• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۵۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲
بین الملل » غرب آسیا

رئیس شورای عالی سیاسی یمن: انتقام در راه است

مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت: با افتخار و مباهات همراه با اندوه و تأثر، شهادت مجاهد "احمد غالب رهوی" نخست‌وزیر، و تعدادی از همراهان وی را به مردم بزرگ یمن تسلیت می‌گوییم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت: با افتخار و مباهات همراه با اندوه و تأثر، شهادت مجاهد "احمد غالب رهوی" نخست‌وزیر، و تعدادی از همراهان وی را به مردم بزرگ یمن تسلیت می‌گوییم. نخست‌وزیر و همراهان وی در پی هدف قرار گرفتن توسط دشمن اسرائیلی جنایتکار و خائن در جلسه‌ای در روز پنجشنبه گذشته، به شهادت رسیدند. به خانواده‌های گرامی شهدا، بستگان آنها و مردم عزیز یمن تسلیت می‌گوییم؛ و همچنین ه همه نهاد‌های دولتی که الگو‌هایی در مسئولیت‌پذیری و خدمت به مردم را از دست دادند، تسلیت می‌گویم.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود : ما در حالی عزاداریم که فاجعه برادرانمان در غزه را می‌بینیم و مظلومیت کودکان بی‌گناهی را که کشته شدند و بدون حق پایمال گردیدند، به یاد می‌آوریم. ما رنج خواهرانمان در غزه را درک می‌کنیم که بین بیوه، داغدیده، اسیر، زخمی یا کشته شده در فهرست قربانیان قرار گرفته‌اند. شهدای بزرگوار ما مسئولیت را در دشوارترین مرحله از تاریخ یمن با شایستگی کامل بر عهده گرفتند. شهدای ما با خدا، مردم و امت خود عهد بستند که برادرانشان در غزه و فلسطین را حمایت کنند، هرچند چالش‌ها بزرگ و فداکاری‌ها زیاد باشد. شهدای ما به عهد خود وفا و آن را با خون خود مهر کردند و راه و جهاد خود را با بهترین پایان، یعنی شهادت در راه خداوند متعال، تکمیل کردند.

مشاط گفت : شهدای ما در راه مقدس‌ترین مسئله و در برابر بدترین دشمنان خداوند به شهادت رسیدند و این پیروزی آشکار است. به مردم یمن اطمینان می‌دهیم که دولت تغییر و سازندگی، نقش خود را در چارچوب اداره امور ایفا خواهد کرد. نهاد‌های دولتی به ارائه خدمات به مردم مجاهد، صبور و مقاوم یمن ادامه خواهند داد. خون این شهدای بزرگوار انگیزه و محرک بیشتری برای پایداری، ثبات و فداکاری در راه خداوند خواهد بود. با یاری خداوند، به تقویت نیرو‌های مسلح خود و ارتقاء توانایی‌های آنها ادامه خواهیم داد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همانطور که مردم ما از مراحل خطر در شرایط سخت و متعدد عبور کرده‌اند، با یاری خداوند متعال و رهبری خردمند، قادر به غلبه بر همه دشواری‌ها و چالش‌ها خواهند بود.

به دشمنان می‌گوییم: شما نمی‌توانید پایداری ما را بشکنید، زیرا ما با خداوند و در راه او هستیم. او به ما صبر عطا می‌کند، قدرت را از او می‌گیریم و ثبات را از او دریافت می‌کنیم. به دشمنان می‌گوییم: حملات هوایی یا تهدیدات شما ما را نمی‌ترساند. کرامت ما از جانب خداوند، شهادت است و وعده قطعی او پیروزی حتمی است. خداوند خلف وعده نمی‌کند.

دشمن خائن ما را با این مصیبت آزرده کرده است، اما ما با خداوند، مردم عزیز یمن، خانواده‌های شهدا و زخمی‌ها عهد می‌بندیم که انتقام خواهیم گرفت و از عمق زخم‌ها، پیروزی را خواهیم ساخت. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به مردم عزیز یمن اطمینان می‌دهیم که نیرو‌های مسلح ما در جایگاه اقتدار هستند و آنچه دشمن به دست آورده، تنها یک ضربه شانس است و بیشتر از آن نیست. به مردممان در غزه می‌گوییم: موضع ما همان موضع است و تا توقف حمله و رفع محاصره از شما ادامه خواهد داشت، هرچند چالش‌ها بزرگ باشد. به صهیونیست‌ها می‌گوییم: انتقام ما باقی می‌ماند و روز‌های تاریک در انتظار شماست. به صهیونیست‌ها می‌گوییم: فرصت هنوز برای بازگشت به کشورهایتان وجود دارد.

مشاط گفت : از همه مردم در سراسر جهان می‌خواهیم که از هرگونه تعامل با رژیم صهیونیستی خودداری کنند.  توصیه آخر من به همه شرکت‌هایی که در فلسطین اشغالی حضور دارند، این است که قبل از پایان زمان، آنجا را ترک کنند. خون‌های پاک و گرامی یمنی اگر ریخته شود، تخت‌های امپراتوری‌ها را سرنگون می‌کند. چه رسد به رژیمی ذلیل، حقیر و رفتنی.

وی افزود : به صهیونیست‌ها می‌گوییم: ما به چالش با چالش پاسخ خواهیم داد و از امروز به بعد، طعم امنیت را نخواهید چشید. خداوند با ماست و پیروزی همراه ماست، هرچند زمان طول بکشد. بهای آزادی خون است و ما اهل فداکاری، پایداری و چالش هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)