• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۵۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
بین الملل » غرب آسیا

افزایش شهدای نوار غزه از بامداد امروز تاکنون به ۳۷ نفر

در اثر حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف مرکز و جنوب نوار غزه از بامداد امروز تاکنون، دست کم ۳۷ فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.

افزایش شهدای نوار غزه از بامداد امروز تاکنون به ۳۷ نفر

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از کانال تلگرامی شبکه الجزیره، منابع پزشکی به این شبکه گفتند در اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف مرکز و جنوب نوار غزه از بامداد امروز تاکنون، دست کم ۳۷ فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.
در همین حال سازمان دفاع مدنی (امداد و نجات) غزه اعلام کرد ادامه بمباران و عملیات رژیم اشغالگر باعث شده است تا مناطق امن در نوار غزه از ۲۳۰ کیلومتر به ۳۵ کیلومتر کاهش یابد.

 

 

حمله موشکی حزب الله به کریات شمونه
خانه‌ای در کریات شمونه اسرائیل مورد اصابت موشک‌های لبنانی قرار گرفت.
مقاومت اسلامی شامگاه جمعه اعلام کرد در پاسخ به حملات دشمن اسرائیلی به روستا‌ها و خانه‌های جنوب و هدف قراردادن غیرنظامیان، مجاهدین مقاومت شهرک کریات شمونه را با راکت‌های کاتیوشا هدف قرار داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





تیراندازی پهپاد رژیم صهیونیستی به سمت آوارگان در خان یونس
کانال تلگرامی شبکه الاقصی تصاویری از تیراندازی پهپاد رژیم صهیونیستی به سمت آوارگان فلسطینی در خان یونس و فرار آنها منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی




بازداشت یکی از اسرای سابق فلسطینی در نابلس
به گزارش کانال کانال تلگرامی فلسطین الان؛ نظامیان اشغالگر «حسام البسطامی» از اسرای سابق و آزاده فلسطینی را در نابلس بازداشت کردند.
نظامیان صهیونیست روز شنبه به خانه حسام البسطامی در خیابان عصیره در نابلس یورش بردند و او را دستگیر کردند.
افزایش شهدای نوار غزه از بامداد امروز تاکنون به ۳۷ نفر

آوارگان در غزه در اوج گرمای تابستان در چادر‌های نایلونی به سر می‌برند
ده‌ها هزار فلسطینی در گرمای شدید تابستان در چادر‌های موقت کنار هم چپانده شده اند. اِی جِی پِلاس، پلتفرم دیجیتال الجزیره با خانوار‌هایی که بدون هیچ گونه اقلام اساسی به زندگی ادامه می‌دهند، گفتگو کرده است. 
جهان به خاطر گرمایش زمین به شدت گرم شده است؛ و این را هم می‌دانم که این چیزی شایع است و همه در جهان تابستان امسال دارند از دمای بالای هوا رنج می‌برند. اما تصور کنید که در این تابستان خیلی گرم در غزه در گرماگرم نسل کشی زندگی کنید. تصورش را بکنید که یک ماه است هر ۲۴ ساعت شبانه روز در هر هفت روز هفته در این تابستان گرم در چادری نایلونی زندگی کنید یا اینکه حتی چادر هم نداشته باشید، چون به خاطر آواره شدن‌های پی در پی همیشه در حال حرکت از جایی به جای دیگر هستید. تصورش را بکنید که یکی از اهالی غزه هستید که ۱۰ ماه است برق ندارید و این یعنی نه خبری از تهویه هوا هست، نه پنکه، و نه حتی آب سرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی




عملیات حزب الله در ۳۱۲ امین روز از حمایت غزه
حزب الله لبنان در حمایت از غزه و درپاسخ به حمله اشغالگران به روستا‌های جنوب لبنان‏‏ عملیات‌های متعددی را در شمال فلسطین اشغالی انجام داد. حزب الله در این عملیات‌ها پایگاه راهبردی میرون و مقر فرماندهی تیپ شمالی در پایگاه عین زیتیم را هدف قرارداد.
مقاومت اسلامی به عملیات خود ادامه می‌دهد و پایگاه‌های اشغالگران و مراکز فرماندهی و کنترل این رژیم را در جبهه هدف قرار می‌دهد.
از عملیات‌های مستمر مقاومت که در حمایت از غزه مقاوم و مبارزان قهرمان آن و در پاسخ به حملات اشغالگران به روستا‌های جنوبی صورت گرفت می‌توان به هدف قرار دادن مقر تیپ شمالی در پایگاه عین زیتیم با چندین موشک اشاره کرد. حزب الله همچنین آشیانه و محل استقرار توپخانه دشمن در خربه ماعر را با چندین موشک هدف قرار داد.
مجاهدان اسلامی تجهیزات جاسوسی دشمن در پایگاه العباد و المطله را با سلاح‌های مناسب مستقیم هدف قرار دادند.
مقاومت اسلامی پایگاه المالکیه را دوبار با گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادند. همچنین پایگاه زرعیت و محل تجمع نیرو‌های دشمن در اطراف تله الخزان با گلوله‌های توپخانه‌ای نیرو‌های مقاومت هدف قرار گرفت.
رزمندگان مقاومت اسلامی با موشک پایگاه رامیم و السماقه و رویسات العلم در تپه‌های کفرشوبای اشغالی و حدب یارون را هدف قرار دادند.
صبح امروز مقامت اسلامی در ۳۱۲ امین روز از حمایت غزه به عملیات‌های خود در شمال سرزمین‌های اشغالی ادامه داد و تجهیزات جاسوسی در مقر یگان کنترل هوایی و اداره عملیات در پایگاه میرون را هدف قرار داد. نیرو‌های مقاومت تاکید کردند در این عملیات تجهیزات جاسوسی دشمن منهدم شد. این عملیات در پاسخ به حملات دشمن به روستا‌های مقاوم جنوب لبنان صورت گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



جدا شدن مادر فلسطینی از نوزاد‌های خود پس از هفتم اکتبر
ادامه نسل کشی رژیم اسرائیل در غزه سبب شد یک مادر از نوزادان سه قلوی خود جدا شود. 
به گزارش میدل ایست آی، حنانه بایوک، ساکن غزه اکتبر سال گذشته در بیمارستان المقاصد نوزادان سه قلو به دنیا آورد، اما به دلیل آغاز جنگ در غزه دیگر نتوانست آنها را ببیند.
من سه قلو باردار بودم و آنها را به دنیا آوردم، اما به جز یک بار که آنها را دیدم، پس از آن دیگر موفق نشده ام آنها را ببینم. یک روز پس از به دنیا آمدن فرزندان من و پس از گذشت ۳۰ ساعت از متولد شدن آنها، به من گفتند به خانه ات در غزه بازگرد. مقامات به من گفتند برای استراحت به غزه بازگرد دختران تو نزد ما در جای امنی حضور خواهند داشت. 
حاتم خماش رئیس بخش نوزادان بیمارستان المقاصد: این سه نوزاد برای مرخص شدن از بیمارستان در اکتبر سال گذشته آماده بودند، اما متاسفانه نتوانستیم آنها را از بیمارستان مرخص کنیم، چون در تعطیلات یهودیان قرار داشتیم. برای همین سعی کردیم پس از این تعطیلات آنها را از بیمارستان مرخص کنیم. پس از آن جنگ در غزه آغاز شد و این کودکان دیگر نتوانستند به غزه در کنار والدین شان بازگردند. مادر این نوزادان پس از دو یا سه روز از زایمان، از بیمارستان به غزه بازگشته بود. مشکل اینجا بود ما نمی‌توانستیم نوزادان این زن رابه غزه بازگردانیم، چون هیچ کسی نمی‌توانست وارد غزه شود. می‌دانستیم در شرایط جنگ اگر آنها را به غزه بازگردانیم حتما شهید خواهند شد و همه تلاش‌های ما برای آنها از بین خواهد رفت.

حنانه بایوک مادر نوزادان سه قلو: من حتی نتوانستم آنها را در آغوش گرفته و لمس کنم. هیچ کاری نتوانستم انجام دهم. روزی که می‌خواستم به غزه بازگردم آنها را از دور دیدم و سپس بازگشتم. من در روز‌های اولیه جنگ شرایط بسیار سختی را تجربه کردم. تماس‌های تلفنی و اینترنت در آن روز‌ها قطع شده بود. من دوست داشتم قبل از اینکه بمیرم حداقل یکبار دخترانم را ببینم. همه شهروندان ساکن غزه با خطر کشته شدن در حملات اسرائیل مواجه هستند و هیچ کسی در این جنگ در امنیت قرار ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



نظامیان صهیونیست به سمت فلسطینیان در نابلس گاز اشک آور شلیک کردند
کانال تلگرامی القسطل از یورش نظامیان صهیونیست به روستای تل در جنوب نابلس و شلیک گاز اشک آور به سمت فلسطینیان خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی




حملات جدید اشغالگران به خان یونس

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تهیه و توزیع هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و یلدایی بین نیازمندان فارس
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
تأمین مالی تولیدکنندگان جوان با حمایت صندوق ضمانت صادرات
بارش باران و برف از امروز تا پنجشنبه در قم
پایش هوشمند حیات‌وحش در جنوب استان اردبیل
لامرد بیشترین سهم بارش ها را به خود اختصاص داد
اهدای ۸ سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی فریمان
شناسایی بیش از ۱۰۵ گونه جانوری در مناطق حفاظت‌شده مهریز
باید وارد عرصه‌های ناشناخته در فناوری بشویم
 مطالبات سرمایه‌گذاران رضایت خودرو در مسیر پرداخت
بیش از ۶ هزار حساب ۲۵۱ مظنون به پولشویی در بازار ارز با تراکنش ۲۱۰ همتی مسدود شد
ضربه پلیس به شبکه‌های مالخری کشور با تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از ۲ هزار نفر
افتتاح دومین کارخانه تولید آسفالت در خرم آباد
مسدود شدن دو مسیر ورودی شهر بیرم
هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای قم
حادثه واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور، مصدوم با حال وخیم ندارد
غلامرضا محمدی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان شد
قدردانی امام جمعه مشهد از خدمات ارزشمند نهاد مبارزه با مواد مخدر
سرشماری حیات وحش منطقه حفاظت‌شده مراکان
کشف قرص های غیر مجاز در تفرش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۶ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)