• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۱۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

کاهش ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار با کاشت یک میلیارد درخت

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با تاکید بر پیگیری جدی طرح کاشت یک میلیارد درخت، گفت: در صورت تکمیل این طرح از پراکنده شدن سالانه ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار در هوا جلوگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یوسف مرادی، مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با حضور در برنامه سلام خبرنگار صبح سه شنبه شبکه خبر، از تداوم اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور خبر داد و گفت: عملیات تولید و کاشت ۲۵۰ میلیون نهال در سال ۱۴۰۳ با جدیت در حال پیگیری است.

وی شمار نهال‌های تولید شده در سال نخست طرح را ۲۳۷ میلیون اصله اعلام کرد و افغزود: از این رقم حدود ۱۱۶ میلیون نهال در نهالستان‌های سازمان منابع طبیعی و مابقی در نهالستان‌های بخش خصوصی تولید شد و حدود ۷۰ میلیون نهال تولید شده در این سازمان، در سال نخست کاشته شد.
مرادی با بیان اینکه برخی از نهال‌ها پس از دو سال آماده کاشت می‌شوند، گفت: بطور همزمان حدود ۴۰ میلیون بذر نهال نیز کاشته شد که پس از رسیدن به حد غرس، در آمار سال دوم اضافه خواهد شد و به این ترتیب، کسری آمار سال نخست نیز جبران می‌شود.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اهمیت نقش مردم در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، گفت: از همان ابتدا مشارکت‌ها در چند بخش تقسیم بندی شدند که یکی از مهمترین آنها، همکاری با وزارت آموزش و پرورش بود.
وی افزود: بر اساس تفاهم نامه‌ای که آذرماه پارسال بین وزرای جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش به امضا رسید، مقرر شد که هر مدرسه تبدیل به یک نهالستان شود و بر همین اساس، در بیش از دو هزار مدرسه نهالستان ایجاد شد.

مرادی تصریح کرد: در این طرح بیش ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز در زمینه درختکاری و تولید نهال و مراقبت از درختان آموزش دیدند.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به مشارکت سپاه و بسیج در طرح کاشت یک میلیارد درخت، اظهار داشت: هلال احمر نیز از جمله نهاد‌های فعال در این زمینه بود و با کمک امدادگران، حدود ۵ میلیون درخت کاشته شد. 

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تکمیل طرح کاشت یک میلیارد درخت را رخدادی پربرکت عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح می‌تواند زمینه ساز شکوفایی اقتصادی در ابعاد مختلف شود و علاوه بر این، فواید متعددی در بر خواهد داشت که پیشگیری از هدر رفت سالانه ۲.۵ میلیارد مترمکعب آب و جلوگیری از ایجاد ۱۵۰ میلیون تن گردوغبار از جمله آنهاست.

مرادی با قدردانی از همکاری رسانه ملی در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، تصریح کرد: علاوه بر سازمان صدا و سیما، نهاد‌هایی مانند حوزه‌های علمیه و گروه‌های جهادی نیز در این طرح مشارکت موثر داشتند.
وی با بیان اینکه با حدود هزار تشکل مردمی برای کاشت یک میلیارد درخت تفاهم شده است، افزود: اگرچه عمده موفقیت این طرح به مشارکت مردمی وابسته است، اما این امر، نافی مسئولیت دولت نیست و سازمان منابع طبیعی به عنوان متولی این طرح با جدیت، حمایت و نظارت خود را ادامه خواهد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)