• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۳۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
ورزشی » توپ و تور

شاهمیری: داوران ایران باید به اندازه کافی به انگلیسی و تکنولوژی روز مسلط شوند

ناظر داوری فدراسیون جهانی والیبال گفت: داوران ایرانی یک سروگردن بالاتر از داوران مسابقات قهرمانی زیر ۲۱ سال زنان جهان هستند، اما باید خودشان را به شرایط خاص و مورد تایید فدراسیون جهانی برسانند.

شاهمیری: داوران ایران باید به اندازه کافی به انگلیسی و تکنولوژی روز مسلط شوند
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات قهرمانی کمتر از ۲۱ سال زنان جهان که از ۱۶ مردادماه با حضور ۲۴ تیم به میزبانی اندونزی آغاز شده است، فردا (یکشنبه ۲۶ مرداد) با معرفی تیم‌های اول تا چهارم جهان به پایان می‌رسد.
 
محمد شاهمیری داور بازنشسته رده A والیبال ایران که از سال ۱۴۰۰ مسیر تازه‌ای را در چهارچوب داوری دنیای توپ و تور آغاز کرده است، پس از سپری کردن موفقیت‌آمیز کارگاه‌های نظارت و هدایت داوری مسابقات والیبال که از سوی فدراسیون جهانی برگزار شد به عنوان ناظر داوری (referee coach) در مسابقات مختلفی از جمله لیگ ملت‌ها و قهرمانی زنان زیر ۲۱ سال جهان انتخاب شده است.
 
این ناظر داوری فدراسیون جهانی والیبال درباره مسابقات قهرمانی زنان زیر ۲۱ سال جهان در اندونزی گفت: میزبانی خوب است و اندونزی شرایط خوبی برای مسابقات مهیا کرده است. البته شاید یک یا دو سالن مسابقات از شرایط استاندارد برخوردار نباشند، اما باید این را بدانیم که با توجه به شرایط سخت کسب میزبانی از والیبال ورلد، فدراسیون جهانی والیبال کمی با آنها همراهی می‌کند.
 
وی تصریح کرد: حضور رئیس کمیته داوران فدراسیون جهانی، رئیس کمیته داوران کنفدراسیون‌های والیبال اروپا و آفریقا و دبیر کمیته داوران آسیا نشان از اهمیت این مسابقات در اندونزی دارد.
 
شاهمیری ادامه داد: فدراسیون جهانی والیبال از شش ناظر داور برای نظارت این مسابقات دعوت کرده است که زیر نظر کمیته داوران مسابقات وظایف خود را با استفاده از نرم افزار‌های جدید FIVB انجام می‌دهند. در نرم افزار دیگری نیز امکان ضبط بازی‌ها وجود دارد تا ناظران مطالب مورد نظر داوری را با فیلم به کمیته ارائه کنند.
 
داور بازنشسته بین‌المللی والیبال ایران که سابقه قضاوت در میادین مهمی، چون بازی‌های المپیک را در پرونده کاری خود دارد، با بیان این که چندین داور از قاره‌های مختلف قضاوت مسابقات قهرمانی زیر ۲۱ سال زنان را برعهده دارند، گفت: جای داوران ایران خالی است که امیدوارم داوران والیبال ایران در آینده با تلاش بیشتر شرایط خود را بهتر کنند. از نظر من داوران ایرانی یک سروگردن بالاتر از داوران این مسابقات هستند، اما باید خودشان را به شرایط خاص و مورد تایید فدراسیون جهانی برسانند. زبان انگلیسی، آشنایی با تکنولوژی و مسایل داوری خودشان را به روز رسانی کنند و با توجه به دیپلماسی خوب فدراسیون والیبال می‌توانند نمایندگانی داوری ایران در مسابقات مهم جهانی باشند.
 
وی به حضور مریم حسابی به عنوان ناظر فنی مسابقات در این رقابت‌ها، اشاره کرد و گفت: برای والیبال ایران خیلی خوب و مهم است که دو نماینده در این رقابت‌ها دارد. تنها کشوری که دو نماینده دارد و این موضوع نشان از رابطه خوب فدراسیون والیبال ایران با فدراسیون جهانی است.
 
شاهمیری با ابراز امیدواری برای حضور تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان دختر ایران در دوره‌های آینده مسابقات جهانی، گفت: بازیکنان والیبال دختر ایران چیزی از آسیا کم ندارند و تیم‌های رده سنی زنان ایران در آینده نزدیک می‌توانند در قهرمانی جهان شرکت کنند.
 
وی در پایان با تشکر از رئیس فدراسیون والیبال گفت: تلاش و پیگیری سید میلاد تقوی برای رشد و توسعه والیبال ایران در تمامی زمینه‌ها مانند داوری، نظارت، مربیان و … جای قدردانی دارد. اما باید شرایط خودمان را هم نگاه کنیم و روز به روز با دنیا پیشرفت کنیم و هم سطح والیبال دنیا باشیم.
 
ناظر داوری فدراسیون جهانی والیبال با اشاره به تقلب تیم ویتنام برای استفاده از یک بازیکن مرد در تیم خودش، گفت: نکته جالب این مسابقات تقلب ویتنام بود که با همین بازیکنان در آسیا به میدان رفت و سهمیه جهانی گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش غیر حضوری در برخی مدارس سمنان و آرادان
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
ثبت تراز تجاری مثبت ۳.۵ میلیارد دلاری در آذربایجان‌غربی
مهر و موم سه واحد صنفی متخلف در فریدن
دستگيري20خرده فروش در طرح"آرامش در شهر" منوجان
برگزاری آیین افتتاح دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی استانداری آذربایجان‌غربی
توقيف 30 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در انار
برگزاری جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان‌غربی
ملاقات بیش از ۴۶ هزار نفر با مسئولان قضایی لرستان
بررسی ۵۰ پرونده در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان غربی
ورود بیش از هزار راننده جدید به ناوگان باری آذربایجان‌غربی همزمان با رونق جابه‌جایی کالا
کسب رتبه پنجم کشوری آذربایجان غربی در رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای
پایش خروجی ۶ دودکش نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه انجام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)