• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۱۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
لرستان » اقتصادی
رئیس سازمان شیلات:

موانع پیش روی طرح‌های شیلاتی تسهیل می‌شوند

رئیس سازمان شیلات کشور گفت: تسهیلگری رفع موانع و توسعه طرح‌های شیلاتی بر عهده این سازمان است که در این مسیر از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.

موانع پیش روی طرح‌های شیلاتی تسهیل می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حمزه رستم پور امروز دوم اسفندماه در آئین بهره برداری مجتمع پرورش ماهی چم چیت دورود گفت: تسهیلگری رفع موانع و توسعه طرح‌های شیلاتی برعهده این سازمان بوده و در این مسیر از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: لرستان یکی از استان‌های پیشرو در صنعت آبزی پروری است و مجتمع‌هایی که در این استان در حال احداث و یا در مرحله بهره برداری است، ظرفیت کم نظیری برای منطقه به شمار می روند.

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه یکی از پتانسیل‌های لرستان نیروی کار جوان است، تأکیدکرد: از هر گونه طرح آبزی پروری در این استان و منطقه برای افزایش تولید و رونق اشتغال استقبال می‌ کنیم.

مدیرکل شیلات لرستان نیز با بیان اینکه این استان علم شیلات را بومی سازی کرده است، یادآور شد: در لرستان ظرفیت تولید تمامی آبزیان سردآبی و گرمابی وجود دارد.

کیارش بیرانوند با اشاره به تولید یک تن خاویار در سال جاری گفت: این مهم دلیلی بر ظرفیت‌های استان است که انتظار می‌رود شرایطی فراهم شود تا لرستان به دلیل مراکز تکثیر فراوان، تأمین کننده و پایلوت تولید تخم چشم زده شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۲۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در لرستان در این بخش در حال فعالیت هستند، افزود: هفت طرح شیلاتی دیگر نیز در استان در حال اجرا است و در کوهدشت، رومشکان و پلدختر نیز طرح‌های شیلاتی در حال ساخت هستند که نشان دهنده انقلاب بزرگی در زمینه تولید آبزیان استان است.

مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: متعهد هستیم کسانی از ساکنان منطقه که به دنبال ایجاد طرح‌های آبزی پروری هستند و توان آن را دارند، حمایت کنیم و زیرساخت‌ها و تسهیلات لازم برای آنها تأمین شود تا گام بزرگی برای اشتغال اهالی برداشته شود.

امام جمعه دورود نیز با قدردانی از مسئولان استان برای ساخت مجتمع چم چیت گفت: ساکنان این منطقه باید بیشترین سود را از ایجاد این طرح‌ها ببرند.

حجت الاسلام قائدرحمت افزود: این طرح باید امنیت فرهنگی داشته باشد تا امکان توسعه آن فراهم شود که انتظار می‌رود جوانان منطقه در اشتغال این مجتمع بکارگیری شوند.

وی با تأکید بر اینکه طرح‌ها باید به خودکفایی برسند و از خام فروشی تولیدات پرهیز شود، عنوان کرد: سنگ دورود و ازنا بهترین سنگ کشور است، اما به بهایی ناچیز خام فروشی می‌شود.

حجت الاسلام قائدرحمت گفت: انتظار می‌رود ماهیان تولیدی این مجتمع هم با احداث کارخانه فرآوری خام فروشی نشوند تا نفع آن به مردم و ساکنان منطقه برسد.

مجتمع پرورش ماهی چم چیت دورود با ظرفیت دو هزار و ۵۰۰ تن ماهی قزل آلا امروز با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران به بهره برداری رسید.

این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار احداث و سال ۹۶ به بخش خصوصی واگذار شد که زمینه اشتغال ۶٠٠ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم را فراهم کرده است.

مجتمع چم چیت با سرمایه‌گذاری اولیه دو هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی بیش از هشت هزار میلیارد ریال ارزش دارد که با افزوده شدن سرمایه در گردش، ارزش آن به بیش از یک همت (هزار میلیارد تومان) خواهد رسید.

این مجتمع یکی از مجتمع‌های نمونه کشوری از نظر کمیت و کیفیت است که تأثیر بسزایی در اقتصاد شهرستان دورود و استان لرستان خواهد داشت.

ظرفیت تولید ماهیان سردآبی در لرستان هم اکنون ۴۲ هزار تن است که برنامه‌ریزی شده این رقم به ۵۰ هزار تن افزایش پیدا کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد از ابتدای دی ۱۴۰۴
روزنامه‌های فارس ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
آسمانی شدن پدر شهید اعتماد تاجیکی
درخشش مستند ساز بیرجندی در جشنوراه بین المللی سینما حقیقت
آغاز طرح نظارتی در آستانه شب یلدا در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بهسازی روشنایی معابر و ساماندهی شبکه برق در کمربندی شهید خرازی
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است
نمایشگاه مهر مادری در سیرجان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و سوم آذر ۱۴۰۴)
اجرای آزمایشی آیین‌نامه اخلاق استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها
اتصال روستا‌های دالنجان ترکیه و کردیه خراسان شمالی به شبکه ملی اطلاعات
اعتکاف دانش آموزی با حضور ۸ هزار دانش آموز در خراسان شمالی برگزار می‌شود 
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
تلاش ناکام گلزاده برای پیروزی
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
آغاز نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل‌ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی از امروز
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علل افزایش قیمت طلا در بازار
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)