• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۵۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان غربی:

۱۴۰۷ پروژه به مناسبت دهه فجر افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: در دهه فجر امسال یک هزار و ۴۰۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۲۵ هزار و ۷۰۷ میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد.

۱۴۰۷ پروژه به مناسبت دهه فجر افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رضا رحمانی شنبه شب در برنامه "منظر" صداوسیمای مرکز استان، با بیان اینکه در دهه فجر امسال یک هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۱۴ هزار و ۸۹ میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی افتتاح خواهد شد، افزود: از این تعداد، یک هزار و ۲۱۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۷ هزار و ۳۷۲ میلیارد تومان و ۸۶ پروژه اقتصادی با اعتبار ۶ هزار و ۷۱۷ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین از کلنگ زنی ۱۰۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۱۱ هزار و ۶۱۸ میلیارد تومان خبر داده و خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۷۹ پروژه عمرانی با اعتبار ۴ هزار و ۴۸۳ میلیارد تومان و ۲۸ پروژه اقتصادی با اعتبار ۷ هزار و ۱۳۵ میلیارد تومان در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی خواهد شد.

استاندار آذربایجان‌غربی به سیاست دولت درخصوص بهره‌برداری از طرح‌های تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی نیز اشاره کرده و افزود: دولت چهاردهم از کلنگ‌زنی پروژه‌های راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی برای جبران کاستی‌ها در حوزه تولید برق حمایت می‌کند.

رحمانی همچنین با بیان اینکه متناسب با ظرفیت‌های استان به‌دنبال تکمیل زنجیره‌های تولید هستیم، اضافه کرد: با تکمیل زنجیره‌های تولید در حوزه‌های کشاورزی و معدن، بهره‌وری سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش‌ها افزایش می‌یابد.

وی در ادامه به ظرفیت‌های کم‌نظیر آذربایجان‌غربی اشاره کرده و افزود: نیروی انسانی متخصص، اقلیم مناسب، موقعیت جغرافیایی و مرز‌های طولانی، از ظرفیت‌های استان به شمار می‌روند.

استاندار آذربایجان‌غربی به مکلف شدن دستگاه‌های مختلف برای بهبود برخی از شاخص‌ها نیز اشاره کرده و یادآور شد: گازرسانی به ۲۸۸ روستا، اتصال ۱۸۶ روستا به اینترنت پرسرعت و احداث ۴۸۱ کیلومتر راه روستایی از جمله اقداماتی است که برای توسعه روستا‌های استان در حال انجام می‌باشد.

رحمانی همچنین از تعریف ساختار برای سه ستاد عالی در آذربایجان‌غربی خبر داده و افزود: ستاد عالی توسعه استان، ستاد احیای دریاچه ارومیه و ستاد استفاده از ظرفیت‌های تجاری مرز، برای جهش توسعه آذربایجان‌غربی برنامه‌ریزی شده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه یک رویداد توسعه برای استان تا خردادماه سال آینده تعریف شده، تصریح کرد: بسته جدید برای توسعه آذربایجان‌غربی تعریف شده و برای توسعه باید سیاست‌ها و ذهنیت‌ها اصلاح شود.

استاندار آذربایجان‌غربی به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجتمع‌های خدماتی در مرز‌های استان نیز اشاره کرده و افزود: مجتمع‌های خدماتی در کنار حوزه‌های دیگر، نقش مهمی در رونق اشتغالزایی آذربایجان‌غربی خواهد داشت.

رحمانی همچنین با تاکید بر اینکه مرز‌ها یک فرصت برای آذربایجان‌غربی است، بیان داشت: امنیت امروز در مرز‌های استان، در سایه جانفشانی نیرو‌های نظامی و امنیتی حاصل شده و زمینه را برای توسعه فراهم کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه نجات دریاچه ارومیه، نجات زندگی در منطقه است، افزود: از تمامی ظرفیت‌ها و بخصوص همراهی مردم برای احیای دریاچه ارومیه استفاده خواهد شد.

استاندار آذربایجان‌غربی مردم استان را نیز عنصر اصلی توسعه دانسته و تاکید کرد: فرهنگ توسعه سرمایه گذاری باید در جامعه ترویج شود و مردم در توسعه استان مشارکت داده شده و فکر‌ها نیز فکر توسعه‌یافته شود.

رحمانی همچنین با بیان اینکه اختلاف در توسعه استان پذیرفتنی نیست، افزود: از سرمایه‌گذاران برای اجرای طرح‌های پیشران و حتی طرح‌های کوچک در قالب زنجیره‌های تولید در استان استقبال می‌شود.

وی در پایان با اشاره به تفاهم اخیر با ترکیه برای رفع مشکلات فیمابین درخصوص مرز بازرگان، اظهار داشت: رونق مرز‌های مشترک با ترکیه، تسهیل تردد از مرز‌ها و بازگشایی مرز‌های جدید در دستورکار می‌باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی نفرات برتر مسابقات تناسب اندام در پارسیان
تجلیل از محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
نکات طلایی برای رانندگی ایمن در زمستان
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از امروز تا صبح سه‌شنبه
انتصاب سرمربی تیم ملی کبدی ساحلی
اجرای طرح شهر من ،شهر نماز در خرم‌آباد
ریشه کنی بی‌سوادی درآذربایجان غربی نیازمند مشارکت همگانی است
بیانیه حماس به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس این جنبش
صنعت مس ۲۰ درصد ارز کشور را تأمین می‌کند
طرح زمستانی پلیس راه از ۲۹ آذر در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود
افتخار آفرینی دانش آموز ارومیه‌ای در مسابقات آسیایی
دستگیری ۲۳۳ مصرف کننده و توزیع کننده موادمخدر
ارومیه–مهاباد پرحادثه‌ترین محور جاده‌ای آذربایجان‌غربی
شاخص کل بورس همچنان در مسیر افزایشی
پنجره هوشمند دولت؛ اولویت پارک فاوا با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
صنایع تبدیلی، حلقه مفقوده در حوزه کشاورزی
پیگیری تامین مسکن و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سمنان
ارائه خدمات رایگان پزشکی به اهالی مناطق کم برخوردار
بقائی: آمریکا باید به تمام کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران روادید صادر کند
«نسل فردا»؛ صدای واقعی خانواده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)