• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
البرز » اجتماعی

مردم ایران برای دفاع از کشور همیشه در مقابل بیگانگان ایستاده‌اند

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: مردم ایران همیشه با تمام مشکلات در مقابل بیگانگان ایستاده‌اند و هیچ نظامی مانند نظام اسلامی ما به مردم خود تکیه نکرده است. 

مردم ایران برای دفاع از کشور همیشه در مقابل بیگانگان ایستاده‌اند
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، آیت الله حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرج گفت: نقش و حضور مردم در عرصه‌های مختلف در نظام اسلامی ما واقعی است دشمنان هم این موضوع را به درستی درک کرده‌اند به همین خاطر به دنبال این هستند که مردم را از نظام جدا کنند. 
 
او تصریح کرد: امروز سران رژیم صهیونیستی برای ارتباط با مردم ایران حتی زبان فارسی هم یاد گرفته‌اند تا با مردم صحبت کنند. البته سران این رژیم جنایتکار که خودشان امروز با انواع و اقسام مشکلات رو‌به‌رو هستند برای رفع مشکلات ما راه حل ارائه می‌کنند، اما هدف اصلی آنها ایجاد تفرقه میان مردم است و همه ما باید هوشیار باشیم تا فریب دشمن را نخوریم.
 
امام جمعه کرج تاکید کرد: همه مردم و مسئولان باید بدانند که غربی‌ها به دنبال ناامید کردن جامعه نسبت به آینده هستند خبر‌های مختلف دروغ و تحریف شده یکی از راه‌های آنها برای ایجاد همین ناامیدی است و همه ما وظیفه داریم نگذاریم این اتفاق بیفتد. نباید بگذاریم مردم نسبت به مسئولان بی اعتماد شوند و انتقاد‌ها هم باید سازنده باشد البته نباید از خط نفوذ دشمن نیز غافل شد. 
 
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد گفت: این تجربه تلخ برای کشور ما خسارات بسیاری به همراه داشت نتیجه ۱۴ ماه جنگ نرم استکبار برای ایران و ایرانی بود. 
 
آیت الله حسینی همدانی ادامه داد: آمریکایی‌ها در کودتای ۲۸ مرداد ابتدا مصدق را ناامید کردند و سپس اعتماد مردم را به او از بین بردند این دو اتفاق باعث شد بین مردم و مصدق فاصله بیفتد و نتیجه آن هم کودتای ۲۸ مرداد شد که نتیجه آن به ضرر مردم و کشور بود. 
 
امام جمعه کرج در ادامه با اشاره به توطئه جدید آمریکا برای حضور در دالان زنگزور گفت: آمریکایی‌ها جدیداً دست به ماجراجویی جدیدی در قفقاز زده‌اند و این موضوعی است که جمهوری اسلامی بار‌ها در برابر آن هشدار داده است رهبری هم سال گذشته در دیدار با رئیس جمهور ارمنستان به این موضوع مهم تاکید داشتند که اجازه حضور و تهدید بیگانگان در مرز با کشورمان را نخواهیم داد. 
 
آیت الله حسینی همدانی گفت: در این منطقه هر اقدامی که حاکمیت ایران را تهدید کند و برای کشور‌های منطقه و حاکمیت آنها مشکل ایجاد کند به شدت محکوم است، ایران نباید بازدارندگی خود را در منطقه از دست بدهد و ارتباط ما هم باید با ارمنستان حفظ شود. 
 
نماینده ولی فقیه در استان گفت: ما باید در برابر دشمن با اقتدار صحبت کنیم و هیچ پیغام ضعفی نداشته باشیم ما باید از تاریخ درس بگیریم و مانند گذشته نشان دهیم که ایران و ایرانی زیر پرچم اسلام تسلیم هیچ زورگویی نخواهد شد. 
 
آیت الله حسینی همدانی در پایان با اشاره به نامگذاری محلات و مناطق شهر کرج و استان البرز گفت« مردم و مسئولان باید دقت کنند تا از نامگذاری‌های جدید در نامه نگاری‌ها و صحبت‌های روزانه استفاده کنند.
 
او گفت: مسئولان امر باید در بازار‌های مختلف نظارت ویژه‌ای داشته باشند به ویژه در زمینه بازار نان از قیمت گرفته تا کیفیت باید همه روزه زیر ذره بین مسئولان و بازرسان قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)