• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۷۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
البرز » اجتماعی

بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت آب‌های سطحی کرج هزینه شده است

شهردار کلانشهر کرج با اشاره به هزینه کرد یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای مدیریت آب‌های سطحی گفت: حدود ۱۰ درصد از فضای سبز کرج با آب شهری آبیاری می‌شود که نسبت به شهر‌های دیگر آمار پایینی است و سال به سال کاهش یافته است.

حدود ۱۰ درصد از فضای سبز کرج با آب شهری آبیاری می‌شود
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای البرز، کیانی با حضور در صدا و سیمای البرز و برنامه نگاه مردم در خصوص شکاف به وجود آمده در میزان سرانه‌های فضای سبز شهر کرج گفت: شهر کرج یکی از مهاجرپذیرترین شهرهای کشور است که در میان کلانشهر‌ها بالاترین نرخ جمعیت را دارا است آن چنان که تا ۱۲ درصد این جمعیت به صورت سالانه افزایش پیدا می‌کند. 
شهردار کلانشهر کرج در برنامه نگاه مردم افزود: کرج، حول محور رودخانه کرج شکل گرفته است و باغ شهر بوده که از گوشه کنار شهر آب می‌جوشید، اما اکنون شاهد کاهش نزولات آسمانی و تغییرات اقلیمی هستیم. 
وی در برنامه نگاه مردم اظهار کرد: حدود ۱۰ درصد از فضای سبز را با استفاده از آب شهری آبیاری می‌کنیم که نسبت به شهر‌های دیگر آمار پایینی است و سال به سال کاهش یافته است. به واقع با ساخت و توسعه تصفیه فاضلاب شهری و پساب این مقدار را کاهش داده‌ایم. همزمان پوشش گیاهی سطح شهر را نیز تغییر می‌دهیم. یعنی از نوع چمن خاصی که نیازمند آب زیاد است به سمت چمن پوششی در حال حرکت هستیم. 
شهردار کلانشهر کرج به مجری برنامه نگاه مردم توضیح داد: از آق تپه تا سهرابیه، خلج و تپه الله اکبر از جمله مناطق کم برخوردار است که شورای شهر و مدیریت شهری کرج با رویکرد عدالت اجتماعی، اقدام‌های موثری از حیث مدیریت آب‌های سطحی، آسفالت، جدول گذاری در این منطقه اجرا کرده است. همچنین بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در این دوره مدیریت شهری هزینه شده است که مدیریت آب‌های سطحی به درستی انجام شود تا در زمان بارندگی با مشکلات عدیده روبه رو نشویم، چرا که این سیلاب‌ها جان مردم را در بسیاری از مواقع به ویژه در مناطق محروم به خطر می‌انداخت. 
کیانی با اشاره به قطعی برق و اشکال در پمپ‌های آب برای آبیاری فضای سبز کلانشهر کرج توضیح داد: در شهر کرج دچار بحران آب هستیم.
وی با حضور در سیمای البرز تصریح کرد: در بسیاری از موارد همانند حمل و نقل عمومی در چند سال گذشته وضعیت مطلوبی نداشتیم، ولی در حال حاضر از سطح استاندارد کشور در وضعیت خوبی برخوردار هستیم. اما از وضعیت سرانه فضای سبز راضی نیستیم و به عنوان شهروند و بعد شهردار این آرزو را داریم که شهرمان سبز و زیباتر باشد و به عنوان مسئول این تعهد را نیز داریم که این امر محقق شود. 
وی گفت: افتتاح چند پارک تخصصی برای شهروندان در سطح شهر کرج در نظر داریم، که این فضا برای قشر‌های خاصی از شهروندان همچون بانوان، سالمندان، کودکان در نظر گرفته شده است. از دیگر اقدام‌های صورت گرفته ، سبز کردن کوه‌های سطح کرج است که برای این منظور چندین درخت اصله درخت هرس شده است.
کیانی در برنامه نگاه مردم با اشاره به این که در باغستان اراضی هزار هکتاری را داریم  عنوان کرد: مدیریت‌های شهری ادوار گذشته، تلاش داشتند تا فضایی را ایجاد کنند و امروز ما فرصت توسعه فضای سبز را در آن منطقه داریم. در برنامه‌های جاری و آتی این است که ارتفاعات کرج را سبز کنیم. وضعیت فضای سبز ما برای شایسته زیستن فاصله دارد ولی این تعهد را برای جبران عقب ماندگی‌ها می‌دهیم. 
وی در خصوص پرسش مجری نگاه مردم در خصوص سرانه فضای سبز مناطق محروم شهر کرج توضیح داد: مناطقی را شاهد هستیم که از سرانه سبز محروم هستند. برای این منظور از پارک‌های موضوعی استفاده می‌شود مثلا در حیدرآباد محله‌ای است که بسیار فشرده است که پارک مادر و کودک به مساحت ۶ هکتار در آن منطقه تا پایان شهریور به بهره برداری می‌رسد. 
کیانی در برنامه نگاه مردم گفت: برای تأمین فضای سبز کار طولانی داریم. چشم اندازی که برای شهرداری متناسب با بودجه دیده می‌شود برنامه معینی در نظر گرفته می‌شود، احیاء و ایجاد فضای سبز در حاشیه شهر از اولویت برنامه‌های در نظر گرفته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)