• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۵۷۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
اجتماعی » انتظامی و حوادث

آمادگی آماد و پشتیبانی فراجا برای مأموریت اربعین

معاون آماد و پشتیبانی فراجا گفت: امسال نیز بابه کارگیری همه ظرفیت برای ارائه خدمات مطلوب به‌منظور اجرای هرچه بهتر مأموریت اربعین در خدمت زائران و کارکنان فرماندهی انتظامی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار رضا فریبا در جلسه قرارگاه پشتیبانی اربعین حسینی (ع) ۱۴۰۴ با حضور معاونین آماد و پشتیبانی رده‌های درگیر در مأموریت اربعین اظهار کرد: امیدواریم باهمت و تلاش همه دوستان در مراسم اربعین حسینی (ع) اقدامات پیش‌بینی‌شده به‌درستی و به‌موقع اجرایی گردد و ان‌شاءالله نتیجه و پاداش تمام تلاش‌ها، رضایتمندی ملت شریف و ولایی ایران اسلامی خواهد بود.
وی در ادامه به توفیق خدمتگزاری پلیس در مرز‌های پنج‌گانه طی چند سال گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به رضایت‌مندی فرماندهان و کارکنان و همچنین زائران عزیز از خدمات آماد و پشتیبانی در مأموریت اربعین حسینی (ع)، امسال نیز با به کارگیری همه ظرفیت برای ارائه خدمات مطلوب به‌منظور اجرای موفق این مأموریت در خدمت زائران و کارکنان فرماندهی انتظامی خواهیم بود.
معاون آماد و پشتیبانی فراجا یادآور شد: سال‌های گذشته در مرز‌های شلمچه و چذابه به دلیل کمبود زیرساخت شرایط طبخ غذا بسیار دشوار بود و ما دغدغه داشتیم که بتوانیم در این مرز‌ها آشپزخانه راه‌اندازی کنیم، الحمدالله این اتفاق در سال گذشته رقم خورد و توانستیم آشپزخانه شلمچه و چذابه را راه‌اندازی کنیم.
سردار فریبا، تأمین ملزومات موردنیاز کارکنان از قبیل اقلام خوراک، سوخت، تجهیزات تخصصی، جابجایی و حمل بار و مسافر، خودروی حمل غذا و. را بسیار ضروری دانست و گفت: آماد و پشتیبانی فراجا به‌عنوان رده متولی در مأموریت اربعین، تمامی حوزه‌های تخصصی آمادی، تغذیه، حمل‌ونقل، تیم‌های تعمیراتی، نگهداری، تأمین تجهیزات تخصصی را پشتیبانی خواهد کرد.
این مقام ارشد انتظامی افزود: با توجه به تجربه ارزشمند سنوات گذشته در بحث اجرای مأموریت عظیم اربعین حسینی (ع)، می‌بایست به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام کنیم که امسال کمترین میزان مشکل در خصوص ترابری و جابه‌جایی کارکنان را داشته باشیم، ان‌شاءالله تا پیش از شروع مأموریت اربعین تقویت مطلوبی در حوزه تحرک خودرو‌های جمعی یگان ویژه اتفاق خواهد افتاد و تعدادی خودروی حمل نفر جمعی به آن فرماندهی واگذار خواهد شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به گرمای هوا در ایام اربعین امسال، گفت: با توجه به پیش‌بینی گرمای شدید، باید تجهیزات و آمادگی لازم برای مقابله با گرمازدگی در حوزه تغذیه و حمل‌ونقل را داشته باشیم، از این بابت تجهیزاتی نظیر سردخانه مواد غذایی، دستگاه یخ‌ساز صنعتی، مه پاش، آب آشامیدنی و ... پیش از شروع مأموریت می‌بایست آماده‌به‌کار گردد.
سردار فریبا با تأکید بر اینکه طی سنوات گذشته، مجموعه آماد و پشتیبانی فراجا در برگزاری مراسم اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) عملکرد مطلوبی داشته است، گفت: لازم است با بهره بردن از امکانات موجود بهترین شرایط خدماتی و پشتیبانی را برای کارکنان و زائران گران‌قدر فراهم کنیم و بتوانیم خادمین خوبی برای زوار آقا اباعبدالله الحسین (ع) باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)