• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
معاون علمی اعلام کرد:

آمادگی حمایت ۵ همتی از ایجاد مزرعه پردازش گرافیکی در مازندران

معاون علمی رئیس جمهور، در سفر به استان مازندران گفت: در صورت تامین زیرساخت‌های لازم از سوی استان، مازندران یکی از اولویت‌های اصلی برای راه‌اندازی یک مزرعه پردازنده گرافیکی با سرمایه‌گذاری حداقل ۵ هزار میلیارد تومانی است.

آمادگی حمایت ۵ هزار میلیارد تومانی از ایجاد مزرعه پردازش گرافیکی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، در سفر خود به استان مازندران که همزمان با هفته دولت انجام شد، رسالت معاونت علمی را حمایت و تسهیل مسیری دانست که دانش را به فناوری، سپس نوآوری و پس از آن به خلق ارزش افزوده و کسب و کار تبدیل کند.

ضرورت پویایی هرچه بیش‌تر زیست‌بوم نوآوری مازندران

معاون علمی رییس‌جمهور با بیان آماری در خصوص وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان، اعلام کرد: حدود ۱۴۱ شرکت دانش‌بنیان در استان مازندران فعال هستند و سهم ۱.۴ درصدی از کل شرکت‌های دانش‌بنیان را به خود اختصاص می‌دهند که این عدد برای استانی با جمعیت ۳.۵ میلیون نفر، کافی نیست و حداقل باید این تعداد به ۴۰۰ شرکت برسد.

افشین همچنین اظهار داشت: درخواستی از صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران، برای حمایت از طرح‌ها صورت نگرفته‌است که این مهم باید علت‌یابی و ریشه‌یابی شود.

حل مشکلات و پشتیبانی از طرح‌های نوآورانه

معاون علمی رییس‌جمهور، یکی از مشکلات اساسی را فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌ها در سراسر کشور دانست و تاکید کرد: تعامل و ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه، امری است که می‌تواند پویایی توامان صنعت و دانشگاه‌ها را به دنبال داشته باشد.

افشین با اشاره به تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه بین معاونت علمی، صنایع بزرگ و دانشگاه‌ها با هدف بهسازی مراکز علمی از جمله دانشگاه‌ها و تولید علم، افزود: ارزش این تفاهم‌نامه‌ها، حدود ۶ همت است و برای بهسازی زیرساخت‌های دانشگاه‌ها از محل اعتبار مالیاتی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: معاونت علمی و وزارت اقتصاد، همکاری‌هایی که برای توسعه علوم نو باشد را مشمول حمایت‌های مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان قرار می‌دهند.

معاون علمی رییس‌ جمهور با اشاره به محدودیت فضای فیزیکی در استان، حرکت به سمت هوش مصنوعی، اتوماسیون و فناوری‌های دیجیتال را یک ضرورت دانست و خواستار فعالیت بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان استان شد.

افشین، با اشاره به آمادگی معاونت علمی برای حمایت از مرکز نوآوری سلامت و سلامت دیجیتال، مشروط به وجود زیرساخت متمرکز در استان، افزود: این آمادگی وجود دارد که در صورت تأمین زیرساخت‌های لازم از سوی استان، با اختصاص پنج همت یک مزرعه پردازنده گرافیکی در مازندران ایجاد شود. این موضوع در مرحله اخذ موافقت‌ها است اما استان مازندران جزو یکی از اولویت‌های اصلی برای راه‌اندازی مزرعه پردازش گرافیکی(GPU Farm) خواهد بود.

حمایت از نخبگان و دانشگاه‌ها

افشین از همکاری مسئولان استان مازندران با بنیاد ملی نخبگان قدردانی و بر لزوم ارتباط موثر نخبگان و بنیاد استان با صنعت و پیگیری طرح «همیار صنعت» برای استفاده از دیدگاه‌های نخبگان در عرصه تصمیم‌گیری و حکمرانی تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به صدور کد استخدامی برای ۱۷۰ نفر از اعضای هیئت علمی اعلام کرد: معاونت علمی و بنیاد در تلاش هستند تا مسیر حفظ و حمایت از نخبگان در کشور را با طرح‌های حمایتی از یک سو و ایجاد فرصت شکوفایی ظرفیت‌های آنان، هموار کنند.

این مقام مسئول در ادامه از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان یکی از دانشگاه‌های اثرگذار کشور که مقالات اصیل و پراستناد ارائه داده است، نام برد و ابراز امیدواری کرد: این دانشگاه با مقالات باکیفیت و ارجاع بالا می‌تواند به یک قطب جدید دانشگاهی تبدیل شود.

افشین، با بیان اینکه بودجه بنیاد ملی علم از ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به بیش از یک همت افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه‌ها همکاران خود را به ارائه طرح‌ها به بنیاد ملی علم ایران ترغیب کنند، چراکه بودجه کافی برای حمایت از طرح‌های پژوهشی نوآورانه، به ویژه در حوزه‌های اولویت‌دار مانند انرژی‌های نو وجود دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)