• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۳۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
سیاسی » دولت
قائم‌پناه:

همه چشم انتظار تغییر وضع خود و اوضاع اداری کشورند

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: گفتمانی که امروز همراه با التزام عملی آقای پزشکیان با آن مطرح شده، یعنی بازگشت به عدالت در همه ابعاد و حکمرانی بر اساس وفاق ملی و عشق به مردم، می‌تواند افق‌گشا باشد و باید به زبان و برنامه اجرایی ترجمه شود.

** همه چشم انتظار تغییر وضع خود و اوضاع اداری کشورند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدجعفر قائم‌پناه در آیین تودیع و معارفه معاونین اجرایی سابق و فعلی رئیس جمهور، با بیان اینکه شرایط خطیر امروز کشور ایجاب می‌کند با نگاهی نو و عزمی راسخ به نیاز‌ها و ضرورت‌های پیش‌روی نظام حاکمیتی توجه کنیم، تصریح کرد: انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم با تدبیر مقام معظم رهبری و مشارکت مؤثر و معنادار نخبگان و مردم، فرصتی نو برای فهم درست تغییرات پردامنه اجتماعی و فرهنگی جامعه ایجاد کرد.

وی افزود: این انتخابات همچنبن فرصتی برای پاسخگویی به خواست اکثریت مردم، یعنی تغییر و اصلاح رویکرد‌ها و روند‌های ناکارآمد دولت پیش روی کشور قرار داده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه مسئولیت نخست ما در هر کجا که قرار بگیریم، چه در موقعیت اجرایی و چه سیاسی و مدنی، درک درست این انتخابات و پیام رأی مردم است، افزود: چه آنها که آمدند و به هر یک از تفکرات ارائه شده در انتخابات، رأی دادند و چه آنها که نیامدند و در موقعیت نقد و اعتراض و یأس قرار داشتند، چشم انتظار تغییر و اصلاح وضعیت خود و اوضاع اداری کشورند.

قائم‌پناه انتخاب آقای پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران را هم نماد این تعهد و خواست اکثریت برای اصلاح و تغییر رویکرد‌ها و شیوه‌های حکمرانی و هم بیانگر پیش آمدن فرصتی برای گذار کشور از شرایط خطیر و دشوار کنونی دانست و اظهار داشت: طبق گزارش‌ها، کشور از هر نظر نیازمند تغییر متغیر‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و خلق فرصت‌های جدید و چاره‌ساز است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه همه گزارش‌های واقعی و کارشناسانه و غالب نخبگان و متخصصان در بخش‌های اجرایی کشور اعلام می‌دارند که تبعیض‌ها، نابرابری‌ها، ناترازی‌ها و ناکارآمدی‌ها هم منابع معنوی توسعه یعنی سرمایه اجتماعی، نیروی انسانی، اعتماد جامعه و امید به آینده و هم منابع مادی توسعه یعنی سرمایه‌گذاری، بهره‌وری، انرژی، آب، محیط زیست و مدیریت کشور را در معرض تهدید جدی قرار داده است، گفت: در چنین شرایطی باید فرصت‌های جدید را کشف و خلق کنیم.

قائم‌پناه، کشف و خلق فرصت‌ها را مؤثرین راه غلبه بر تهدید‌ها و مخاطرات دانست و تصریح کرد: انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم و دوره جدیدی که در مسئولیت کشور آغاز کردیم، با تکیه بر امیدی نو و اعتماد و همبستگی جدیدی که شکل گرفته، زمینه‌ای مساعد برای کشف و خلق فرصت‌های ملی است.

معاون اجرایی رئیس جمهور اضافه کرد: گفتمانی که امروز همراه با التزام عملی آقای پزشکیان با آن مطرح شده، یعنی بازگشت به عدالت در همه ابعاد و حکمرانی براساس وفاق ملی و عشق به مردم، می‌تواند افق‌گشا باشد و باید به زبان و برنامه اجرایی ترجمه شود. دولت وفاق ملی یعنی بازگشت صادقانه به مردم که رویکردی علمی و خردمندانه در حکمرانی است.

قائم‌پناه با اشاره به اینکه وفاق فراتر از ائتلاف است، نه به معنای حذف اندیشه‌ها و جریان‌های متفاوت و نه به معنای نادیده گرفتن تغییر و خواسته‌های نوی جامعه در تجدیدنظر در رویکرد‌ها و شیوه‌های گذشته، گفت: وفاق یعنی فهم مشترک مسائل مزمن و جدید کشور و مردم و نیز عزم مشترک برای حل آنها براساس دارایی، عقلانیت، خردورزی و قانون‌مداری. دولتی تواناست که دانا باشد چرا که به قول حکیم فردوسی بزرگ توانا بود هر که دانا بود/ زدانش دل پیر برنا بود.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه هر قدر دولتمردان و کارگزاران داناتر باشند، دولت توانمندتر خواهد بود، افزود: ما به سهم خود باید از همین تشکیلات ریاست جمهوری آغاز کنیم و نشانه‌های تحول، اصلاح و تغییر را از همین نهاد به جامعه نشان دهیم و استفاده از اندیشه دانایان، خردمندان، نخبگان و دانشمندان را از اینجا آغاز کنیم.

قائم پناه گفت: نهاد ریاست جمهوری باید نشان دهد که مثل رئیس جمهور ، صادق و صدای بی‌صدایان در سراسر کشور و نهاد واسطی میان رئیس جمهور محترم، دولت وفاق ملی، نهاد‌های مدنی، اجتماعی، سیاسی و همه شهروندان ذی‌حق خواهد بود.

وی افزود: همان‌طور که رئیس جمهور در پیشگاه ملت و رهبری تأکید کردند که تا پای جان، خدمتگزار ملت ایران باشند، ما هم تعهد می‌کنیم بر این عهد پایبند بمانیم. ما همه ایران را متعلق به همه ایرانیان می‌دانیم. دولت را خادم همه زنان، مردان و جوانان این سرزمین می‌دانیم و تلاش می‌کنیم ایران را با عظمت، بااقتدار و با پشتوانه آحاد مردم عزتمندتر کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور، کسب رضایت اکثریت مردم، فارغ از فکر، اندیشه، نژاد و قومیت، اولویت کاری خود و دولت وفاق ملی برشمرد و تصریح کرد: مردم را ارباب خود می‌دانیم، چرا که رضایت مردم از دولت جمهوری اسلامی ایران موجب عزت ایران و رهبری خواهد شد. در این دولت که می‌خواهد رفتار و اخلاقی علوی داشته باشد، باید به دستور حضرت امیر مؤمنان عمل و با مردم با لطف، محبت و عشق رفتار کنیم.

وی تاکید کرد: همه دولتمردان و کارگزاران و کارکنان جمهوری اسلامی موظف باشیم که با مردمان‌ خود، به ویژه زنان و جوانان، مهربان‌تر باشیم و رفتاری توأم با تکریم و احترام با آنان داشته باشیم و کرامت همه آنان به ویژه زنان شریف این سرزمین را حفظ کنیم.

قائم‌پناه، حضور مسئولان گران‌قدر در این مراسم را مایه امید و دلگرمی خود دانست و تصریح کرد: حضور جناب آقای عارف، معاون اول دلسوز و دانشمند و دیگر همکاران به ویژه آقای ظریف در دولت آینده فرصتی مغتنم است که امیدوارم همفکری و همراهی همه آنان موجب ادای امانتی متناسب با شأن و خواست مردم ایران باشد.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری، همچنین با بیان اینکه از فرصت استفاده می‌کنم و روز خبرنگار را به همه اصحاب رسانه، به‌ویژه خبرنگاران حاضر در نشست تبریک می‌گویم، گفت: خبرنگاران و روزنامه‌نگاران چشم بینا و زبان گویای مردم هستند و نقش بی‌بدیلی در شفافیت و پاسخگویی دولت به جامعه ایفا می‌کنند. از یاد نبریم که شرایط خطیر و فرصت‌ها کوتاه است و توفیق دولت، توفیق نظام، مردم و ایران عزیز خواهد بود؛ به امید ایرانی سرافراز و عزتمند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)