پخش زنده
امروز: -
استاندار گلستان می گوید : علاج بخشی خلیج گرگان نیازمند عزم ملی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان، علی اصغر طهماسبی در دیدار با علی عبدالعلی زاده نماینده رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای توسعه دریا در تهران با بیان اینکه نجات خلیج گرگان فراتر از توان استان است افزود: در دولت گذشته یک بار مسیر خلیج لایروبی شد، اما با وجود تلاشهای صورت گرفته خلیج در حال بازگشت به شرایط گذشته است و نیاز است لایروب دائمی در خلیج مستقر باشد.
او گفت: خلیج گرگان یکی از مناطق منحصر به فرد و با اهمیت از نظر گردشگری و محیط زیستی به شمار میرود.
استاندار همچنین افزود: در استان ۱۰ هزار هکتار مزرعه میگو داریم که ۴ هزار هکتار آن به بهره برداری رسیده، اما به دلیل عقب نشینی ۱۱ کیلومتری آب امکان بهرهبرداری از مساحت باقی مانده وجود ندارد و اگر آب به این منطقه نرسد مزارع میگو از بین خواهد رفت.
طهماسبی ادامه داد: بر اساس دستور معاون اول رییس جمهور مقرر شد برای انجام مطالعات انتقال آب از خزر به خلیج ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یابد، زیرا هیچ راهی جز پمپاژ آب از دریای خزر به خلیج گرگان وجود ندارد.
استاندار در بخش دیگری با اشاره به ظرفیتهای نوار مرزی گلستان، افزود: سالی یک میلیون تن تبادل باری در مرز اینجهبرون انجام میشود که اتصال کریدور شمال به جنوب و اتصال اینچه برون به صورت مستقیم به جنوب کشور از مسیر گرگان، شاهرود و به سمت جنوب سبب رونق تجارت در استان و کشور خواهد شد.
او تجارت چمدانی از مرز اینچه برون را هم یکی از طرفیتهای بسیار مهم در این منطقه دانست.
استاندار گلستان همچنین در دیدار با حسین دهقان رییس بنیاد مستضعفان کشور از همراهی بنیاد مستضعفان برای انعقاد قرارداد ۴۵۰ میلیون یورویی طرح توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی برق علی آباد کتول قدردانی کرد.
در این جلسه حسین دهقان رییس بنیاد مستضعفان کشور هم دستورات لازم را برای حمایت از مددجویان، بررسی و احداث نیروگاه خورشیدی با همکاری شرکت آذرخش، بررسی و احداث واحد ۶۰ هزار قطعهای مرغ اجداد، بررسی و احداث واحد تولید شکر از چغندر قند، بررسی و ایجاد واحد دامداری ۶ هزار رأسی در استان گلستان صادر کرد.