• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ملت و نیرو‌های مسلح ایران در کنار قطر خواهند بود

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در گفتگوی تلفنی با معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر بر حمایت نیرو‌های مسلح کشورمان از ملت قطر تاکید کرد.

ملت و نیرو‌های مسلح ایران در کنار قطر خواهند بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در پی تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به قطر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با آقای سعود بن عبدالرحمان آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر به صورت تلفنی گفتگو کرد.

سرلشکر موسوی در ابتدای این گفتگو ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت نبی اکرم(ص)، حمله تروریستی رژیم جعلی اسرائیل به کشور قطر را اقدامی جنایتکارانه توصیف کرد و گفت: این اتفاق از نگاه مسئولین و مقامات سیاسی جمهوری اسلامی ایران به شدت محکوم است و در همان ابتدای این اتفاق هم توسط مقامات عالی ج.ا.ا اعلام شد.

وی با اشاره به گفتگوی تلفنی دکتر پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران با امیر قطر، تصریح کرد: ستاد کل نیروهای مسلح ایران نیز در بیانیه‌ای رسمی این اقدام جنایتکارانه را محکوم کرده است.

سرلشکر موسوی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمایت از برادران قطری هرگز تردید به خود راه نمی‌دهد چراکه روابط دو کشور و دو ملت همواره مبتنی بر برادری بوده و ما ملت قطر را در برابر دشمنان به ویژه رژیم جنایتکار صهیونیستی که عامل اصلی تنش و بی‌ثباتی در منطقه بوده و هست تنها نخواهیم گذاشت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: حمایت بی دریغ غرب به ویژه آمریکا از اشغالگری، سرکوب و کشتار مردم بی‌گناه فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و تجاوز او علیه سایر کشورهای منطقه که در سال‌های اخیر شاهد تشدید آن بوده‌ایم عامل اصلی جسارت و مشوق تجاوزات اسرائیل است.

وی اضافه کرد: تجاوز به کشور قطر بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا اتفاق نمی‌افتاد و همه دنیا به خوبی می‌دانند که بدون حمایت‌های مستقیم و غیر مستقیم غرب، امکان ادامه حیات ننگین این رژیم جنایتکار وجود ندارد.

سرلشکر موسوی در پاسخ به پیشنهاد طرف قطری مبنی بر رایزنی‌های بیشتر میان دو کشور بر آمادگی نیروهای مسلح برای همکاری در هر سطحی ناکید کرد و گفت: ولت، ملت و نیروهای مسلح قطر بدانند که جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح ما تا پایان در کنار آنها خواهند ایستاد.

آقای سعود بن عبدالرحمان آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر نیز در این گفتگو، اقدام رژیم صهیونیستی علیه کشورش را یک اقدام تروریستی دانست و از همبستگی دولت و ملت ایران بخصوص تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان با امیر قطر تقدیر و تشکر کرد.

سعود بن عبدالرحمان آل ثانی حمله اسرائیل را مانند خنجری دانست که توسط این رژیم به شکلی ناجوانمردانه بر قطر وارد شد و افزود: این در حالی بود که نشست و جلساتی برای برقراری صلح با هماهنگی و درخواست از همه طرف‌ها در حال انجام بود.

معاون نخست وزیر قطر ادامه داد: رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده و اصول و اساسی پایبند نیست و این اتفاق نیز در واقع عبور از همه خطوط قرمز و نقص همه اصول بین‌المللی و دیپلماسی بود.

سعود بن عبدالرحمان آل ثانی ضمن تقدیر مجدد از مواضع جمهوری اسلامی ایران چه در گذشته و چه در خصوص اتفاق اخیر، تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم برای بررسی این مسائل در آینده نزدیک دیدارهایی داشته باشیم و راهکارهای عملی در مقابل این گونه اقدامات را به صورت مشترک پیدا کنیم.

وی ادامه داد: تجاوز اخیری که این رژیم علیه قطر انجام داد، در راستای مخالفت آنها با اقداماتی بود که قطر برای پیدا کردن راهکارهایی برای حل صلح‌آمیز مسئله غزه در نظر داشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در نشست کنفرانس اسلامی نتایج عملی و موثری به دست بیاید و همگان به خصوص رژیم صهیونیستی شاهد تاثیر آن باشد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)