• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
بین الملل » غرب آسیا

تاکید نخاله بر ادامه راه مقاومت و عقب نشینی صهیونیست ها

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، بر ادامه راه مقاومت و ضرورت آزادی همه اسیران فلسطینی و عقب نشینی نظامیان صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنرانی خود در «منبر قدس»، به مناسبت روز جهانی قدس گفت:‌ای ملت بزرگ ما،‌ای ملت‌های جهان عرب و اسلام و‌ ای آزادگان جهان، امروز در ماه مبارک رمضان گرد هم آمده‌ایم، ماهی که ملت فلسطین، ملت‌های امت ما و آزادگان جهان از هر نژاد و دینی، روز قدس را گرامی می‌دارند، روزی که نمادی از وحدت حق در برابر باطل، وحدت انسانیت در برابر ظلم و وحدت امت در برابر تجاوزگری است؛ تجاوزگری که امروز در رژیم صهیونیستی و حامیان و پشتیبانانش به ویژه آمریکا، تجلی پیدا کرده است. در سایه «نبرد طوفان الاقصی» که ملت شجاع فلسطین و مقاومت آن برای قدس آغاز کرده‌اند - قدسی که همچنان قبله‌گاه دل‌های ما و مقصد ما باقی خواهد ماند- ملت شجاع فلسطین و مقاومت دلاور آن، بیش از یک سال و نیم در غزه و کرانه باختری، پرچم آزادی را برافراشته‌اند و با اراده‌ای شکست‌ناپذیر در حال تاریخ‌سازی هستند و تاکید می‌کنند فلسطین و قدس آن، سرزمین و وطن ماست، هر چه هم که نیرو‌های شرارت و تجاوز علیه ما متحد شوند و هر چه هم که میزان فداکاری‌ها افزایش یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

زیاد النخاله افزود: در اینجا باید با احترام در برابر یاد و خاطره شهیدانی که در نبرد طوفان الاقصی جان باختند و همه شهدای راه قدس سر تعظیم فرود آوریم، کودکان بیگناه، زنان مظلوم و مردان و مبارزانی که هرگز در برابر دشمن سر فرود نیاوردند و با شجاعتی بی‌نظیر جنگیدند و همچنین فرماندهانی که با حضور و شهادتشان صفوف مجاهدان را مزین کردند، چه آنان که همچنان در میدان مبارزه هستند و چه آنان که به شهادت رسیدند. آنان با شهادت خود، پیمان صادقانه خود را با خدا و با برادرانشان ثابت کردند. در صدر این شهدا، دبیران کل حزب‌الله جناب سید حسن نصرالله و جناب سید هاشم صفی‌الدین و دبیران کل مقاومت فلسطین از جمله اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و عبدالعزیز المیناوی عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی و همچنین گروه بزرگی از فرماندهان مقاومت و شاخه‌های آن در فلسطین، لبنان، یمن، عراق و ایران و هزاران مجاهد شهید و ده‌ها هزار غیرنظامی شهید در تمام جبهه‌ها، قرار دارند. بار دیگر تاکید می‌کنیم که چه پیروز شویم و چه شهید، در هر دو حالت پیروزی از آنِ ماست. این دین و عقیده ماست.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی خاطر نشان کرد: بله، فداکاری‌های ما عظیم است، اما اهداف ما نیز بلند و بزرگ هستند. ما کرامت والایی داریم و ان شاء الله والا باقی خواهد ماند. ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که یهودیان قاتل و متحدانشان قادر نخواهند بود که ما را به زانو درآورند و اراده ما را بشکنند. هر بار که علیه ما توطئه کنند، قوی‌تر و مقاوم‌تر ظاهر خواهیم شد. ملت ما و مقاومت ما امروز تاریخ سازی می‌کنند و میراث ارزشمند برای نسل‌های آینده به جا خواهند گذاشت. این ملت کوچک، توانسته است بجنگد و هرگز تسلیم نشود، علی‌رغم اینکه همه حمایت‌های بین‌المللی از دشمن، چه از لحاظ تسلیحات، چه از نظر مالی و چه از طریق محاصره، دست به دست هم داده‌اند، اما این ملت همچنان پابرجاست. با وجود تمام این شرایط، قدس با تمام معنای خود، بزرگتر از سلاح‌های آنها و همه لشکرکشی‌های آنها بوده است و همینطور باقی خواهد ماند. قدس همواره قبله گاه دل‌های مؤمنان بوده است، همان مؤمنانی که علی‌رغم تعداد اندک و امکانات محدودشان، به یاری برادران خود در فلسطین برخاستند و عزیزترین داشته‌هایشان، فرزندان و امکاناتشان را در این راه تقدیم کردند. ایستادگی و حمایت آنان، الگویی برای تمام کسانی است که در مسیر حق گام برمی‌دارند. آنان هرگز سست نشدند، ضعیف نگشتند و در برابر سختی‌هایی که در راه خدا بر آنان وارد شد، تسلیم نشدند و همچنان بر پیمان خود استوارند؛ پیمان جهاد و مقاومت.

زیاد النخاله گفت: در پایان سخنانم، بر نکات زیر تاکید می‌کنم: اول اینکه، وحدت نیرو‌های مقاومت در منطقه، علیرغم تمام فداکاری‌ها، حفظ خواهد شد و پایدار خواهد ماند. دوم اینکه، ملت فلسطین در سرزمین خود استوار باقی خواهد ماند و هرگز جایگزینی برای آن نخواهد پذیرفت. سوم اینکه، جنبش جهاد اسلامی در فلسطین، وفادار به شهدا و اصول خود خواهد ماند و به وحدت نیرو‌های مقاومت در برابر تجاوز پایبند خواهد بود. چهارم اینکه، نیرو‌های مقاومت همچنان بر موضع ثابت خود مبنی بر آزادی همه اسرایمان در قبال اسرای دشمن و همچنین خروج نیرو‌های اشغالگر از همه مناطقی که در نوار غزه به آنها وارد شده‌اند، پایدار خواهند ماند.

افتخار برای ملت ما، افتخار برای شهدای ما و پیروزی برای مقاومت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)