• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۸۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برگزاری اولین همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه

سازمان صدا و سیما در طراحی افق آتی هوش مصنوعی و رسانه، اولین همایش ملی هوش مصنوعی را با همراهی سازمان‌ها و نهاد‌های علمی و فرهنگی از جمله انجمن هوش برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مهلت ارسال اثر به جشنواره تولیدات مردمی همایش هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه ۳۰ فروردین است و برگزیدگان این جشنواره نیز ۲۸ اردیبهشت همزمان با برگزاری همایش معرفی می‌شوند.

آقای دکتر علی طهماسبی دبیر کمیته علمی این همایش و عضو هیات علمی دانشگاه با حضور در استودیو شبکه خبر درباره رویکرد این همایش گفت: امروزه رشد روزافزون فناوری هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف نظیر سیاسی، اجتماعی و... و به خصوص تاثیری که این فناوری برحوزه رسانه داشته یک تحول شگرفی را در حوزه رسانه در قسمت‌های مختلفی ایجاد کرده تا جایی که آینده رسانه بدون توجه به ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که این نوع فناوری می‌تواند در حوزه‌های مختلف برای سازمان و برای قسمت‌های مختلف آن داشته باشد نمی‌توان نادیده گرفت به خصوص با نوع نگاه تحولی که ریاست سازمان در حوزه هوش مصنوعی دارند، و این موجب می‌شود که ما به دنبال بستری باشیم تا بتوان در این بستر همه علاقه مندان، اندیشمندان، صاحب نظران و همه افرادی که می‌توانند در این حوزه به تعامل و تاثیرات و فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی کمک کننده باشند گرد هم آوریم.

طهماسبی ادامه داد: همایش ملی هوش مصنوعی فرهنگ و رسانه مورد توجه سازمان قرار گرفت و ستاد هوش مصنوعی سازمان مقرر کرد تا دانشگاه صدا و سیما و مرکز طرح و برنامه وبودجه سازمان در کنار هم در دو بخش علمی و بخش اجرایی همایش ملی هوش مصنوعی فرهنگ و رسانه را برگزار کنند.

وی افزود: من در ارتباط با بخش علمی باید اشاره کنم که این بخش چند ویژگی خاص دارد ما هشت پیش نشست را با توجه به راهنمایی‌هایی که ستاد هوش مصنوعی سازمان داشت که بنا بر دستور ریاست سازمان تشکیل شده بود، توسط دانشگاه و مرکز طرح و برنامه و بودجه سازمان طراحی کردیم تا یافته‌های این هشت پیش نشست را مورداستفاده قرار دهیم و از طرف دیگر آغاز به تشکیل یک کمیته علمی از تمامی اعضای هیات علمی و متخصصان و افرادی که در این زمینه صاحب نظر بودند تا بتوانیم یک کمیته علمی با حوزه‌های مختلفی مرتبط با هوش مصنوعی و رسانه را ایجاد کنیم.

دبیر کمیته علمی این همایش ادامه داد: این دو کار در کنار این که بتوانیم ­کتاب‌هایی را هم در این زمینه رونمایی کنیم، ما چهار کتاب تخصصی در زمینه هوش مصنوعی برای این همایش رونمایی خواهیم کرد، از طرف دیگردو طرح پژوهشی کاملا مرتبط با حوزه‌های رسانه و هوشمند سازی و مسائل هوش مصنوعی و رسانه رونمایی خواهیم کرد و علاوه بر این کتاب

چکیده مقالات و کتاب اصل مقالات و مسائل مربوط به منشور راهبردی که از همه یافته‌های این همایش به دست می‌آید می‌توانیم از طریق اساتید در کتابچه‌ای تدوین کنیم.

وی ادامه داد: بخش اصلی ما در بخش مقالات بود، ما طی یک فراخوان مقالاتی را تهیه کردیم با ۱۷ محور اصلی در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه‌های معاونت‌های سازمان و در نهایت ۲۵۰ چکیده در مرحله اول به دست ما رسید که نکته شاخص آن این است که بیش از ۷۰ درصد این چکیده‌ها از صاحب نظران و اعضای هیئت علمی بودکه کیفیت آثار بسیار بالا بود، از این ۲۵۰ چکیده، ۱۱۲ چکیده مورد توجه قرار گرفت و از این ۱۱۲ چکیده رسیدیم به ۵۰ مقاله‌ای که درخواست کردیم بر اساس چکیده‌هایی که فرستاده بودند و تصویب شده و مقالات را ارسال کردند و ۵۰ مقاله خوب الان به ما رسیده و در نظر داریم که ۳۰ مقاله را از درون این مقالات بیرون بیاوریم و در درون آن دو کتاب و همچنین ۲ نشریه علمی - پژوهشی که در داخل دانشگاه داریم بتوانیم این آثار را منتشرکنیم تا بتوانیم به حوزه ادبیات نظری این مسئله کمک بی شماری کنیم.

طهماسبی در پایان گفت: ممکن است این همایش منجر به افتتاح رشته هوش مصنوعی در دانشگاه صدا و سیما شود، از ۲ سال پیش رشته هوش مصنوعی و رسانه را طراحی کردیم از طریق ریاست دانشگاه که ریاست کمیته علمی این همایش را هم بر عهده دارند، این طرح به وزارت علوم رفته ولی وزارتخانه با توجه به این که اکثر سازمان هاممکن است در زمینه‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف مرتبط با آن تقاضای رشته کردند؛ اما اهمیت این مسئله با توجه به بیانات رهبری و مسائلی که در این زمینه مطرح است، آینده بدون شک درگیر با هوش مصنوعی خواهد بود که امیدوارم در دانشگاه هم این رشته را داشته باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: طرح اخیر مجلس درباره مهریه غیرمتوازن است
استاندار خوزستان با حضور میدانی دستور رسیدگی فوری و عملیات بازسازی صادر کرد
ثبت ملی سه محصول لبنی بومی خراسان شمالی در فهرست ناملموس کشور
تداوم بارش رحمت الهی در یزد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس
برگزاری همایش ملی فیزیک در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی
صدور احکام جایگزین حبس در دادگستری مرکز لرستان
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهرا (س) در کوالالامپور
رعایت فاصله اجتماعی راهکار جلوگیری از گسترش آنفلوانزا
نیمی از مردم آمریکا مشکل تامین غذا دارند
کشف محموله کاغذ دیواری قاچاق در شاهرود
اهدای یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به خانه هلال مسجد فاطمه الزهرا زیرکوه
بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در پیشاور
بارش برف در ۱۹ محور شریانی استان مرکزی
تقابل هیرکان رشت در هفته ششم رقابتهای لیگ حرفه ای بسکتبال باشگاه های کشور
سیلاب، بخش عشایری ایلام را متضرر کرد
افزایش ۲۴ درصدی ترخیص کالای اساسی از گمرکات خوزستان
تصرف شناور حامل نفت ونزوئلا دزدی دریایی دولتی است
اعتماد مشترک تضمین‌کننده صلح و ثبات میان ملت‌ها است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)