• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۷۶۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
سیاسی » احزاب و تشکلها

بیانیه حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به بیانیه ضد منافع ملی جبهه اصلاحات

حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: بیانیه معطوف به جبهه اصلاحات در راستای تضعیف روحیه ملی، دوقطبی‌سازی، ایجاد شکاف داخلی، ترویج مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا، تضعیف نهاد‌های نظامی و امنیتی، ارسال پیام ضعف به دشمن، مقصر جلوه دادن نظام و نادیده گرفتن واقعیت‌های منطقه‌ای است.

بیانیه حزب موتلفه‌ اسلامی در پاسخ به بیانیه ضد منافع ملی جبهه اصلاحات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، متن بیانیه به شرح زیر است :

«تسلیم‌نامه»

ملت شریف ایران.

در شرایطی که میهن عزیزمان پس ازجنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تجاوز آشکار و ددمنشانه رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن، با تکیه بر توان دفاعی مقتدرانه و اتحاد و انسجام ملی بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت، جبهه اصلاحات ایران با استیصال، بیانیه‌ای در ۱۱ بند منتشر کرده است که نه‌تنها در راستای منافع ملی نیست، بلکه با عبور از سیاست‌های کلان نظام و خطوط قرمز حاکمیت، حتی در تضاد با شعار وفاق دولتی ـ که خود مدعی آن هستند ـ به جای منافع ملی بر مطالبات جناحی تمرکز کرده و اتهاماتی خلاف واقع و هنجارشکنانه به نظام جمهوری اسلامی وارد کرده است. نتیجه این اقدام جز تضعیف جبهه مقاومت، برهم‌زدن انسجام داخلی و کاهش عزت ملی نیست.

حزب مؤتلفه اسلامی، ضمن محکوم کردن این اقدام که بوی فتنه سیاسی جدیدی از آن به مشام می‌رسد،  اعلام می‌کند محتوای این بیانیه حاوی مؤلفه‌هایی چون:

تضعیف روحیه ملی، دوقطبی‌سازی، ایجاد شکاف داخلی، القای ضعف و ناامیدی، ترویج مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا، تضعیف نهاد‌های نظامی و امنیتی، ارسال پیام ضعف به دشمن، مقصر جلوه دادن نظام و نادیده گرفتن واقعیت‌های منطقه‌ای است.

از این رو نکات زیر را به استحضار ملت بزرگ ایران اسلامی می‌رسانیم:

۱. خلع سلاح استراتژیک کشور:

پیشنهاد‌هایی نظیر تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی هسته‌ای، پذیرش نظارت گسترده آژانس بین‌المللی نرژی اتمی ـ بی‌آنکه ضمانتی برای سوءاستفاده‌نکردن باشد ـ و مذاکره جامع با آمریکا، عملاً خواستار خلع سلاح استراتژیک ایران است. این در حالی است که تجربه جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد دشمنان جز به تجزیه و نابودی استقلال کشور نمی‌اندیشند.

۲. اتهامات خلاف واقع:

ادعا‌هایی نظیر «سرکوب منتقدان مصلح»، «شکاف ملت و حاکمیت» و «مدیریت نادرست صداوسیما» اتهاماتی بی‌اساس است که با واقعیت انسجام ملی در برابر تجاوز خارجی مغایرت دارد. طرح چنین سخنانی تنها به تعمیق شکاف اجتماعی و همسویی با تبلیغات دشمن منجر می‌شود.

۳. نادیده گرفتن تجربه‌های تاریخی:

پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا و تعلیق غنی‌سازی، تکرار سیاست شکست‌خورده «اعتمادسازی یک‌طرفه» است که در تجربه برجام اثبات شد و جز وعده‌های توخالی و تشدید فشار‌ها نتیجه‌ای نداشت.

۴. تضعیف جبهه مقاومت:

نادیده گرفتن حمایت از محور مقاومت و حتی طرح عادی‌سازی روابط با آمریکا، فاصله گرفتن آشکار از آرمان‌های انقلاب و اندیشه امامین انقلاب است و عملاً به تقویت رژیم صهیونیستی منجر می‌شود.

۵. مطالبات غیرواقع‌بینانه و جناحی:

بحث‌هایی، چون حذف نظارت استصوابی، انحلال نهاد‌های موازی و خروج نیرو‌های نظامی از سیاست و اقتصاد، ضمن بی‌پشتوانه بودن، همسو با مواضع آمریکا و صهیونیسم و طراحی شده در جهت بازگشت جریان خاصی به قدرت است.

۶. هم‌صدایی با دشمنان خارجی:

به‌کار بردن عباراتی مانند «ناامیدی و اضطراب مردم» یا «خطر فروپاشی تدریجی» بازتاب مستقیم ادبیات دشمنان در شرایط جنگی است و مصداق «خنجر از پشت» به ملت و نظام تلقی می‌شود.

۷. چشم‌بستن بر دستاورد‌های ملی:

بیانیه هیچ اشاره‌ای به توانمندی‌های دفاعی و امنیتی کشور، یا نقش درخشان نیرو‌های مسلح و سرویس‌های اطلاعاتی در جنگ ۱۲ روزه ندارد و عملاً با سیاه‌نمایی، تصویر نادرستی ارائه می‌دهد.

۸. بازتولید فتنه و پروژه‌های شکست‌خورده:

بیانیه با یادآوری چهره‌های فعال در فتنه ۸۸ و نزدیک‌کردن مواضع به گروه‌هایی، چون نهضت آزادی، تلاش دارد پروژه‌های شکست خورده را احیا کند؛ امری که امنیت ملی را به خطر می‌اندازد.

جمع‌بندی:

از دیدگاه حزب مؤتلفه اسلامی، این بیانیه ظاهری فریبنده با واژگانی، چون «صلح»، «آشتی» و «حقوق ملت» دارد، اما در درون خود حامل رویکردی غرب‌گرا و تضعیف‌کننده ستون‌های هویتی و امنیتی جمهوری اسلامی است. تجربه نشان داده هر عقب‌نشینی یک‌طرفه به‌جای تعامل، فشار دشمن را مضاعف می‌کند.

ایران امروز به انسجام داخلی، اقتصاد مقاومتی، مدیریت جهادی و دیپلماسی متوازن نیازمند است نه نسخه‌هایی برگرفته از اتاق‌های فکر غربی. از این رو حزب مؤتلفه اسلامی برحفظ وحدت و اقتدار دفاعی و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کرده و از دستگاه‌های مسئول می‌خواهد با عوامل انتشار این بیانیه برخورد قانونی کنند.

ملت بزرگ ایران بار‌ها ثابت کرده که در برابر هر تجاوز و فتنه‌ای یکپارچه از کیان نظام دفاع می‌کند و اقدامات جناحی قادر به سست کردن این اراده نخواهد بود.

اصلاح‌طلبان باید با صراحت از این بیانیه ضد منافع ملی و مغایر با آرمان‌های اصیل انقلاب تبری جویند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«از ایرانمان دفاع کنیم» روایت پیشرفت در آموزش و پرورش
اجرای ۲۰۷ طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی
۳۴ محور فارس برفی و بارانی است
مصاف نمایندگان والیبال خراسان شمالی و کردستان
رقابت هزار و ۷۶۶ همدانی درآزمون استخدامی سرایداری آموزش و پرورش
سهم بارش باران در کیش تا صبح امروز ۲۲۱ میلی متر
ضربه بزرگ پاکستان به داعش
از سرزمین چین (۶)
همه جاده های استان سمنان باز است
بازدید و ارزیابی مرکز معاینه فنی خودرو‌های سبک میاندوآب از نظر آلایندگی
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور
۲۹ پایگاه اوراژانس در نقاط برف گیر استان کرمان
انسداد راه‌های ارتباطی برخی روستاها در شهرستان قلعه گنج
برف‌روبی بیش از ۴ هزار کیلومتر از راه‌های چهارمحال و بختیاری
شکایت باشگاه پرسپولیس از تراکتور
بهزیستی آماده دریافت کمک‌های مردم سخاوتمند استان قم است
گرامیداشت شهدای کولا و دودانگه ساری
چگونه مواجهه روزمره با میکروپلاستیک‌ها را کم کنیم؟
اماده باش اورژانس کرمان
بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله حائری در حرم شاهچراغ (ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)