• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۷۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

شوخی با پشت پرده خبر‌ها در مجموعه درنگ

مجموعه­ درنگ که پخش آن به زودی از شبکه نسیم آغاز می‌شود، در قالب طنز به مسایل سیاسی و اجتماعی می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این برنامه با ساختاری نمایشی در ۶۰ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای در قالب طنز تولید می‌شود.

آقای محمد تاجیک تهیه کننده این برنامه با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: مجموعه درنگ با ساختاری ترکیبی - نمایشی نسبت به پرداخت به حوزه اخبار بین الملل و شوخی با حاشیه‌های اخبار با محوریت استکبار ستیزی، با محوریت مبارزه با ظلم شکل گرفته است یعنی هر جای کره خاکی که حقی تضییع شده و در حق مردمی، ملتی و یا امتی ظلمی شده باشد ما می‌توانیم به اخبار آن با نگاه طنز بپردازیم و حوزه خبری ما هم حوزه واقعی است یعنی خبرسازی نیست و اتفاقی افتاده و یک خبری در نهایت منتشر شده و ما با پشت پرده آن خبر شوخی می‌کنیم.

تاجیک ادامه داد: برنامه به این شکل است که مجری که بازیگر هم هست و بازیگر مکمل مجری (آقای افشانی و آقای کریمخانی)، شروع یک موضوع را کلید می‌زنند بر حسب یک خبر که منتشر شده و مردم هم از آن خبر آگاه شدند و بر اساس آن یک قصه شکل می‌گیرد این سناریو و قصه با یک پرداخت طنز و شوخی نسبت به آن موضوع نگارش شده و کار شروع می‌شود، سپس افرادی که مرتبط با آن خبر هستند با استودیوی درنگ در مقام پاسخگوییارتباط می‌گیرند، که ما صدای آنها را می‌شنویم، در حوزه صدا که دوستان حرفه‌ای رادیو به سرپرستی آقای ارسلان جولایی که همگی صدا پیشه هستند این افراد را بازی می‌کنند، دو بازیگر اصلی داریم (اقایان افشانی و کریمخانی) که البته بر حسب آیتم‌هایی که طراحی می‌شود و قصه‌ها و سناریو‌ها ممکن است بازیگرانی هم به جمع این دو بازیگر اضافه شوند.

وی درباره انتخاب موضوعات گفت: بیشتر در رصد خبر‌ها چه اخبار داخلی و چه اخبار خارجی موضوعات انتخاب می‌شود، محوریت اصلی مجموعه زمانی که کلید خوردغزه بود یعنی حوزه غزه و بحث آگاهی بخشی و بیدار سازی مردم نسبت به این که چه سیاست‌هایی رقم خورده و به دنبال چه هستند و به چه چیزی می‌خواهند برسند و با توجه به این که جبهه غرب یا اسرائیل یا یهود متاسفانه تسلط خوبی روی حوزه اخبار و سانسور خبری دارند، و خیلی اوقات فقط خبر‌هایی را که خودشان مایل هستند منتشر می‌کنند و مردم از خیلی از خبر‌ها مطلع نمی‌شوند که مجموعه درنگ به واقعیت‌های پشت پرده این خبر‌ها می‌پردازد، اخبار ما چه بی بی سی یا سی ان ان، یا فارس و حوزه‌های داخلی که به خبر‌های حوزه بین الملل می‌پردازند، باشد اخبار را می‌گیریم و محور سناریوها­و قصه‌ها شکل می‌گیرد.

تهیه کننده مجموعه درنگ در پایان افزود: در خصوص اجرا گزینه‌های زیادی داشتیم، اما آن ساختاری که ما به دنبال آن بودیم این بود که برنامه‌ای ساخته شود که عموم مردم از آن استقبال کنند به آقای افشانی رسیدیم که بازیگر مستعد و خلاق و ایده پردازی هستند و نسل جوان هم با این مجری بازیگر ارتباط خوبی برقرار می‌کنند و همه تلاش ما بر این است که مخاطب عام را درنظر بگیریم و برای همه مردم یک کار خوب و مخاطب پسند تهیه کنیم که به زودی هم امروز یا فردا پخش این برنامه ویژه دهه فجر آغاز می‌شود و بعد از دهه فجر هم ادامه برنامه را خواهیم داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشت موفق گیاه کینوا در زارچ
برگزاری آزمون پذیرش وکالت در گیلان
کتابخانه‌ای با ۵ هزار جلد کتاب کودک
دستگیری باند حفاران غیرمجاز در میانه
صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان جنوبی
اسامی مسافران حادثه واژگومی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار مدیریت بحران در پی تداوم بارش‌ها در قزوین
دوگانه سوز شدن ۱۱ هزار و ۵۰۰ خودرو در جنوب آذربایجان غربی
انهدام باند ۴ نفره کلاهبرداری سایبری در لرستان
آغازطرح کپه کاری و احیای مراتع دهگلان
دستگیری دو شکارچی و یک صیاد غیرمجاز در شاهین‌دژ
بازداشت طراح ترور وزیر امور مهاجرین سابق افغانستان
برگزاری شب شعر
صعود استقلال جویبار به فینال لیگ برتر کشتی آزاد کشور
ادامه بارش و افت دما در قزوین تا سه روز آینده  
سرعت غیر مجاز عامل واژگونی اتوبوس
قرارداد خرید ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده است
پرچم داری خراسان جنوبی در مسابقه منطقه‌ای طعم امید ۵
افزوده شدن ۹ کلاس به ظرفیت مدارس تفرش
اجرای مصوبه دولت در خصوص بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)