• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۵۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
خراسان شمالی » سیاسی
محسنی اژه‌ای:

مسئولان در سطوح مختلف اجرایی پاسخگو باشند

رئیس قوه قضائیه در شورای اداری خراسان شمالی با تأکید بر تعامل مستمر قوا برای خدمت‌رسانی مؤثر به مردم، خواستار تقویت سازوکار‌های نظارتی و پاسخگویی شفاف مسئولان در سطوح مختلف اجرایی شد.

مسئولان در سطوح مختلف اجرایی پاسخگو باشند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، بهمن نوری استاندار خراسان شمالی، نماینده ولی فقیه در استان، رئیس کل دادگستری استان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان قضایی، ظهر امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

در این جلسه، مهم‌ترین محور‌های مدیریتی و اجرایی استان از جمله ارتقاء هماهنگی بین دستگاه‌ها، تسریع در حل مسائل مردم و حمایت از تولید مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

محسنی اژه‌ای ضمن تأکید بر تعامل مستمر قوا برای خدمت‌رسانی مؤثر به مردم، خواستار تقویت سازوکار‌های نظارتی و پاسخگویی شفاف مسئولان در سطوح مختلف اجرایی شد وگفت: هر کجا در کشور از مردم کمک گرفتیم، به نقطه پیروزی رسیدیم؛ در هر مشکلی، چنانچه مشارکت مردمی باشد، رفع آن مشکل، سهل‌تر و کم‌هزینه‌تر می‌شود؛ پس باید زمینه‌های جلب مشارکت مردم را در حوزه‌های مختلف بیش از پیش در کشور گسترش دهیم.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات حوزه آب در کشور گفت: حیات وابسته به آب است و همه مردم و کارگزاران باید کمبود آب را جدی بگیرند؛ ما باید منابع آبی را در کشور افزایش دهیم و مصرف آب را مدیریت کنیم.

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: برای رفع مشکلات استان خراسان شمالی در حوزه‌هایی که به نحوی از انحاء مرتبط با قوه قضاییه است، اختیارات لازم و قابل تفویض خود را به رئیس کل دادگستری استان تفویض می‌کنم.

استان را با قابلیت‌ها و استعداد‌های نخبگان می‌سنجیم

مسئولان در سطوح مختلف اجرایی پاسخگو باشند

استاندار خراسان شمالی، هم در جلسه شورای اداری استان با تاکید بر ظرفیت‌های نخبگان و استعداد‌های بالقوه استان گفت: خراسان شمالی را با قابلیت‌ها و توانمندی‌های نخبگان خود مقایسه می‌کنیم و تا کنون گام‌های قابل توجهی در مسیر توسعه برداشته شده است.

بهمن نوری به شاخص‌های ارزیابی نهایی استان‌ها مبتنی بر تحقق شعار سال اشاره کرد و افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی ملزم به حرکت در مسیر شعار سال هستند و همراهی، هم‌صدایی و هم‌نوایی میان آنها ضروری است.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی در حمایت از واحد‌های تولیدی رتبه چهاردهم کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: در حال پیگیری جهش تولید در استان هستیم. هرچند در زمینه احیای واحد‌های راکد رتبه قابل قبولی نداریم، اما با اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ و سفر رئیس جمهور، امیدواریم مشکلات نقدینگی واحد‌های تولیدی حل شود.

همچنین در جلسه شورای اداری تعدادی از مسئولان به بیان نظرات و خواسته‌های خود پرداختند.

احمد معظمی، نماینده تولیدکنندگان و خیرین اجتماعی گفت: برگزاری مراسم گلریزان اجتماعی با حضور خیرین و کمک به آزادی زندانیان از اقدامات مهم استان خراسان شمالی است.

وی افزود: امید تولیدکنندگان به ستاد اقتصاد مقاومتی است و انتظار داریم مصوبات این ستاد بیشتر مورد توجه قرار گیرد. خراسان شمالی هرچند محروم معرفی می‌شود، اما با وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه، استانی محروم نیست.

کاظمی، نماینده کشاورزان و دامداران نیز گفت: خراسان شمالی در بخش تولید نیازمند نگاه ویژه است و اگر قانون خرید تضمینی به درستی اجرا شود، از بحران‌های احتمالی جلوگیری خواهد شد.

آخوند کمالی، نماینده اهل سنت استان با اشاره به تأثیر خشکسالی بر تولید کشاورزان گفت: مناطق محروم مانه و سملقان و راز و جرگلان نیازمند توجه ویژه‌ای هستند.

دانشوری، نماینده صنعتگران استان هم اضافه کرد: خراسان شمالی در اکثر شاخص‌های اقتصادی در رتبه‌های پایین قرار دارد و به همین دلیل به صنعت استان باید توجه ویژه‌ای داشت. وی مهم‌ترین معضل صنعت را حقوق حداقلی کارگران و کاهش انگیزه‌ها عنوان کرد و گفت: امیدواریم فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها تسریع شود و قوه قضائیه شعب تخصصی برای رسیدگی به پرونده‌های حوزه صنعت ایجاد کند.

جعفری، نماینده ایثارگران استان به مشکلات عدم اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد، عدم استفاده شایسته از ایثارگران در پست‌های مدیریتی و نبود همکاری کافی دستگاه‌های اجرایی برای تبدیل وضعیت ایثارگران اشاره کرد و خواستار ایجاد شعب تخصصی برای بررسی سریع‌تر پرونده‌های ایثارگران شد.

رئیس اتاق اصناف استان از تشکیل اتاق داوری حرفه‌ای در خراسان شمالی خبر داد و گفت: امیدواریم این مدل در کشور نهادینه شود تا بتوانیم بیش از پیش از ظرفیت قضات برای حل مشکلات بهره ببریم.

امیدوار، همچنین اعلام کرد که ۵۴۰ پرونده در حوزه املاک سال گذشته رسیدگی شده و در سه ماهه نخست امسال نیز ۲۱۰ پرونده مورد بررسی و حل و فصل قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)