• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
سیاسی » دولت

پزشکیان: وحدت و انسجام رمز عبور از دشواری‌هاست

رئیس‌جمهور در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل با تأکید بر پرهیز از اختلافات گفت: فقط با وحدت، انسجام و رعایت انصاف می‌توان بر دشواری‌ها غلبه کرد و گره مشکلات مردم را گشود.

رئیس‌جمهور: وحدت ملی سپر ما در برابر دشمنان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان صبح امروز سوم شهریور ۱۴۰۴، در آیین تجدید میثاق اعضای دولت چهاردهم با آرمان‌های امام راحل به مناسبت فرارسیدن هفته دولت، با بیان اینکه آنچه می‌خواهم در اینجا بیان کنم یادآوری مباحث امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: رهنمود‌ها و ابراز لطف مقام معظم رهبری به دولت، کار و وظیفه ما را در رابطه با اهدافی که در ذهن داریم و همان اهداف انقلاب اسلامی است، سنگین‌تر کرد تا بتوانیم مسیری که حضرت امام راحل به ما نشان داد، طی کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به فرمایش امام علی (ع) به مالک اشتر مبنی بر اینکه دعوا‌ها و اختلافات و جنگ‌ها از روی هوای نفس است و اگر هوای نفس را کنترل کنیم، دعوا و اختلافی وجود ندارد، افزود: معنای کنترل هوای نفس این است که انصاف بین کسانی که جزو حزب و گروه و قوم خودمان هستند و کسانی که نیستند، مراعات شود و اگر بتوانیم انصاف را رعایت کنیم، می‌توانیم در جامعه تاثیرگذار باشیم.

آقای پزشکیان با بیان اینکه امیرالمومنین علی (ع) در ادامه می‌فرمایند که وظیفه ما دولتی‌ها و مسئولان باید از درون این باور به وجود بیاید که به مردم محبت کنیم و هیچ وظیفه دیگری نداریم، تصریح کرد: اگر این باور را داشته باشیم، می‌توانیم خدمتگزار مردم‌مان باشیم و تلاش کنیم تا جایی که امکان‌پذیر است با وحدت و انسجام گره از مشکلات مردم برداریم و با مردم با خشونت و بداخلاقی برخورد نکنیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امام علی (ع) می‌فرماید که مردم یا از نظر دینی با ما برابر و برادر هستند، یا در خلقت با هم یکجور آفریده شده‌ایم، گفت: اگر این گونه با مردممان برخورد کنیم و با همه، از کُرد، ترک، لر، عرب، عجم، بلوچ و گیلک و هر کسی که در این مملکت زندگی می‌کند، با برادری برخورد کنیم و حتی اگر گاهی اشتباهی کردند، با عفو و گذشت و محبت برخورد کردیم، همانگونه که دوست داریم خداوند با ما برخورد کند، مشکلات رفع خواهند شد؛ ما اینجا هستیم که خدمتگزار مردم باشیم.

آقای پزشکیان با بیان اینکه این سخنان فقط برای یادآوری است و برای اینکه بدانیم بودن، وجود و جایگاهمان برای خدمت به مردم و رفع مشکلات و گره‌های مردم است، خاطرنشان کرد: خیلی جا‌ها اگر مشکل وجود دارد، ناشی از قصور، ناتوانی، اختلافات و دعوا‌های ماست و اگر موفقیتی وجود دارد در حقیقت ناشی از حضور مردم و عفو و رحمت خداست.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) همچنین بدرفتاری کردن با مردم را در حکم ایستادن در مقابل و جنگ با خدا توصیف می‌فرماید، اظهار داشت: نمی‌توان در مقابل خدا ایستاد و از عفو و رحمت او دور ماند. اگر با مردم درست برخورد نکنیم، خدا را خشمگین و ناراحت کرده‌ایم. امروز در مرقد حضرت امام (ره) عهد می‌کنیم که نگاه و باور ما باید این باشد که با اعتقاد و باور در صحنه عمل، خدمتگزار مردم عزیزمان باشیم و از کسانی که می‌دانند، می‌توانند و از دستشان کاری بر می‌آید، برای برون‌رفت از همه مشکلاتی که در آن درگیر هستیم، کمک بخواهیم نه اینکه حذفشان کنیم و کنارشان بگذاریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)