• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

با ما شو و ترویج مهارت‌های ارتباطی در مدرسه

برنامه تلویزیونی «با ما شو» با رویکردی شاد، آموزشی و تعاملی، ویژه نوجوانان تولید شده و از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، «برنامه ­­باماشو» ­­با­­ تأکید بر زندگی روزمره دانش آموزان و ایجاد روابط سالم و پایدار، به دنبال برقراری ارتباطی مؤثر بین دانش‌آموزان، معلمان و والدین است.

هدف این ­برنامه­­ همکاری و همفکری این سه گروه برای فراهم کردن محیطی بهتر و مناسب‌تر برای یادگیری و رشد دانش‌آموزان است.

آقای آرش خداکرمی مجری برنامه «با ما شو» با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: این برنامه ارتباط بین دانش آموزان و مدارس و معلمان است که این ارتباط­ در مقایسه با گذشته خیلی بهتر شده است.

وی افزود: سطح علمی و هوشی دانش آموزان بالاتر از گذشته است­­ ­و ما این ارتباط را نشان می‌دهیم که دانش آموزان، مدرسه و معلم­ این حلقه‌ای است که به هم وصل هستند و جدا از هم نیستند و این برنامه بستری برای تقویت مهارت‌هایی نظیر خودآگاهی، ارتباط مؤثر، تصمیم‌گیری، تفکر انتقادی، مهارت‌های اجتماعی، شنیداری و دیداری فراهم می‌سازد و همچنین موضوع مهم آموزش اقتصاد در مدارس را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی درباره برنامه ادامه داد: در این برنامه تاکید بر نظارت و تحقیق دقیق شده که حتما دقیق و با نظارت قبلی و با تحقیق قبلی و به روز­ این برنامه را به جلو ببریم که هم برای بیننده و هم برای دانش آموزان جذابیت داشته باشد، موضوعاتی مانند استرس امتحان، ­ دروغگویی و.... را در این برنامه مطرح می‌کنیم و یاد می‌دهیم که به چه شکل باید آنها را کنترل کرد، ما یک قطعه کوتاه نمایشی داریم­ که هر سری یک قصه کوتاه است و با هماهنگی و تایید طبق همان قصه درباره دروغ گفتن یک تکه نمایشی راخودم انجام می‌دهم و سپس با بچه‌ها درباره آن صحبت می‌کنیم.

مجری برنامه با ما شو ادامه داد: ما در این ­برنامه با بهره‌گیری از طنز ملایم و شیوه‌ای جذاب، دانش‌آموزان را به تعامل بیشتر دعوت می‌کنیم­ و آنها را به بیان دیدگاه‌هایشان تشویق می‌کنیم ، یک سری از بچه‌ها هم از خاطرات خودشان به ما می‌گویند و ما پس از تایید کار را ضبط می‌کنیم و باز تاکید می‌کنم که کار تحقیق شده است و بالای چندین ماه ما تحقیقات داشتیم.

خداکرمی گفت: برنامه نویسنده دارد، و سعی می‌کنیم که موضوعات به روز باشد و قبل از آن با بچه‌ها تمرین می‌کنیم و سپس بعد از تمرین برنامه را ضبط می‌کنیم.

وی افزود: برنامه انفرادی نیست و این برنامه یک کار تیمی است و­ تیم برنامه حدود ۱۷ نفر است و برنامه با سه دوربین همزمان ضبط می‌شود و خدا را شکر با استقبال خوبی هم مواجه شد و درخصوص انتخاب مدارس هم قبلش تحقیقات شده و همه چیز در این برنامه از قبل هماهنگ شده است.

وی درباره بازخورد برنامه هم گفت: خدا رو شکر برنامه جوری بوده که پیگیری کردند و تماس می‌گیرند و خواهان ادامه دار بودن برنامه می‌شوند، و تاکید ما در این برنامه این است که شادی و نشاط و مهارت و انرژی خوب بچه‌ها را در این برنامه بیشتر به تصویر بکشیم و هدف کلی با ما شو این است که­ بچه‌های ما به روز باشند.

وی در پایان گفت: ما در این برنامه به خارج از شهر تهران هم رفتیم، شهرستان‌های دیگر هم با ما ارتباط برقرار کردند که حتما به آن شهرستان‌ها هم برای ضبط برنامه برویم و تهیه کننده و عوامل برنامه هم برای تهیه این برنامه در خارج از تهران تمایل دارند و در برنامه‌های آتی قرار است که به­ مدارس دخترانه هم برویم و با دختران دانش آموز این برنامه را ضبط کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح نظارت ویژه شب یلدا آغاز شد
کرمان برفراز به گفتمان توسعه استان تبدیل شده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۲ آذر
تخریب ابر ویلای غیرمجاز در حاشیه رود کرج پایان یافت
اجرای ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعبت طرح‌های آبخیزداری
درخشش کردستانی‌ها در مسابقات والیبال جهانی
همدان میزبان مسابقات انتخابی تیم ملی کاتای قهرمانی 
«تهران ۲۰»، «کافه مستند» و «قرارگاه»، از قاب تلویزیون
افزایش نرخ سوم بنزین به ۵۰۰۰ تومان؛ سهمیه‌های اول و دوم بدون تغییر
آغاز طرح نظارتی بازار شب یلدا در بهارستان
پایش و نمونه‌برداری از رودخانه زاب و مخزن سد سردشت
خارج‌ کردن ۲۲ سنگ از مثانه بیمار ۹۰ ساله در آباده
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در باروق
آغاز مطالعات طرح کمربندی ۳۰ کیلومتری گلپایگان
اختتامیه شانزدهمین جشنواره علامه حلی در قم
دورکاری ۴۰ درصدی ادارات و فعالیت مدارس با رعایت دستورالعمل‌ها
پارک ملی گلستان، بهشت تنوع زیستی ایران
تعزیر تعمیرکار یخچال متخلف در ارومیه
سه نمایش روی صحنه سومین روز جشنواره تئاتر سقز
شکست سپاهان در سومین گام لیگ برتر والیبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
ورود پول حقیقی، موتور صعود بورس را روشن نگهداشت  (۱ نظر)