• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۴۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
سیاسی » عمومی
سیدحسن خمینی:

دنیاگریزی به معنای حضور در میانه میدان جهاد و شهادت است

تولیت آستان امام خمینی (ره) گفت: عرفان نیازمند زهد به معنای دنیاگریزی است و این دنیاگریزی نیز به معنای میانه میدان جهاد و شهادت بودن است.

دنیاگریزی به معنای حضور در میانه میدان جهاد و شهادت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های امام خمینی (ره) که صبح امروز (چهارشنبه، ۷ خرداد ماه ۱۴۰۴) و در آستانه سالگرد رحلت ایشان در این مرقد مطهر برگزار شد، ضمن تبریک به آقای قالیباف برای انتخاب مجدد به عنوان ریاست مجلس، گفت: آیه‌ای در قرآن با این مضمون مکررا آمده که کسی نمی‌تواند قبل از اذن خداوند از دنیا برود. خداوند متعال می‌فرماید اگر کسی به دنبال کشت آخرت است ما آن را برکت می‌دهیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی با بیان اینکه کاری که برای خداوند نباشد، اجری ندارد که امری کاملا عقلایی است، گفت: خداوند می‌فرماید اگر نیمی از کار را برای من می‌کنید و نیمی برای مردم، آن را به حساب نمی‌آوریم. همچنین خداوند می‌فرماید اگر کسی ثواب کار خود را در دنیا می‌خواهد به او می‌دهیم.
 
وی در ادامه به روایتی از فخر رازی از امامان بزرگ اهل تسنن اشاره کرد و یادآور شد: این روایت می‌گوید هر کس در حالی بمیرد که حبّ محمد (ص) و آل محمد (ص) را داشته باشد، شهید از دنیا رفته است و هر کس بغض محمد (ص) و آل محمد (ص) را داشته باشد، در آن دنیا مغضوب بوده و باید از امید خداوند مأیوس باشد.
 
تولیت مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به روایتی از فیض کاشانی عنوان کرد: عمل به نیت است و پاداش و جزا را به نیت افراد می‌دهند.
 
حجت الاسلام حسن خمینی با بیان اینکه هجرت امام خمینی (ره) مظهر هجرت در راه خدا و رسول اوست، اظهار کرد: ما باید از خود بپرسیم آیا تاکنون سراغ افرادی رفته‌ایم که برای این انقلاب از جان خود گذشته‌اند؟ عرفان نیازمند زهد به معنای دنیاگریزی است و این دنیاگریزی نیز به معنای میانه میدان جهاد و شهادت بودن است. اجر شخصی که در خلوت خود نیایش کند هیچگاه قابل مقایسه با جوانی نیست که در میانه میدان بوده و جان خود را فدا کرده است.
 
نوه امام راحل (ره) با انتقاد از برخی افراد که می‌گویند روحانیون و دین‌داران نباید وارد عرصه سیاست شوند، گفت: اگر دین‌داری مشکلات مردم را ببیند، اما برای آنها به میدان نیاید دین‌داری نیست. کار کردن برای خدا، زهد ورزیدن و به میانه میدان آمدن نشانه عارف واقعی است.
 
وی در ادامه گم کردن واقعیات در دل‌ها را از جمله مشکلاتی دانست که گرفتار آن شده‌ایم و گفت: اگر کسی با گرایش دیگری ابتکاری دارد و اقدام خوبی دارد باید اجازه داد تا کار خود را انجام دهد؛ البته اگر کار او اشتباه بود می‌توان به او گوشزد کرد.
 
تولیت مرقد مطهر امام خمینی (ره) همچنین با بیان اینکه ما همچنان داغدار شهید سیدحسن نصرالله و سایر شهدای مقاومت هستیم که به یک غمزه ره صدساله رفتند، اظهار کرد: امروز شاهد وضعیت وحشتناکی در غزه هستیم. مشخص نیست بدهکاری این دنیا به صهیونیست‌ها چیست که اینگونه رفتار می‌کنند. به عهد و وفای آنها هیچ امیدی نیست و صرفا با قدرت اسلام و قدرت دل هایمان می‌توانیم در برابر آنها ایستادگی کنیم.
اطلاعات خبر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)