• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۱۰۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
اجتماعی » انتظامی و حوادث

آماده باش ۱۶ هزار گشت و ۲۵۰ هزار نیروی پلیس

فرمانده کل انتظامی کشور از آماده‌باش کامل پلیس برای مقابله با هرگونه تهدید امنیتی در سال جدید خبر داد و گفت: با استقرار ۱۶ هزار گشت امنیتی و ۲۵۰ هزار نیروی آماده‌باش، پلیس در خدمت مردم است.

۱۶ هزار گشت پلیس و ۲۵۰ هزار نیروی آماده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رزمایش اقتدار نوروزی پلیس امروز با حضور مقامات انتظامی و اجرایی در میدان آزادی تهران برگزار شد.

فرمانده کل انتظامی کشور، در این مراسم بر اهمیت امنیت در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه برقرار نباشد، تمامی فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با چالش جدی مواجه خواهد شد. هیچ توسعه‌ای بدون امنیت پایدار امکان‌پذیر نیست.

سردار احمدرضا رادان با بیان اینکه امنیت کنونی کشور حاصل ایثار و ازخودگذشتگی نیرو‌های انتظامی است، افزود: این امنیت فقط با کوشش، جهاد و ایثار به دست می‌آید. ایثاری که از جنس بذل خون و جان است و پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که در سال ۱۴۰۳ به عهد خود وفادار ماند و امنیت مردم را در اولویت قرار داد.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شب چهارشنبه‌سوری اظهار داشت: همکاران ما تا پاسی از شب در خیابان‌ها مستقر بودند و در این راه، حتی شهید تقدیم امنیت مردم کردیم. پلیس برای آسایش و آرامش مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

سردار رادان با مرور رویداد‌های سال ۱۴۰۳، گفت: در سالی که گذشت، شاهد برگزاری انتخابات در امنیت کامل، انجام مأموریت‌های متعدد از جمله آزادی گروگان‌ها، و مقابله با جرایم سازمان‌یافته بودیم. نیرو‌های ما در تمام نقاط کشور، از مرز‌ها تا شهرها، جاده‌ها و روستاها، در کویر و کوهستان، در گرما و سرما برای حفظ امنیت مردم تلاش کردند.

سردار احمدرضا رادان با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه‌های مختلف افزود: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، مقابله با ترافیک و جمع‌آوری معتادان متجاهر از جمله اقداماتی بود که در سال گذشته انجام شد و نتایج قابل‌توجهی به همراه داشت.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به برنامه‌های پلیس در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: در سال جدید، همچنان بر عهد و پیمان خود با مردم پایبند خواهیم بود و امنیت و آرامش خود را فدای آسایش شهروندان خواهیم کرد. سال ۱۴۰۴، سال سختی برای سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، و افرادی که قصد برهم زدن امنیت جامعه را دارند، خواهد بود. پلیس با این مجرمان سخت و قاطع برخورد خواهد کرد.

سردار رادان همچنین از آماده‌باش کامل پلیس در ایام نوروز خبر داد و گفت: در حالی که مردم در تعطیلات نوروزی به استراحت و سفر مشغول هستند، ۱۶ هزار گشت امنیتی، ۲۵۰ هزار نیروی آماده‌باش، ۲۰ بالگرد ، ۱۰ پهپاد و ۴۰ هزار گشت پلیس در تهران به صورت شبانه‌روزی در خدمت تأمین امنیت خواهند بود.

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان از مردم خواست که در سال ۱۴۰۴ همکاری ویژه‌ای با پلیس داشته باشند و تأکید کرد: امنیت جامعه فقط با همیاری و مشارکت مردم و پلیس محقق خواهد شد. ما برای حفظ امنیت شما بیداریم، شما نیز پلیس خود را در این مسیر همراهی کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
پیگیر بیمه شدن 10 میلیون موتورسیکلت بدون بیمه و 6 میلیون موتورسیکلت بدون پلاک باشید.باعث افزایش سرقت و مزاحمت هم میشوند.کارت سوخت آنها را باطل کنید تا پیگیر شوند.
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)