پخش زنده
امروز: -
۲۵۰ کاردرمانگر در استان اصفهان فعالیت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کاردرمانگر و مدرس دانشگاه در نشست تبادل تجربه با حضور ۸۰ کار درمانگر دراصفهان گفت: هدف اصلی کاردرمانی، افزایش کارآمدی فرد در زندگی و رسیدن به استقلال در اجرای امور است.
یاسر فرهمندی افزود: این هدف نیازمند درمان به موقع (به هنگام) و تلاشهای تخصصی گروهی است که با کمک دیگر اعضای تیم توانبخشی مثل فیزیوتراپیست، گفتاردرمانگر، بینایی سنج، شنوایی سنج و تیم درمان مثل پزشک، روانشناس و پرستار اجرا میشود.
وی ادامه داد: ارائه خدمات ویژه کاردرمانی شامل آموزش مهارتهای زندگی روزمره، توسعه مهارتهای درکی، حرکتی و عملکرد یکپارچگی حس، توسعه مهارتهای بازی و پیش حرفهای و تواناییهای اوقات فراغت، همچنین طراحی، ساختن یا بکار بردن وسایل کمکی است.
کاردرمانگر و مدیرگروه کاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با اشاره به تحصیل حدود ۱۳۰ دانشجوی کاردرمانی در دوره کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از سال ۱۳۹۱ تاکنون هم ۲۵۰ کاردرمانگر از این رشته دانش آموخته شده اند.
فرزانه صابری افزود: موافقیت اولیه برای راه اندازی رشته کاردرمانی در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخذ شده است.
امروز ۲۷ اکتبر، روز جهانی کاردرمانی، روز رهایی از ناتوانی است.
کاردرمانی علم استفاده از فعالیتهای هدفمند در افراد مبتلا به بیماریها یا ضایعات جسمی، اختلال در عملکردهای روانی_اجتماعی، ناتوانیهای رشدی، اختلالات یادگیری و سالمندان؛ به منظور پیشگیری از ناتوانی، حفظ حداکثر استقلال و کسب سلامتی است.