تلاش برای راهاندازی خط ۳ قطار شهری مشهد تا عید ۱۴۰۴
شرکت قطار شهری شهرداری مشهد درصدد است مرحله اول خط ۳ قطار شهری این کلانشهر را تا شب عید ۱۴۰۴ راه اندازی کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت قطارشهری شهرداری مشهد در بازدید شهردار و اعضای شورای شهر از طرح خط ۳ قطار شهری، گفت با وجود چالشهای مختلف، به لطف تزریق اوراق مشارکت و پیگیریهای مستمر، عملیات اجرایی سرعت بیشتری گرفته است و به موقع به برنامه زمانبندی نزدیک میشویم.
کیانوش کیامرز همچنین به تلاشهای ویژه برای اتصال خط ۲ به ۳ و پیشرفت سریع در این بخش اشاره کرد و افزود: با طراحیهای ویژه و استفاده از بتنهای خاص، توانستیم طرح را ۱۵ روز زودتر از زمان پیشبینی شده به پایان برسانیم و تا ۲۵ اسفند ماه کارهای اجرایی را جمعبندی کنیم.
او با اشاره به برنامهریزی برای آمادهسازی ایستگاه پایانه مسافربری و سکوهای مسافری، تصریح کرد: تلاش ما این است که قبل از شب عید، سکوهای مسافرگیری آماده و قابل استفاده باشد تا زائرین و مجاورین بتوانند از این مسیر بهرهبرداری کنند.
کیامرز ادامه داد: تعطیلیهای دولتی و قطعی برق از دیگر چالشهای ما است که امیدواریم با تدابیر جدید دولت، مشکلات پیشرو برطرف شده و این طرح به بهترین نحو، تکمیل شود.