• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۸۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸
اقتصادی » بازاروتجارت

با سود ۱۵%، لیزینگ ها عملا تعطیل شده اند

رئیس هیئت مدیره کانون لیزینگ ایران: در شرایط کنونی قیمت تمام شده پول برای بانک ها حدود ۲۶ درصد برآورد می شود بنابراین شرکت های لیزینگ به هیچ وجه نمی توانند با نرخ ۱۵ درصد فعالیت کند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، حمید ابدالی در نشست خبری افزود: صنعت لیزینگ برخلاف نظام بانکی، خاصیت ضد تورمی داشته و هدف آن لیزینگ کالا و تحویل آن به مشتری است در صورتیکه بانک ها فقط با ارائه تسهیلات به مشتریان روند افزایش نقدینگی در بازار را سرعت می دهند.
وی اضافه کرد: محدودیت حقوقی و قانونی موجب شده است تا صنعت لیزینگ فعالیت کمتری داشته باشد و این محدودیت ها بیشتر در حوزه قراردادها و نرخ پرداخت تسهیلات است.
ابدالی گفت: با محدودیت هایی که از جانب بانک مرکزی وضع شد طی چهار سال گذشته این صنعت در عمل تعطیل بوده است و شرکت های لیزینگی فقط درپی وصول مطالبات خود بوده اند.
وی ادامه داد: هم اکنون مهمترین دغدغه فعالان صنعت لیزینگ، فعالیت غیر قانونی برخی از شرکت هایی است که با تبلیغات گسترده تلاش می کند تا منابع مالی گسترده ای را از مردم جمع آوری کرده و در عین حال هیچ گونه تعهدی در قبال مشتریان خود نداشته باشد.
ابدالی تاکید کرد: انتظار می رود دستگاه های قضایی و انتظامی در این باره نظارت بیشتری داشته باشد تا از ایجاد جو بی اعتمادی در جامعه و در عین ظرفیت های واقعی صنعت لیزینگ شکوفا شود.
رضا آقا محمدیان عضو هیئت مدیره کانون شرکت های لیزینگ ایران نیز در این نشست گفت: ضریب نفوذ لیزینگ در دنیا نسبت به حجم جی.ان.پی(تولید ناخالص ملی) حدود 5 درصد است اما این عدد در کشور ما 0.4درصد است که رقمی بالغ بر 0.1 متوسط جهانی را در بر می گیرد.
وی با بیان اینکه سهم لیزینگ از جی.ان.پی در سال 92 حتی کمتر هم شده است افزود: این در حالی است که لیزینگ ابزار ایجاد تقاضا و توسعه فروش است زیرا به عنوان مثال با تولید 1.6 میلیون خودرو در کشور بدون استفاده از ابزار لیزینگ به طور حتم این صنعت در حوزه فروش با مشکل مواجه می شود.
آقامحمدیان گفت: فعالیت لیزینگ نوعی بانکداری خرد است و در کشور ما دو عقد اجاره به شرط تملیک و فروش اقساطی از چهار عقد بانکداری اسلامی در حوزه لیزینگ تعریف شده است و به نوعی خدمات بانکداری را تکمیل می کند.
همچنین شیروانی دبیرکل کانون شرکت های لیزینگ در این نشست با بیان اینکه شفافیت اقتصادی و مالی شرکت های لیزینگ کاملا مشخص است، گفت: در شرایط کنونی برای فعال شدن دوباره شرکت های لیزینگ باید ساز و کارهای جدیدی در حوزه نرخ سود، مجوزها و مالیات برارزش افزوده تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه سال های 1381 تا 1384 دوران شکوفایی صنعت لیزینگ به شمار می رود، افزود: با توجه به اینکه در همان مقطع صدها شرکت لیزینگ بدون مجوز از بانک مرکزی در بازار فعالیت می کرد و سوء استفاده هایی از اعتماد مردم صورت می گرفت هم اکنون نیازمند فرهنگ سازی و احیای جایگاه این صنعت در اقتصاد کشور هستیم.
شیروانی گفت: موضوع فعال سازی لیزینگ مسکن پس از جلسات مکرر با بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی هم اکنون در شورای پول و اعتبار مطرح شده است و چنانچه مصوبات نهایی منجر به فعال سازی این بخش شود علاوه بر تامین مسکن ارزان قیمت برای اقشار مختلف زمینه شکوفایی صنعت لیزینگ فراهم خواهد شد.
نخستین «همایش لیزینگ، کارآفرینی و توسعه اقتصادی» 26 خرداد امسال در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)