• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۸۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
بین الملل » غرب آسیا
دبیرکل انصارالله یمن ؛

پاسخ به دشمن تصمیم راهبردی و ضرورت واقعی است

دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: پاسخ به دشمن یک تصمیم راهبردی و یک ضرورت واقعی برای ایجاد بازدارندگی در برابر دشمن جنایتکار شرور است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دبیر کل جنبش انصار الله یمن اعلام کرد: دشمن اسرائیلی ۳۱۴ روز است که جنایت قرن را در نسل کشی مردم فلسطین در غزه ادامه داده است.
سید عبدالملک بدرالدین افزود: قتل عام سحرگاه فجیع‌ترین جنایت دشمن صهیونیستی در هفته گذشته با هدف قرار دادن نمازگزاران مدرسه التابعین با ۳ بمب آمریکایی است. دشمن با قتل عام سحرگاه، غیرنظامیان را به شهادت رساند و حرمت نماز و مصلی و مسجد را زیر پا گذاشت و نمازگزاران را عمدا قتل عام کرد.
وی گفت: آمار جنایات دشمن در یک روز از ۳۱۴ روز از تجاوزات این رژیم برای بیدار شدن وجدان هر کسی که خدا بر دلش مهر نزده است کافی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عبدالملک بدرالدین گفت: واکنش‌ها در عرصه اسلامی و عربی، وضعیتی است که در قرآن بیان شده است که خداوند متعال می‌فرماید: تو  نمی توانی سخنت را به گوش مردگان رسانی و نمی‌توانی افراد ناشنوا را که روی برمی گردانند و پشت می‌کنند صدا کنی. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دبیر کل انصارالله افزود: جنایات هولناک دوباره دشمن نه مقامات و دولت‌های عرب را تکان داد و نه حرکت آن‌ها میزان فاجعه مردم فلسطین را تغییر داد.
 بدرالدین گفت: برخی از رژیم‌های عربی با اسرائیل هم دست هستند و دشمن به تن‌ها میوه و مواد غذایی که دریافت می‌کند به خود می‌بالد، در حالی که مردم فلسطین از گرسنگی می‌میرند. وی افزود: برخی از رژیم‌های عربی با تمام توان در حال فعالیت هستند تا از دشمن محافظت نظامی کنند و موشک‌ها یا پهپاد‌هایی را که این رژیم را هدف قرار می‌دهد رهگیری کنند.
دبیر کل انصارالله گفت: رسانه‌های عربی به تریبون‌هایی برای توجیه جنایات دشمن اسرائیلی، ارائه رهنمود‌های اخلاقی به نفع آن و هدایت زبان چالش به سوی ملت تبدیل شده اند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بدرالدین افزود: اکثر نخبگان خفته اند و موضعی در قبال غزه ندارند و برخی هم در جهت رژیم حاکم بر آنها موضع می‌گیرند. تعداد کمی از علمای دین برای فلسطین موضع حمایتی دارند و اکثر آنها هیچ اقدامی برای بسیج ملت برای ایفای مسئولیت مقدس جهادی خود ندارند.
وی گفت: البته کسانی که خود را «علمای ارشد» و نماد تکفیر و فتنه می‌خوانند، صدایی دارند، اما صدای آنها همیشه دعوت به نزاع فرقه‌ای است.
دبیر کل انصارالله افزود: نمادهای تکفیر به دنبال منحرف کردن توجه ملت از دشمن و آرمان واقعی آن هستند و آنچه را بر مردم فلسطین می‌گذرد نادیده می‌گیرند و به آنها خیانت می‌کنند، ما فقط از نماد‌های فتنه مذموم‌ترین و زشت‌ترین صدا‌ها را می‌شنویم که مملو از تهمت و فتنه و خدمت به دشمن است. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بدرالدین گفت: نخبگان سیاسی و دانشگاهی در ملت ما غایب هستند و برخی در مورد غزه موضع مثبتی دارند که ناشی از تعلق آنها به اسلام است و البته این افراد کم هستند. مردم مسلمانی که ممکن است به دو میلیارد مسلمان برسند کجا هستند؟ با توجه به آنچه در غزه می‌گذرد چرا اقدامی انجام نمی‌دهند؟ در صحرای محشر و روز قیامت برای دو میلیارد مسلمان هیچ بهانه‌ای نیست، نه در زمینه کمی تعداد و نه در زمینه کمبود تجهیزات.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی همچنین گفت: اگر صد‌ها میلیون مسلمان غافل به مسئولیت خود عمل می‌کردند، جنایات متوقف می‌شد و واقعیت مردم فلسطین تغییر می‌کرد. شکست ملت سهمی در خدمت دشمن اسرائیلی و کمکی به فاجعه مردم فلسطین است.
وی افزود: عناوین وظایف بزرگ دینی مانند جهاد، امر به معروف و حمایت از مظلوم، مربوط به مسئولیت ملت در حمایت از فلسطین است. آیا آنچه در فلسطین می‌گذرد و این فجایع بی نظیر کافی نیست که ملت به مسئولیت خود در حرکت، مبارزه و اتخاذ مواضع عملی که بر دشمنان تأثیر می‌گذارد، پی ببرد؟ آیا این توجیهی دارد که ملت مردد و بی تفاوت باشند و از آنچه در فلسطین می‌گذرد که اتفاق وحشتناکی است بی توجه باشند؟!
دبیر کل انصارالله گفت: شرف و جلال و کرامت و فضیلت ادای فریضه مقدس از آنِ برادران مجاهد صبور و استوار غزه است، مجاهدان در نوار غزه با صبر و استقامت و فداکاری و شجاعت کم نظیری به وظیفه جهادی خود عمل می‌کنند.
وی افزود: عملیات مجاهدان در غزه و پایداری آنها نشان دهنده ناکامی و ناامیدی شدید دشمن است، بمباران تل‌آویو و یافای اشغالی اهمیت بسیار مهمی در زمان‌بندی دارد، زیرا دشمن تصور می‌کرد که گردان‌های قسام را به پایان رسانده و آنها را درمانده کرده است. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سید عبدالملک بدرالدین افزود: در زمانی که دشمن اسرائیلی به نسل کشی خود ادامه می‌دهد، رژیم‌های عربی خود را برای دفاع نظامی از آن آماده می‌کنند و رسانه‌های آنها راهنمایی‌های اخلاقی را به نفع آن ارائه می‌دهند.  
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیر کل جنبش انصار الله یمن همچنین گفت: القسام در یازدهمین ماه تجاوز، در سطحی گستره، مؤثر و تأثیرگذار بر دشمن اسرائیلی حضور دارد. عملیات گردان‌های قدس و مجاهدین و استواری مردم فلسطین گواه حضور مؤثر و تأثیرگذار آنان بر دشمن است. تکرار اعلام مناطق نظامی فاجعه بزرگ و ظلم وحشتناکی است، اما در عین حال درس بزرگی برای تمام ملت در مورد میزان پایداری و پایبندی به امر است.
بدرالدین افزود: صدای علمای تکفیر و فتنه به نفع دشمن اسرائیلی شنیده می‌شود و نخبگان در حمایت از غزه صدایی ندارند، صبر و استقامت مجاهدین درس بزرگی است برای ملتی که حتی از اتخاذ ساده‌ترین مواضع و گام‌های عملی اکراه دارد. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی گفت: برخی از مردم ملت، نه از طریق اعانه یا تحریم کالا و نه از طریق تظاهرات و موضع‌گیری رسانه‌ای، نمی‌خواهند هیچ قدم عملی برای حمایت از مردم فلسطین بردارند و خود را به زحمت بیندازند، برخی از مردم مواضع ملامتگر یا همدستی با اسرائیل دارند که این گناه بزرگی است که انسان را در جنایات دشمن اسرائیل شریک جرم می‌کند.
دبیر کل انصارالله افزود: ایستادگی مردم فلسطین در کرانه باختری با وجود رنج زیاد و استفاده دشمن از هواپیما در حملات خود علیه آنان بسیار است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بدرالدین گفت: حمله به مسجد الاقصی و بیت المقدس تکرار می‌شود و این در شرایط تهاجم همه جانبه به همه چیز در فلسطین است. هدف قرار دادن اماکن مقدس یادآور مسئولیت دینی همه مسلمانان است و همچنین هدف قرار دادن مردم فلسطین به علت اینکه آنها بخشی از آنها هستند. نمی‌توان عذر صد‌ها میلیون مسلمانی که به غزه یاری نرساندند و علیه آن توطئه کردند، پذیرفت.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)