• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
بین الملل » غرب آسیا

جمیل مزهر خواستار حضور گسترده مردم در مراسم روز جهانی قدس شد

معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزای فلسطین، در سخنانی در منبر القدس به مناسبت روز جهانی قدس گفت: روز جهانی قدس یک مراسم جاودانه است و تاکید می‌کنم که فلسطین و قدس مسئله اصلی امت [اسلامی] است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المسیره، جمیل مزهر، معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزای فلسطین، در سخنانی در "منبر القدس" به مناسبت روز جهانی قدس گفت: «روز جهانی قدس که امام خمینی (رحمت‌الله علیه)، رهبر انقلاب ایران، آن را در سال ۱۹۷۹ نامگذاری کردند، یک مراسم جاودانه است و تاکید می‌کند که فلسطین و قدس مسئله اصلی امت [اسلامی]است. فلسطین عنوانی برای سرزمین، هویت و کرامت است. از آن زمان تاکنون، روز جهانی قدس، سالانه محل تجمع آزادگان جهان است تا بر ادامه مقاومت و مبارزه تا آزادی قدس و فلسطین تاکید کنند. به این مناسبت، در برابر ملت مقاوم فلسطین و مقابله آن‌ها با جنگ نسل‌کشی، سیاست پاکسازی نژادی و کوچ اجباری سر تعظیم فرود می‌آوریم. همچنین به زخمی‌ها، اسرا و خانواده‌های شهدا درود می‌فرستیم؛ کسانی که بخاطر فلسطین و قدس فداکاری‌های بزرگی از خود نشان دادند. به قهرمانان سلحشور در غزه که با خون خود حماسه‌های عزت و کرامت خلق کردند درود می‌فرستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به جبهه‌های مقاومت، از جمله لبنان، یمن، عراق و ایران که ثابت کردند نبرد قدس نبرد همه ملت‌هاست، درود ویژه می‌فرستیم. به هیئت‌های بین‌المللی برای احیای روز جهانی قدس درود می‌فرستیم.

این منبر بیانگر مواضع یکسان جبهه مقاومت و صدای آزادگان در هر مکان است.

در این روز، با افتخار فرماندهان و رهبران شهدای خود را یاد می‌کنیم که در مسیر مبارزه آثار عظیمی از خود برجای گذاشتند.

در راس این شهدا، یاد می‌کنیم از شهید امت، سید حسن نصرالله؛ شهید اسماعیل هنیه؛ شهید یحیی السنوار؛ شهید نضال عبدالعال و ستارگانی از رهبران، مبارزان و شهدای نبرد طوفان الاقصی؛ کسانی که جان خود را در راه فلسطین و قدس فدا کردند. همچنین یاد می‌کنیم از شهید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، که تا لحظات آخر زندگی خود همواره به مسئله فلسطین اهتمام داشت. این رهبران با خون و فداکاری خود الگوی مبارزه و ایستادگی در برابر طرح صهیونیسم بودند.

گرامیداشت روز جهانی قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان پیام‌های مختلفی دارد: اعلام دوباره اتحاد امت [اسلامی]و تمسک امت به مسئله اصلی آن، یعنی فلسطین. بعد از عملیات طوفان الاقصی و تحولات بزرگی که منطقه شاهد آن است و حملات وحشیانه اشغالگران و آمریکا به فلسطین و منطقه، اهمیت این روز بیشتر و بیشتر آشکار می‌شود تا تاکید شود که مسئله فلسطین و قدس به عنوان قطب نمای امت [اسلامی]و متحد کننده آن در مقابله با اشغالگران باقی خواهد ماند؛ به ویژه اینکه نبرد طوفان الاقصی ثابت کرد این دشمن صهیونیستی شکننده و ترسو است و ملت فلسطین قادر به مقاومت و مبارزه است و فداکاری‌های بزرگ اهالی غزه، کرانه باختری و قدس هرگز به هدر نخواهد رفت. این نبرد از عمق ارتباط بین جبهه‌های مقاومت در منطقه پرده برداشت؛ جایی که لبنان، یمن، عراق و ایران در مقابله با دشمن در کنار غزه ایستادند. این جبهه‌ها تاکید کردند که فلسطین تنها نیست و با وجود هزینه‌های زیادی که مقاومت پرداخت و نیز فداکاری‌های بزرگی که ملت‌های فلسطین، لبنان، یمن، عراق و ایران از خود نشان دادند، با این حال مقاومت باقی است و به بازسازی خود ادامه می‌دهد و هیچ قدرتی در روی زمین نمی‌تواند آن را از بین ببرد.

ملت فلسطین شاهد افزایش حملات وحشیانه صهیونیستی در نوار غزه و حملات پی درپی در کرانه باختری و تلاش بی وقفه آنها برای یهودی سازی قدس و یورش‌های روزانه به مسجدالاقصی است. این حملات و اقدامات با حمایت آشکار آمریکا و سکوت مشکوک بین المللی همراه است ولی چیزی که اشغالگران نتوانسته‌اند با زور به دست بیاورند هرگز نمی‌توانند با سیاست گرسنه نگه داشتن، تهدید و جنایت‌ها به دست بیاورند و ملت ما در غزه مقاوم و استوار باقی خواهند ماند و به سرزمین خود چنگ خواهند زد و با جنایت‌های نسل‌کشی و تلاش‌های کوچ اجباری و اخراج با تمام اراده و عزم مقابله خواهند کرد. قدس برای فلسطین باقی خواهد ماند. اولویت ما امروز، با وجود وحشی‌گری دشمن، تلاش برای توقف کشتار و خونریزی در نوار غزه و تقویت مقاومت ملت ما در همه سطوح است. تاکید می‌کنیم این ملت فلسطین است که درباره آینده خود تصمیم خواهد گرفت و اجازه هیچ دخالت خارجی را نخواهد داد و هرگونه راه حلی که حق ثابت ما را نادیده بگیرد، قبول نخواهد کرد. مقاومت ما، چون خاری در گلوی اشغالگران و حامیان [آنها]باقی خواهد ماند؛ و در آخر، به مناسبت روز جهانی قدس تاکید می‌کنیم که حقوق ملت دادنی نیست، بلکه گرفتنی است و ملتی که بخاطر کرامت خود می‌جنگد، هرگز شکست نمی‌خورد. مقاومت تا تحقق کامل اهداف ملت ما در آزادی قدس و فلسطین ادامه دارد و خون شهدا هرگز به هدر نخواهد رفت و مانند نوری راه ما را به سوی پیروزی روشن خواهد کرد.‌ای قدس، ما تا آزادی به عهد خود می‌مانیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)