• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۲۱۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
سیاسی » رهبری

آمریکا اگر خباثتی به ملت‌ ایران انجام‌دهد،سیلی‌ سخت می‌خورد

رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها بدانند در مواجهه با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید، تصریح کردند: ما هیچ‌گاه آغازکننده برخورد و درگیری با این و آن نبوده‌ایم اما اگر کسی با خباثت، درگیری را شروع کند بداند که سیلی‌ سخت می‌خورد.

آمریکا اگر خباثتی به ملت‌ ایران انجام‌دهد،سیلی‌ سخت می‌خورد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز سال نو در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، سنت ایرانیان مبنی بر آغاز سال نو با دعا و توسل و اجتماع در مراکز متبرک را نشانه نگاه معنوی ملت به عید نوروز خواندند و با تبیین آثار دعا و استقامت در پیروزی‌های بزرگ جبهه حق در طول تاریخ، سال گذشته را سال صبوری، ایستادگی و بروز قدرت معنوی مردم ایران برشمردند و با آرزوی سالی مبارک برای همه ملت، وظایف مردم و دولت را در تحقق شعار سال یعنی «سرمایه‌گذاری برای تولید» و بهبود اوضاع اقتصادی و معیشتی تبیین کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به نفرت عمومی ملت‌ها از جنایات رژیم بیرحم صهیونی، زبان تهدید را در مقابل ملت بزرگ ایران زبانی بی‌ثمر و شکست‌خورده دانستند و افزودند: ملت‌ها و مراکز جبهه مقاومت از جمله ملت فلسطین، لبنان و یمن با انگیزه‌های درونی و ایمانی به ایستادگی در مقابل رژیم فاسد و فاسق صهیونیستی مشغولند.

رهبر انقلاب در آغاز سخنانشان با اشاره به شکست دشمنان در دور کردن مردم از معنویات، این ایام را متعلق به امیرالمؤمنین یعنی قله رفیع عدالت، تقوا و گذشت خواندند و افزودند: ملت ایران و ملت‌های مسلمان برای استفاده از درس‌های حضرت علی (ع) به عنوان برترین انسان‌ها بعد از پیامبر (ص)، به نهج‌البلاغه مراجعه کنند و فعالان عرصه فرهنگی به مطالعه و آموزش این کتاب عظیم توجه ویژه داشته باشند.

ایشان شب‌های قدر را فرصتی مغتنم برای دعا و تضرع به درگاه حق دانستند و افزودند: هر ساعت از این شب‌ها ارزش یک عمر را دارد و توجه و توسل به ائمه و دعای مردم به خصوص جوانان می‌تواند سرنوشت آنها و سرنوشت زندگی یک ملت را تغییر دهد.

رهبر انقلاب با استناد به آیات قرآنی، استجابت دعا و آثار آن را در زندگی دنیوی و اخروی، حتمی دانستند و افزودند: البته به شرطی که خودمان مانعی در اجابت دعا ایجاد نکرده باشیم.

رهبر انقلاب سیره پیامبران در مواجهه با مشکلات را «توسل، دعا و استقامت» خواندند و افزودند: پروردگار اجابت دعای حضرت موسی را به ایستادگی و صبوری و امید منوط کرد و سرانجام نیز بنی اسرائیل که از آزار مستمر فرعونیان به تنگ آمده و هزینه‌های فراوان داده بودند با چشمان خود نابودی آنها را دیدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به هزینه‌های همیشگی جبهه حق در مبارزه با جبهه باطل افزودند: باید به حوادث سال ۱۴۰۳ با این چشم نگاه کنیم که در مبارزه حق و باطل، پیروزی به طور قطع با جبهه حق است اما در این مسیر باید هزینه داد همچنانکه این سنت الهی در دفاع مقدس نیز جاری بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایشان با اشاره به از دست دادن شخصیت‌های بزرگ ایرانی و لبنانی در حوادث سال گذشته، سرانجام قطعی تحمل این حوادث تلخ و «استقامت و استعانت از پروردگار» را شکست دشمنان بویژه رژیم فاسد، فاسق و خبیث صهیونیستی خواندند و تأکید کردند: در سال سخت ۱۴۰۳، قدرت معنوی، صبوری، شهامت و رشادت ملت بروز درخشانی یافت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بدرقه حماسی پیکر شهید رئیسی، حضور کم‌نظیر در نماز جمعه نصر با وجود تهدیدات دشمن، حضور پرانگیزه در انتخابات ریاست جمهوری و تشییع پرمعنای شهید هنیّه و دیگر سرداران شهیدِ حملات رژیم صهیونیستی را جلوه‌هایی از قدرت و روحیه معنوی ملت برشمردند و افزودند: راهپیمایی تاریخی ۲۲ بهمن، نقطه اوج این روند بود که وفاداری ملت ایران به انقلاب اسلامی و علاقمندی مردم به جمهوری اسلامی را به رخ همه گردن‌کشان و منافقان عالم کشید و ملت ایران را به دنیا شناساند.

ایشان، درک ویژگی‌ها و هویت ملت را در داخل کشور نیز ضروری دانستند و افزودند: احاطه مشکلات اقتصادی و معیشتی می‌تواند هر مردمی را افسرده و ناامید کند اما ملت قوی و رشید ایران، با وجود همه مشکلات در سال گذشته وارد میدان شد و از نظام اسلامی دفاع کرد.

رهبر انقلاب همچنین حادثه معدن طبس و جان‌باختن بیش از ۵۰ نفر از کارگران معدن را از حوادث تلخ سال ۱۴۰۳ خواندند و در زمینه کار و تلاش مردم در عرصه عمران و آبادانی و پیشرفت افزودند: مردم و فعالان اقتصادی در این زمینه کم نگذاشتند و در همین چند ماه اخیر هم طرح‌های کوچک و بزرگ فراوانی افتتاح شده که البته باید ادامه و گسترش یابد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای علت توجه مکرر به مقوله تولید در شعار سال‌های اخیر را تأثیر اساسی تولید در بهبود اوضاع اقتصادی کشور و معیشت مردم برشمردند و به تبیین وظایف مردم و سه قوه -بویژه دولت- برای تحقق شعار سال نو یعنی «سرمایه‌گذاری برای تولید» پرداختند.

ایشان با انتقاد از کسانی که با شنیدن نیاز تولید به سرمایه‌گذاری، ذهنشان به سمت سرمایه‌گذاری خارجی می‌رود، گفتند: منظور ما سرمایه‌گذاری داخلی و جهت‌گیری نقدینگیِ در اختیار مردم به سمت تولید است که متأسفانه امروز بیشتر درراه خرید سکه و ارز و زمین صرف و مشکل‌آفرین می‎‌شود.

رهبر انقلاب هر نوع سرمایه‌گذاری کوچک و بزرگ را در امر تولید، مفید و ضروری دانستند و گفتند: همه مردم چه کسانی که پول و امکانات محدودی برای ایجاد تولیدی‌های کوچک دارند و چه فعالان بزرگ اقتصادی، دارایی‌های خود را در تولید سرمایه‌گذاری کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، زمینه‌سازی و تسهیل سرمایه‌گذاری مردم را مهمترین وظیفه دولت در روند تحقق شعار سال خواندند و افزودند: سرمایه‌گذاری نیازمند تضمین امنیت است و سه قوه باید در این زمینه کاملاً فعال و جدی باشند.

ایشان با اشاره به افراط و تفریط در موضوع نظارت گفتند: گاهی هیچ خبری از نیروهای نظارتیِ «دستگاه‌ها، دولت و قوه قضائیه» نیست و گاهی چنان سخت می‌گیرند که عملاً کار انجام نمی‌شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «ثبات قوانین و مقررات» و «کوتاه‌شدن فرایند صدور مجوزهای کسب و کار» را دو اقدام ضروری دیگر برای تحقق شعار سال برشمردند و گفتند: دولت به تحقق این وظایف، سرعت عمل دهد.

رهبر انقلاب «جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل» و «اعلام راه‌های سرمایه‌گذاری‌های مردمی از زبان مسئولان و فعالان اقتصادی» را دو اقدام لازم دیگر دانستند و گفتند: مسئولان کشور به بهبود اوضاع معیشتی مردم مصر هستند اما این مسئله فقط با اقدامات حمایتی محقق نمی‌شود و نیاز به کارهای ریشه‌ای دارد که سرمایه‌گذاری یکی از آنهاست.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان به بیان چند نکته درباره سخنان متعدد مسئولان آمریکایی پرداختند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها بدانند که در مواجهه با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید، گفتند: آنها و غیر آنها بدانند که اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند، سیلی سختی خواهند خورد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایشان در بیان نکته‌ای دیگر، تعبیر سیاستمداران آمریکایی و اروپایی از مراکز مقاومت به نیروهای نیابتی ایران را اشتباهی بزرگ و موجب اهانت به این گروه‌ها خواندند و افزودند: نیابتی یعنی چه؟ ملت یمن و مراکز مقاومت در منطقه برای ایستادگی در برابر صهیونیست‌ها انگیزه درونی دارند و جمهوری اسلامی ایران نیز احتیاجی به نایب ندارد و نظر ما و نظر آنها معلوم است.

رهبر انقلاب استقامت و مقاومت در مقابل خباثت‌ها و ظلم‌های رژیم صهیونیستی را امری ریشه‌دار در منطقه خواندند و افزودند: در آغاز غصب فلسطین نیز یکی از کشورهایی که در خط مقابله با ظلم قرار داشت، یمن بود که حاکم آن روز یمن با شرکت در اجتماعی بین‌المللی با غصب فلسطین مخالفت کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به گسترش اعتراض‌ها در برابر جنایات رژیم بی‌رحم صهیونی به ملت‌های غیرمسلمان و تظاهرات مردمی و دانشجویی در آمریکا و کشورهای اروپایی، گفتند: دولتمردان غربی نمی‌خواهند این واقعیات را ببینند و مواضع ملت‌های خود را بفهمند؛ بنابراین سراغ کارهایی همچون قطع بودجه دانشگاهی می‌روند که دانشجویان آن به نفع فلسطین تظاهرات کرده‌اند که البته این هم جلوه‌ای از ادعاهای آنها در زمینه گردش آزاد اطلاعات، لیبرالیسم و حقوق بشر است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایشان با تأکید بر مخالفت ملت‌ها با خباثت‌های رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر آن به هر شکل ممکن، افزودند: جمهوری اسلامی ایران نیز در مقابل این خباثت‌ها محکم ایستاده و مواضع و روش همیشگی خود را با صراحت اعلام کرده است که از مبارزین فلسطینی و لبنانی مدافع کشور خود حمایت می‌کند.

رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر در پاسخ به تهدیدهای بدخواهان ایران تأکید کردند: ما هیچ‌گاه آغازکننده برخورد و درگیری با این و آن نبوده‌ایم اما اگر کسی با خباثت، درگیری را شروع کند بداند که سیلی‌های سختی خواهد خورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جانم فدای رهبر
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)