• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۷۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
سیاسی » دولت
پزشکیان:

تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی از اقتضائات مهم است

رئیس جمهور با بیان اینکه معتقدیم آنچه موجب تضعیف و انفعال امت اسلامی خواهد شد، دامن زدن به اختلافات داخلی است، گفت: اگر کشور‌های اسلامی ضمن تلاش برای توسعه اقتصاد و امنیت ملت‌های خود، در راستای اهداف مشترک، از اختلاف پرهیز کنند و با یکدیگر متحد باشند، قطعا دسیسه‌های دشمنان به نتیجه نخواهد رسید.

 

***تقویت وحدت میان کشور‌های اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان در دیدار آقای محمود المشهدانى رئیس مجلس عراق و هیئت همراه، هم‌افزایی، همدلی و تقویت وحدت میان کشور‌های اسلامی را از اقتضائات مهم شرایط کنونی جهان عنوان کرد و گفت: معتقدیم آنچه موجب تضعیف و انفعال امت اسلامی خواهد شد، دامن زدن به اختلافات داخلی است و اگر کشور‌های اسلامی ضمن تلاش برای توسعه اقتصاد، معیشت و امنیت ملت‌های خود، در راستای اهداف مشترک از اختلاف پرهیز کنند و با یکدیگر متحد باشند، قطعا دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به نتیجه نخواهد رسید.

رئیس جمهور در ادامه همکاری و هماهنگی‌های پایدار در حوزه‌های تجاری و اقتصادی، علمی و فناوری و مرزی را از جمله بستر‌های مناسب برای تحکیم و تقویت مناسبات میان کشور‌های اسلامی و زمینه‌ساز انسجام و وحدت بیشتر در جهان اسلام عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم این همکاری‌ها را در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و فرهنگی توسعه و گسترش دهیم، موجب افزایش قدرت‌مان خواهد شد و کشور و ملت‌های‌مان را نیز در برابر هرگونه هجمه‌ای مصون خواهیم کرد.

آقای پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات اخیر منطقه به ویژه در سوریه اشاره کرد و با تأکید بر ضرورت هوشمندی و نقش‌آفرینی مثبت و موثر کشور‌های اسلامی در قبال تحولات این کشور گفت: موضع ما در قبال سوریه شکل‌گیری دولتی فراگیر با مشارکت همه مردم، حفظ تمامیت ارضی و عدم تجزیه و آشوب در این کشور و به طور کلی عدم تحقق اهداف شوم دشمنان امنیت و ثبات منطقه است و در این راستا با دیگر کشور‌های اسلامی در تعامل هستیم.

رئیس جمهور همچنین ضمن قدردانی از مواضع محکم و قاطعانه عراق در حمایت از مردم مظلوم غزه گفت: در زمینه کمک به غزه و لبنان، پیشنهاد ما این است هر یک از کشور‌های اسلامی در حد وسع خود برای بازسازی و بازگشت مردم این مناطق به زندگی، کمک و مساعدت کنیم، چرا که بی‌تفاوتی نسبت به درد و رنج مردم مسلمان غزه و لبنان به دور از آموز‌های دینی و انسانی ما است.

محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و دیدار با آقای پزشکیان، بر اهتمام مجلس عراق نسبت به حمایت از دولت این کشور در راستای اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور تأکید کرد و گفت: ما همچنین بر تحکیم و تقویت اشتراکات و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با جمهوری اسلامی ایران تأکید داریم.

رئیس مجلس عراق همچنین مواضع مشترک ایران و عراق در قبال مسئله فلسطین را مواضعی شرافتمندانه و اصولی عنوان کرد و افزود: محور مقاومت در یک سال و نیم گذشته به رغم از دست دادن برخی چهر‌های برجسته و فرماندهان خود دستاورد‌های بسیار بزرگی را رقم زده است، لذا حفظ ابتکار عمل در مواجهه با دشمنان امت اسلامی در برهه حساس فعلی بسیار با اهمیت و ضروری است.

در این دیدار اعضای هیئت پارلمانی عراق از جمله رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه‌های مختلف همکاری میان دو کشور پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)