پخش زنده
امروز: -
کتاب مرد امت ،گفتارنامه نکوداشت حجت الاسلام و المسملین هادی خسروشاهی اثر محمدباقر انصاری در کتابخانه وقفی وی رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیر کتابخانه آیت الله خسروشاهی(ره) قم گفت: استاد خسروشاهی تاکید داشتند که کتابخانه وقفی ایشان یک قرائت خانه صرف نباشد بلکه به یک مرکز علمی و فرهنگی تبدیل شود و با مراکزعلمی و فرهنگی در داخل و خارج از کشورارتباط علمی گرفته شود.
وی تصریح کرد: استاد خسروشاهی تاکید داشتند که کتابخانه را محدود به طلاب نکنید و بایستی تمامی اهالی پردیسان بتوانند از ظرفیت های کتابخانه استفاده کنند.
خسروشاهی گفت: در حال حاضر بیش از ۶۷ هزار جلد کتاب در کتابخانه موجود است و نکته مهم کتابخانه این است که کتابخانه شخصی ایشان که در بیش از ۶۵ سال سفرهای سیاسی و غیر سیاسی جمع آوری کرده اند نیز به کتابخانه اضافه شده است.