• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
اردبیل » اجتماعی

۱۴۰ نفر از معلمان نمونه و برگزیده استان اردبیل تجلیل شدند

همایش پاسداشت مقام معلم در اردبیل برگزار و از ۱۴۰ معلم برتر از مناطق ۱۹ گانه استان تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ۱۴۰ نفر از معلمان نمونه و برگزیده استان اردبیل طی آیینی به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم با حضور جمعی از مسئولان استانی و مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در محل مدرسه دارالفنون اردبیل تجلیل شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار اردبیل در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان اردبیل، نیروی انسانی را سرمایه اصلی توسعه هر کشور خواند و گفت: تربیت نیروی انسانی توانمند، کارآمد و با احساس مسئولیت اجتماعی و فردی برای توسعه جامعه و کشور ما بسیار مهم محسوب می‌شود و این نقش بی بدیل بر دوش معلمان نهاده شده است.

مسعود امامی یگانه بیان کرد: توسعه انسانی و ایفای نقش تربیتی در جامعه، بدون تحول آموزش و پرورش محقق نمی‌شود و بر همین اساس، دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به امر تحول و تامین نیازمندی نظام تعلیم و تربیت کشور دارد.

وی با اشاره به نقش معلم در تربیت فرزندان و هدایتگری غیرمستقیم جامعه توسط معلمان از طریق تربیت نسل آینده اظهار کرد: به علت ایفای همین نقش حساس، شان معلم باید در همه حوزه‌ها حفظ شود و نیازمندی و معیشت معلمان متناسب با این شان تامین شود.

استاندار اردبیل ارتقای سطح معیشت و تامین نیازمندی معلمان را از جمله اهداف عالیه دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: این هدف در افزایش ۵۲ درصدی بودجه امسال آموزش و پرورش مشهود است.

وی خواستار رفع دغدغه معیشتی معلمان شد و تاکید کرد: باید شرایطی را فراهم کنیم که معلمان دغدغه‌ای جز آموزش و تربیت فرزندان کشور نداشته باشند.

وی در ادامه تامین فضا‌های آموزشی را در تربیت و آموزش نسل جدید و ایجاد انگیزه و محیط بانشاط برای دانش‌آموزان بسیار مهم خواند و بیان کرد: ظرف چهار سال آینده سه هزار و ۲۰۰ کلاس درس جدید در استان اردبیل احداث می‌شود تا سرانه آموزشی استان به سطح کشوری برسد.

استاندار اردبیل جمع‌آوری مدارس کانکسی و سنگی و تامین فضای آموزشی کافی را از اقدامات اجرایی مهم استان اردبیل در سال جاری برشمرد و اظهار کرد: در کنار این امر، تامین و پرداخت مطالبات معلمان از جمله اقدامات موثری بود که انجام شد.

وی تامین نیاز‌های نرم افزاری و سخت افزاری نظام تعلیم و تربیت را یکی از سه تکلیف اساسی دولت چهارم برشمرد و اضافه کرد: دولت بر این امر توجه ویژه کرده و قرار است تا سه سال آینده، شاخص‌های توسعه‌ای استان اردبیل در این زمینه به متوسط کشوری و اهداف تعیین شده در اسناد بالادستی برسد.

امامی یگانه، همچنین با تاکید بر لزوم تطابق بازار کار و آموزش و نیز مهارت آموزی فردی، اجتماعی دانش آموزان و گذر از محفوظات به سمت معلومات و ارتقای مهارت و هوش اجتماعی اظهار کرد: دولت چهاردهم گام‌های مهمی را در تامین زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت در آموزش و پرورش برداشته است.

۱۴۰ نفر از معلمان نمونه و برگزیده استان اردبیل تجلیل شدند

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین، روز معلم را مناسبتی فراتر از رویداد تقویمی خواند و گفت: معلمی مسیر خردورزی و عشق به روشنایی و دانایی است و به همین علت، مقام معلم ارج و منزلت بالایی دارد.

فیروز عطایی افزود: معلمان مسیر را برای دانش‌آموزان و آینده سازان جامعه ترسیم می‌کنند و دانش‌آموزان به دست همین معلمان وارد ساحت اندیشه‌ورزی و حل مسائل زندگی فردی و اجتماعی خود می‌شوند.

وی معلمی را هنری والا و ارجمند خواند و اظهار کرد: هنر معلمی در مقایسه با سایر هنرها، منظومه‌ای کامل محسوب می‌شود چرا که توام با روشنایی، دانایی، ایثار، مدیریت زندگی و آموزش زیست جمعی است.

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، معلمی را عالی‌ترین حرفه در سطح جهان عنوان کرد و ادامه داد: معلمی آن‌قدر شکوه و عظمت دارد که کمتر کسی می‌تواند حق آن را ادا کند و به همین علت سزاوار بالاترین ستایش‌ها است.

۱۴۰ نفر از معلمان نمونه و برگزیده استان اردبیل تجلیل شدند

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با اشاره به لزوم توجه به عدالت آموزشی در کشور، وجود مدارس با عناوین و نام‌های متعدد را مغایر با عدالت آموزشی در کشور خواند.

صدیف بدری، وجود مدارس با عناوین متعدد را موجب خدشه به عدالت آموزشی و آسیب به روند آموزش فرزندان این کشور دانست و افزود: برخی تصمیمات در ایجاد مدارس متنوع به صورت خواسته و ناخواسته، امکانات را به سمت مدارس خاص هدایت کرده و عرف غطلی در جامعه رواج یافته است.

وی با اشاره به وعده وزیر آموزش و پرورش در جریان سفر به استان اردبیل در برقراری عدالت آموزشی و لزوم رقابت بین همه نوع دانش‌آموز در کلاس درس اظهار کرد: در سال‌های گذشته در زمینه عدالت آموزشی غفلت شده و استعداد‌های زیادی در مدارس محلات و مناطق کم‌برخوردار هدر رفته است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس دوازدهم، پایین بودن میانگین نمرات آزمون نهایی در استان اردبیل را غیرقابل قبول خواند و خواستار برنامه ریزی برای رفع این نقیصه شد و تاکید کرد: در کنار این امر، نیاز به فضا آموزشی استان نیز باید رفع شود.

وی همچنین با اشاره به تعهد وزیر آموزش و پرورش در خصوص ساخت سالانه ۵۰۰ کلاس درس جدید در استان اردبیل با اعتبارات وزارتی و نیز ساخت همین تعداد کلاس درس با اعتبارات استانی گفت: برنامه تهیه شده در استان کمتر از این وعده وزیر است ولی همین رقم هم اگر محقق و با تعیین سهم مناسب هر شهرستان عملی شود، نیاز استان به شکل مطلوبی رفع خواهد شد.

۱۴۰ نفر از معلمان نمونه و برگزیده استان اردبیل تجلیل شدند

نماینده مردم شهرستان خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین، نگاه مثبت جامعه به معلم را ناشی از نقش بی بدیل معلم در آینده کشور و تربیت سرمایه انسانی دانست و گفت: ما برای استفاده بهینه از منابع نیروی انسانی خود و کارآمدسازی آنها به معلمان نیاز شدید داریم.

وحید کنعانی با اشاره به توجه جوامع مختلف به استفاده بهینه از نیروی انسانی اظهار کرد: پیشرفت هر جامعه‌ای مرهون نیروی انسانی نخبه است که به دست معلمان تربیت و پرورش می‌یابد.

وی بیان کرد: هر جامعه‌ای که به معلم ارزش و بها بدهد، رو به تعالی خواهد بود و سلامت و صلابت علمی را به دست خواهد آورد و به همین علت، ما به طور مستقیم و غیرمستقیم وامدار معلمان هستیم و تکریم و تجلیل معلمان وظیفه اخلاقی همه ماست.

نماینده مردم شهرستان خلخال و کوثر در مجلس دوازدهم اضافه کرد: امروز ناراحت می‌شوم که یک معلم برای تامین معاش خود به کاری جز معلمی هم مشغول است و همه درصدد هستیم تا مشکلات معلمان حل شود و امید داریم که با نگاه جدید دولت چهاردهم، مساله معیشت معلمان حل شود.

وی کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی را رویکرد مثبت وزارت آموزش و پرورش در دوره دولت چهارم عنوان کرد و گفت: هر کاری در توسعه کمی و کیفی آموزشی در کشور نوعی سرمایه‌گذاری با اهداف آینده‌نگرانه محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)