• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۴۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
خراسان شمالی » سیاسی
حضور تا ظهور

بازخوانی حضور اقشار مردم و اقوام خراسان شمالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال یک بله بزرگ به جمهوری اسلامی ایران پس از ۴۶ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی است.

بازخوانی حضور اقشار مردم و اقوام خراسان شمالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رهبر انقلاب در روز ۱۹ بهمن در دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند ملت ایران بصیر و آگاه است و نماد این بصیرت و آگاهی در قالب وحدت، اتحاد و همدلی در روز ۲۲ بهمن تجلی و نمایان خواهد شد.
راهپیمایی ۲۲ بهمن جزو برکات الهی برای انقلاب و ملت ایران در ۴۶ سال گذشته بوده و هست، این راهپیمایی یکی از بزرگترین مظاهر حضور مردم در صحنه است، با توجه به اینکه در طی قرون گذشته و حتی سال‌های اخیر انقلاب‌ها و شبه انقلاب‌های مختلفی در جهان رخ داده است، اما مراسم روز ۲۲ بهمن در جمهوری اسلامی ایران بی نظیر و بی بدیل است. 
در واقع راهپیمایی ۲۲ بهمن یکی از مظاهر مردم سالاری دینی است که انقلاب اسلامی بر پایه این مردم سالاری دینی بنا شده است و در بسیاری از فرایند‌های دینی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حضور مردم، نماد این مردم سالاری است.
راهپیمایی ۲۲ بهمن مراسمی است با حضور طیف‌های مختلف، با سنین متقاوت با مذاهب و عقاید گونانون دینی و سیاسی، از کارگر ساختمانی تا پزشکان، از دهقانان تا مهندستان، از رانندگان تا خوانندگان، از مدیران و مسئولان تا دانش آموزن و دانشجوایان، از اقوام مختلف کرد، ترک، بلوچ، ترکمن، فارس و لر و سایر اقوام که همه به یک هدف و یک منظور که همان حمایت از نظام جمهوری اسلامی ایران است، برگزار می‌شود.

بازخوانی حضور اقشار مردم و اقوام خراسان شمالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اما این حضور با شکوه و با نشاط پیام‌های مختلفی را به اقصی نقاط جهان مخابره می‌کند، پیام این حضور در بُعد داخلی، حضور پر شور و آگاهانه مردم، تولید اقتدار ملی، تعطیم شعائر دینی و پاسداشت ایام الله بر مبنای آیات قرآن، حمایت از آرمان امام خمینی (ره) و لبیک به فرامین رهبرمعظم انقلاب، اتحاد و انسجام ملی، همبستگی، وفاق و یکدلی و یک رنگی، تولید سرمایه اجتماعی، استحکام بنیان جمهوری اسلامی و در یک جمله می‌توان گفت یک «بله» بزرگ به جمهوری اسلامی ایران پس از ۴۶ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی است.
امادر بُعد منطقه‌ای، باتوجه به این که عده‌ای بعداز وقایع اخیر در منطقه و شهادت رهبران مقاومت و فرماندهان این جبهه و وقایع سوریه تصور می‌کنند که ایران ضعیف شده است، اولا حضور جمعی از سران حماس و مقاومت در ایران در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دیدار با رهبر انقلاب و حتی سخنرانی خلیل الحیه معاون رئیس دفتر سیاسی حماس در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، ثانیا حضور پرشور، آگاهانه همراه با شعار‌های ضد استکباری و ضد رژیم صهیونیستی، به دوستان منطقه‌ای و از جمله مقاومت این پیام را مخابره کرد که ایران همچنان، قوی مستحکم، مقتدر و متکی به مردم، حامی مقاومت و مردم ستمدیده فلسطین و غزه است و بیدی نیست که با این باد‌ها به لرزه دریاید.

بازخوانی حضور اقشار مردم و اقوام خراسان شمالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
امادر سطح بین المللی و مخصوصا پس از تهدیدات خیال پردازانه و توام با تبختر و کدخدا مَنشانه ترامپ درباره ایران، حضور باشکوه و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن قطعا محاسبات و یاوگویی‌های ترامپ را بهم می‌ریزد، چرا که اساسا پیام ۲۲ بهمن به غرب مبارزه طلبی و استکبار ستیزی مردم ایران را مخابره کرده است و غرب که همیشه تصور می‌کند مردم ایران از انقلاب فاصله گرفته‌اند و حامی ایران اسلامی نخواهند بود، به روشنی دریافت که فشار اقتصادی و تهدیدات خیال پردازانه خللی در باور و عشق مردم به ولایت، رهبری و میهمن اسلامی وارد نخواهد کرد. 
یادداشت: احمد عارفخانی کارشناس حوزه رسانه وسیاست

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)