• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۲۸۵۳
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی:

تفویض اختیارات کافی به مدیران بر اساس نقشه راه هر بخش

رئیس جمهور گفت: حقوق و مزایای مدیران در دولت چهاردهم بر اساس کیفیت عملکرد آنان پرداخت می‌شود.

تفویض اختیارات کافی به مدیران بر اساس نقشه راه هر بخش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مسعود پزشکیان رئیس جمهور  پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های سفر به خراسان رضوی، در نشست با فعالان و تشکل‌های اقتصادی استان، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام رضا (ع)، با اشاره به نکات مطرح شده از سوی فعالان بخش‌های تجاری، صنعتی، کشاورزی، معدنی و گردشگری استان تصریح کرد: بنده خودم  همواره منتقد سیاست‌هایی بوده‌ام که مشکلات و وضعیت نامناسب فعلی را ایجاد کرده است و حالا تلاش می کنم با مشارکت شما فعالان اقتصادی و مردم این مشکلات را برطرف کنیم.

رئیس جمهور افزود: مردم انتظار دارند حل مشکلات‌شان به دست کسانی سپرده شود که توانایی و مهارت کافی و مناسب دارند و در کنار تلاش برای حل مشکلات‌شان، ما تعامل مناسبی نیز با آنها داشته باشیم تا کرامت و عزت آنها تامین و حفظ شود.

پزشکیان با اشاره به  کار‌های بزرگ پیش‌روی دولت، اظهار داشت: دولت بدون رضایت و اطلاع مردم کاری انجام نخواهد دادو ما هر کاری را که بخواهیم انجام دهیم نظر مردم را اخذ کرده و بدون اطلاع مردم کاری نخواهیم کرد. همچنین دولت  برای نفع خودش کاری انجام نخواهد داد، بلکه اصل و اساس کسب رضایت و منافع مردم است.

رئیس جمهور با تاکید بر تمرکززدایی و تفویض اختیارات لازم به مدیران و استانداران گفت: وقتی به عهدنامه حضرت امیر با مالک نگاه می‌کنیم می‌بینیم که ایشان با علم و اطلاع دقیق از اینکه حکومت برای مردم چه باید بکند، فرد مناسب را برای انجام این ماموریت‌ها انتخاب کرده و به او اختیارات کافی می‌دهد و بعد انتظاراتش را از او مطالبه می‌کند.

پزشکیان افزود: مهم‌ترین نکته اینست که بدانیم چه می‌خواهیم و چگونه باید آن را به دست آوریم؛ اگر نقشه راه و اقدام نداشته باشیم، هرج و مرج پیش خواهد آمد و در چنین فضایی اعطای اختیارات بیشتر باعث هرج و مرج بیشتر خواهد بود. تفویض اختیارات باید بر اساس یک دستورالعمل روشن و اهداف مشخص انجام شود؛ در دولت چهاردهم حقوق و مزایای مدیران بر اساس کیفیت عملکرد آنان تنظیم و پرداخت خواهد شد و اجازه نخواهیم داد مدیری که باعث کاهش بازدهی مجموعه تحت مدیریت خود شده، فوق‌العاده مدیریت نیز برای خود تصویب کند.

رئیس جمهور گفت : بنای ما در دولت رفع مشکلات است و دوام و قوام دولت به رونق صنعت، تولید و تجارت است؛ اگر تولید و تجارت نباشد یا رونق نداشته باشد، دولت هم دوام و رونق نخواهد داشت. دولت باید در ازای مالیاتی که از بخش تولید اخذ می‌کند، امنیت بخش تولید و تجارت را حفظ و ارتقا بدهد و شرایط کسب و کار را تسهیل و از اجحاف بخش‌های دیگر به فعالان اقتصادی و تولیدی جلوگیری کند.

پزشکیان در ادامه فراهم کردن بستر‌های لازم برای تسهیل فعالیت تاجران، صنعتگران و تولید کنندگان را از جمله وظایف دولت برشمرد و تصریح کرد: دولت با بهره‌گیری از ظرفیت وزارت امور خارجه و همچنین اتاق‌های بازرگانی تلاش خواهد کرد در تعامل با کشور‌های مختلف زمینه تسهیل صادرات و واردات و رونق اقتصاد و تجارت کشور را فراهم کند.

رئیس جمهور با ضروری خواندن اشتراک نظر میان همه دستگاه‌ها و نهاد‌های حاکمیتی برای رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی افزود: از اعضای مجلس شورای اسلامی که با رای بالای خود به تشکیل دولت وفاق ملی کمک کردند صمیمانه قدردانی و انتظار داریم در ادامه مسیر نیز با همراهی و همدلی آنها بتوانیم کشور را از این وضعیت خارج کنیم.

پزشکیان تغییر نگاه مدیران و مسئولان کشور بر مبنای عدالت و انصاف را از جمله شروط اصلی موفقیت در تحقق اهداف ترسیم شده برای رفع چالش‌ها و پیشرفت کشور عنوان کرد و گفت: امروز استان‌های شرقی و غربی کشور ما به‌رغم برخورداری از ثروت و منابع عظیم خدادادی در محرومیت هستند که چنین شرایطی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و نیازمند اصلاح است.

رئیس جمهور گفت: بنای دولت حمایت و پشتیبانی از نخبگان، صنعتگران و تولید کنندگان است و ما اراده کردیم که موانع پیش روی فعالان اقتصادی را مرتفع کنیم و در این مسیر هر آنچه در توان داریم به دور از سیاسی‌کاری بکار خواهیم بست.

 پزشکیان افزود: دولت در هر مداخله‌ای حتما اقشار آسیب‌پذیر جامعه را لحاظ خواهد کرد و قطعا ما هر کاری را به هر قیمتی انجام نخواهیم داد و در هر مداخله‌ای حتما اقشار آسیب‌پذیر را لحاظ خواهیم کرد تا متاثر از اقدامات ما دچار بحران نشوند و عزت و کرامت آنها حفظ شود. ما به روش‌های علمی و کارشناسی نخبگان کشور باور و یقین داریم که اگر در فعالیت‌های اقتصادی بکار گرفته شوند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)