• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۴۵۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تجلیل دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تولید و پخش سریال «مهیار عیار»

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای خطاب به آقای جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، از تولید و پخش سریال فاخر «مهیار عیار» تولید مرکز سیمافیلم در شبکه سه سیما تجلیل کرد.

تجلیل دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تولید و پخش سریال «مهیار عیار»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای خطاب به آقای جبلی رئیس سازمان صدا و سیما با تجلیل از تولید و پخش سریال فاخر «مهیار عیار» در شبکه سه سیما، این اثر را گامی برجسته در بازآفرینی هویت ایرانی - اسلامی و ترویج ارزش‌هایی، چون جوانمردی، مبارزه با ظلم و عدالت‌خواهی دانست.

وی ضمن ستایش از روایت حماسی و هنری این سریال، تأکید کرد که تولیدات رسانه‌ای با چنین مضامینی می‌توانند به تقویت خودباوری فرهنگی و اعتمادبه‌نفس ملی نسل جوان کمک کنند و زمینه‌ساز تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر و آینده‌ساز باشند.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر جبلی

رئیس محترم سازمان صدا و سیما

با سلام و تحیات

ایام پر برکت ماه رجب، پیام‌آور تحول روحی و معنوی و بهترین فرصت برای بازخوانی مفاهیم بلند اخلاقی و انسانی در بستر هنر است.

تولید و پخش سریال ارزشمند «مهیار عیار» در شبکه سوم سیما که با استقبال گسترده و پرشور مخاطبان فرهیخته همراه بود، فرصتی مغتنم برای سپاس از تلاش‌های مجدانه جنابعالی و همکاران گرانقدر در سازمان صدا و سیما است.

این اثر فاخر با روایت داستانی حماسی و درام از مصاف حق و باطل و تبیین آموزه‌های اخلاقی و انسانی، گامی مؤثر در مسیر بازآفرینی هویت و تمدن ایرانی اسلامی برداشته است.

سریال «مهیار عیار» با بهره‌گیری از مضامین والای جوانمردی و فتوت، مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم، به اثری الهام‌بخش بدل شده که روحیه ایثار و فداکاری را در جان مخاطبان زنده می‌کند و به آنها می‌آموزد که در بزنگاه‌های تاریخی چگونه باید در برابر ظلم و ستم ایستادگی کرد. چنین تولیداتی، نه تنها پاسداری از میراث معرفتی و معنوی این مرز و بوم را تقویت می‌کنند، بلکه در تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر و آینده‌ساز نقش به‌سزایی دارند.

«مهیار عیار» نشان داد که انسان هم باید در زندگی هدف مقدس داشته باشد و هم روش رسیدن به هدف را درست انتخاب کند و هدف درست با روش نادرست همانند هدف و روش نادرست، انسان را به تباهی و نابودی می‌کشاند.

سریال «مهیار عیار» با مفاهیمی، چون جوانمردی، فتوت، مبارزه با ظلم و عدالت‌خواهی، تجلی‌بخش همان ارزش‌هایی است که آموزه‌های دینی ما در این ایام مقدّس به آن تأکید دارند.

این اثر، با ترویج روحیه حماسی و امید به آینده، مخاطب را به درکی عمیق‌تر از مسئولیت‌های فردی و اجتماعی فرا می‌خواند.

«مهیار عیار» از نظر پرداخت داستانی و هنری، اثری برجسته است که با استفاده از زبان بصری جذاب، روایت پرکشش و موسیقی حماسی، توانسته پیامی تأثیرگذار و ماندگار را به مخاطبان منتقل کند. هماهنگی هنرمندانه میان فیلم‌نامه، طراحی صحنه و شخصیت‌پردازی، این اثر را به الگویی موفق در تولیدات رسانه‌ای تبدیل کرده است.

آثار هنری از این دست، با بازتعریف هویت فرهنگی و تاریخی، زمینه‌ساز ایجاد «خودباوری فرهنگی» و ارتقای «اعتمادبه‌نفس ملی» در نسل جوان خواهند شد و آنها را در مسیری هدایت می‌کنند که به ساختن آینده‌ای درخشان برای ایران عزیز منتهی می‌شود.

چنین دستاوردهایی، نشانه‌ای از ظرفیت عظیم هنرمندان و نخبگان ایرانی است که می‌توانند با تکیه بر گنجینه‌های معرفتی و تاریخی این سرزمین، پرچم‌دار گفتمان فرهنگی تمدن‌ساز در جهان امروز باشند.

امید است این دست تولیدات، سرآغاز موج دیگری از آثار هنری و رسانه‌ای باشد که صدای بلند فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی را در عرصه‌های بین‌المللی به گوش جهانیان برساند.

ضمن سپاس صمیمانه از مساعی ارزشمند جنابعالی و همکاران مکرم، به‌ویژه جناب آقای برمهانی معاون سیما و جناب آقای فروغی، مدیر شبکه سوم سیما، کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده و بازیگران این اثر، از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون برای شما و تمامی خدمتگزاران صدیق انقلاب اسلامی مسئلت می‌نمایم.

عبدالحسین خسروپناه

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مجموعه نمایشی خیلی خوبی بود ممنون
نظر شما
آخرین اخبار
ربات ایرانی، راندمان نیروگاه‌های خورشیدی را بالا برد
نگاه ویژه دولت به طرح آبفا در شهر‌های ساحلی کشور 
جام حذفی فوتبال اسپانیا؛ صعود دشوار آتلتیکو و رئال مادرید به یک هشتم نهایی
توسعه جنگل کاری با کاشت بذر بلوط در ونک سمیرم
برگزاری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی بحران در مشهد
اسکان موقت ۱۰ خانواده از اهالی روستای طولای قشم
سرمایه‌گذاری چهار هزار میلیارد تومانی در آذربایجان غربی
ثبت ۲۱ میلیمتر بارش در همدان
سیزدهمین جشنواره چترنویسی «باز باران» در باغ‌موزه قصر
طرح نظارتی شب یلدا در بازار اردبیل اجرا می‌شود
امضای ۵ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴٫۲ ریشتر هجدک را لرزاند
تداوم فعالیت دومین سامانه بارشی تا بعدازظهر امروز در هرمزگان، ۲۷ آذر
بارش‌ پراکنده باران و برف همچنان مهمان مازندرانی‌ها
افتتاح یک مدرسه سه‌کلاسه درشهرستان میان‌جلگه
تمامی مدارس ابتدایی گیلان شنبه و یکشنبه غیرحضوری است
آبادان میزبان رویداد ملی استارت‌آپی کشاورزی و شیلات
بیش از ۵۴۴ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش برنامه پزشک خانواده هستند
تردد روان در محور‌های کوهستانی اما برفی مازندران
ورود سومین سامانه بارشی به هرمزگان از امشب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)