• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۶۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۰
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

وعده معاون وزیر راه برای حل یک ماهه مشکلات کامیون داران

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: اقدام‌های گوناگون در حوزه سوخت، بیمه و به روز رسانی نرخ‌ها از هفته آینده در دستور کار دولت و مجلس قرار می‌گیرد و ظرف یک ماه آینده به نتیجه می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهران قربانی، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی مهمان بخش خبری ساعت ۲۱ بود تا در خصوص حل مشکلات و مطالبات رانندگان بخش حمل و نقل جاده‌ای توضیحاتی ارائه دهد.

وی گفت: رانندگان عزیز ما در حمل و نقل جاده‌ای کالا، مسائل و انتظاراتی را در روز‌های اخیر داشتند که از جمله آن موضوع سوخت بود، با آیین نامه‌هایی که در این یکی دو ماه اخیر ابلاغ شده بود یک مقدار نگرانی‌هایی داشتند در مورد اینکه برای فعالیتشان  با مشکل مواجه می‌شوند یا خیر.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی افزود: علاوه بر این بحث بیمه تامین اجتماعی هم یکی از نکات مهمی بود که به دغدغه این قشر تبدیل شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قربانی تاکید کرد: در مورد سوخت خوشبختانه با جلساتی که با دستگاه‌های  مختلف برگزار شد، کار به این سمت پیش رفت که به زودی جدول قواعد سوخت متناسب با شرایط امروزی ناوگانی که این عزیزان راننده استفاده می‌کنند به لحاظ واقعیت‌های رانندگی‌شان مورد اصلاح قرار بگیرد.

خوشبختانه در این موضوع به یک وحدت نظر رسیده شده و انشاالله این موضوع توسط دستگاه‌های ذیربط یعنی شرکت نفت و وزارت صمت به ویژه دوستان وزارت صمت باید این جدول را اصلاح کنند این کار صورت خواهد گرفت و حتماً با اصلاح این جدول قواعد خاطر جمعی و اطمینان بیشتری به رانندگان در طول سفر‌های حمل و نقل خودشان چه در بخش کالا و چه در بخش مسافر ایجاد خواهد شد.

وی افزود: در آیین نامه‌هایی که اخیراً ابلاغ شده بود این نگرانی‌های وجود داشت گه رانندگان با مشکل تامین سوخت مواجه شوند، اما خوشبختانه در مورد این هم تصمیم گیری شده که انشاالله تا انجام اصلاحات لازم در مورد مباحث پلکان‌های قیمتی سوخت که مطرح شده بود، اجرای آن به تاخیر خواهد افتاد یعنی وقتی با لحاظ اقتضائات رانندگی این اصلاحات صورت گرفت به طبع بحث ابلاغ آن امکان‌پذیر خواهد بود.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمه تامین اجتماعی هم که یکی دیگر از دغدغه‌های رانندگان بود این اواخر با آیین نامه‌هایی که باز طبق قانون سازمان تامین اجتماعی دنبال و ابلاغ کرده بودند و رانندگان در مورد آن هم با مسائل و مشکلاتی مواجه شدند، قرار بر این شد متن جدید برای مصوبه قانونی نوشته شود که در کمیته‌های کاری به سرعت دارد تعیین می‌شود که از اول هفته دیگر یعنی شنبه یا یکشنبه در سیر مراحل دولت و پس از آن از طریق مجلس اگر نیاز باشد با قید فوریت دنبال خواهد شد.

قربانی تاکید کرد: دو موضوع قبلی مربوط به سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها بود که با پیگیری وزارت راه و شهرسازی کار پیش رفته است، اما در خصوص دو موضوع دیگر که مربوط به خود ما است، تصمیمات خوبی گرفته شده است یکی در مورد به روز رسانی شاخص تن کیلومتر است که با لحاظ آخرین تغییری که در سال گذشته صورت گرفته بود با در نظر گرفتن شاخص‌هایی که در این زمینه موثر است قرار بر این شد که صنف زیربط یعنی کانون رانندگان حمل و نقل جاده‌ای کالا پیشنهاد خودشان را مطرح کنند و طی یکی دو جلسه کارشناسی به یک نقطه اشتراک مشخص برسند و آن هم شاخص تن کیلومتر به روز شود.

وی ادامه داد: قرار بر این شد از این به بعد با پیگیری‌ها و ابلاغیه که صورت می‌گیرد کرایه رانندگان در اسرع وقت به رانندگان پرداخت شود. قبلا اینطور بود که اگر کالا به هر حال در تامین منابع در پرداخت مشکل داشت شرکت حمل و نقل این بار را بر دوش راننده گرامی می‌گذاشت، سیاست از این به بعد اینطور است که بار تامین مالی از این به بعد بر دوش خود شرکت‌های حمل و نقل کالا است و از دوش راننده برداشته می‌شود.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)