شخصی را انتخاب کنیم که مصداق «اِن الله یامرکم اَن تُؤدوا الامانات اِلی اَهلها» باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)