پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر بهداشت ازدوداروی ریتاکسی مپ و داروی پگا ژن برای بیماران سرطانی در دو شرکت داروسازی البرز رونمائی کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دیناروند معاون وزیر بهداشت گفت: ایران در تولید داروهای نوترکیب به پیشرفتهای روزافزونی رسیده است و 2 داروی که امروز رونمائی شد از داروهای نوترکیبی است که کشورما ازمعدود کشورهای است که به تکنولوژی این داروها دست پیدا کرده است .
دکتر وزیری مدیر عامل شرکت اریوژن با اشاره به تولید داروی ری تاکسی مپ در شرکت اریوژن که برای درمان بیماران مبتلا به سرطان خون استفاده می شود گفت: ما جزو 10 کشور دنیا هستیم که به تکنولوژی تولید این دارو دست پیدا کردیم .
وی گفت: این دارو از کشت سلولی تا تولید انبوه توسط این شرکت تولید می شود که قیمت تولید داخلی ان یک سوم قیمت وارداتی آن می باشد .
وزیری گفت : این دارو در حال حاضر تحت بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته است که 90 % قیمت آن را بیمه تامین می کند .
دکتر دیناروند در خصوص افتتاح خط تولید داروی پگا ژن گفت: این دارو برای ارتقاء سیستم ایمنی بیماران سرطانی که شیمی درمانی می شوند کاربرد دارد در حال حاضر به دلیل قیمت بالا به کشور وارد نمی شد .
هاله حامدی مدیر عامل شرکت سینا ژن هم گفت: قیمت داروی تولید شده در این شرکت یک هشتم قیمت خارجی ان است که این دارو از کشت سلولی تا تولید نهائی دراین شرکت تولید می شود .