• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۲۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
خوزستان » سیاسی

نابودی رژیم صهیونیستی در گرو اراده محور مقاومت

امام جمعه اهواز گفت: حداقل ۲۰ کشور در کنار جمهوری اسلامی هستند و اگر محور مقاومت اراده کند، در مدت ۲۴ ساعت چیزی به اسم رژیم صهیونیستی در صفحه روزگار باقی نخواهد ماند.

نابودی رژیم صهیونیستی در گرو اراده محور مقاومت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۵ مردادماه) اهواز با توصیه به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: در زمان امام سجاد (ع) با توجه به اینکه دین تحریف شده بود، کار سخت امام سجاد (ع) بازسازی انحرافات بود و در این راستا اولین کار ایشان تحریف‌زدایی از دین بود که در بیش از ۳۰ سال امامت خود انجام داد و با انجام دیگر رسالت‌های خود اسلام را دوباره بازسازی کرد.

وی با اشاره به سالروز برگزاری اولین نماز جمعه در کشور در ۵ مردادماه افزود: دشمن تلاش می‌کند در اضلاع پنج‌گانه عملیات روانی، مومنان را ناامید کند؛ این عملیات‌ها شامل افسرده‌سازی مردم، ایجاد یاس و ناامیدی، ارعاب و وحشت‌انگیزی، تبدیل امید به آینده به یاس و ایجاد اضطراب در جامعه است و در مقاطع مقابل، نماز جمعه ماموریت ایجاد نشاط، امید، آرامش، حماسه و عزت ملی را انجام می‌دهد.

امام جمعه اهواز بیان کرد: نماز جمعه اگر نماز جمعه باشد می‌تواند مشکلات عدیده مردم را حل کند. دشمن با مشاهده نماز جمعه بااقتدار، ناامید می‌شود و یکی از مولفه‌های اقتدار در کشور جمهوری اسلامی همین نماز جمعه است.

وی با اشاره به تغییر سبک زندگی و پیش‌بینی روند کاهشی جمعیت در ۳۰ سال آینده، افزود: افزایش جمعیت باید مورد توجه قرار بگیرد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به هفته بهزیستی گفت: در سال‌های عمر شهید رئیسی، اقدامات زیادی در کمیته امداد و بهزیستی انجام شد.

وی با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی بیان کرد: رژیم صهیونیستی در ۷۶ سال گذشته ۱۳ جنگ را پشت سر گذاشته است و تمام جنگ‌ها هم با توافق سیاسی تمام شده و رژیم اسرائیل با تثبیت برتری نظامی، از صحنه فرار کرده است. جنگ غزه تنها جنگی است که رژیم صهیونیستی بعد از ۹ ماه هنوز نتوانسته است در آن به اهداف خود برسد و این، در سایه انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: امام خمینی (ره) فرمود ما انقلاب را صادر می‌کنیم؛ این به این معنی نیست که ما به آنجا می‌رویم بلکه فرهنگ انقلاب را صادر می‌کنیم. مردم غزه می‌گویند اگر غزه در جنگ موفق نشود، مانند حادثه کربلا است یعنی یک نفر از مردم غزه زنده نخواهند ماند و این گفته آنها برگرفته از درس‌های عاشورا است.

وی افزود: اگر جنگ کنونی با این وضعیت به پایان برسد، رژیم اسرائیل فردای آن روز سقوط می‌کند و در دوره طولانی فقدان دولت قرار می‌گیرد بنابراین رژیم صهیونیستی ادامه حیات خود را در ادامه جنگ می‌داند هر چند هزینه‌های سنگین را متحمل شود.

امام جمعه اهواز گفت: در جمعه گذشته داشتند هجمه‌های سنگین را افزایش می‌دادند که حمله پهپادی به تل آویو از سوی یک کشور مسلمان، نشان داد که اگر رژیم صهیونیستی جنگ را ادامه دهد دامنه جنگ گسترش می‌یابد و کل محور مقاومت را فرا می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)